Χρονιά δεν θυμάμαι αλά σίγουρα πάνε καμιά 20αριά χρόνια από τότε, είχα ένα VF 400R και μόλις είχα αφήσει την κοπελιά μου στο σπίτι της. Πηγαίνοντας προς το δικό μου σπίτι τρακάρισα με κάτι που μ' έγδαρε στο μέτωπο. Από προστασίες ήμουν τούμπανο, για κράνος τα μαλλιά μου και μπουφάν ένα από αυτά τα μπόλικα που είναι σαν παπλώματα, με κουκούλα.
Βλαστήμησα γιατί το γδάρσιμο ήταν βαθύ και είχε και μπόλικο μήκος και είχε ήδη αρχίσει να ματώνει. Πήγα σπίτι παρκάρισα τη μηχανή, μπήκα μέσα κι έκανα να βγάλω το μπουφάν. Η νυχτερίδα είχε παγιδευτεί στην κουκούλα και μόλις βρήκε ευκαιρία δραπέτευσε και ήρθε και κόλλησε στο κεφάλι μου προφανώς τρομαγμένη. Εγώ τέρας ψυχραιμίας πρέπει να έκανα το πιο γρήγορο 100άρι και με εμπόδια παρακαλώ. Πηδούσα πάνω από ότι έβρισκα μπροστά μου (καρέκλες, τραπεζάκι ακόμα και το κρεββάτι το πέρασα μ' ένα σάλτο). Τους ξύπνησα όλους στο σπίτι. Ο πατέρας μου αφού στην αρχή τρόμαξε, έπειτα κατάλαβε τι είχε συμβεί και γελούσε ακατάπαυστα για πάνω από μισή ώρα.
Δεν ξέρω δεν τις πολύ-γουστάρω και δεν βλέπω τον λόγο να τις κάνω οικόσιτα. Τώρα βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά λέμε.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Πάντως σε κάποια μικρά κλίπ που έχω τσεκάρει στον ΄"εσύ σωλήνα", πρόκειται για ιδιαίτερα άκακα και παρεξηγημένα θηλαστικά.. απο το 3:27
http://www.youtube.com/watch?v=1Af4RDDVGPU
Σε αιχμαλωσία (κλουβί, λχ) δεν αντέχουν, σκάνε.
Από την άλλη, να την έχεις να πεταρίζει βραδυάτικω μέσα στο σπίτι δεν ξέρω αν είναι και ό,τι καλλίτερο.
Εκεί που μπαλαμουτιάζεις καμιά γκόμενα να σκάσει δίπλα να σε κοιτάει ανάποδα η νυχτερίδα. Ε, δε λέει μάλλον...
Και ναι, μπορούν (καθότι δεν τρέφονται όλες με αίμα ή όλες με έντομα) να μεταδώσουν ότι σέρνεται από το αίμα του θηράματός τους στο αίμα του επόμενου θηράματός τους.
Αυτό που σε φαγουρίζει γλυκά στη γάμπα όπως κοιμάσαι μπορεί και να μην είναι η γκόμενα που ξύπνησε με ορέξεις βραδυάτικα.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μου είχε τύχει παρόμοια ιστορία πρίν 26 χρόνια (στα 14).
Περπατούσα προς το σπίτι (η περιοχή γεμάτη νυχτερίδες) και καθώς περνούσα κάτω απο το φώς ενος στύλου, μια νυχτερίδα δεν με είδε/εντόπισε και με χτύπησε στο κούτελο!
Αυτόματα όλες οι ταινίες τρόμου με βαμπίρ και δράκουλες μπήκαν στο μυαλό μου!
100 μέτρα το σπίτι... με τα πόδια στους ώμους, το 100άρι το έκανα σε μερικά δευτερόλεπτα!![]()
Ειστε τρελες φλωραντζες όλοι σας τελικα...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα να πάρετε νυχτερίδα για pet στο σπίτι και άμα την βαρεθείτε ή σας σπάει τα @@δια να εγκαταστείσετε γιγαντίαια σαρανταποδαρούσα...http://www.youtube.com/watch?v=UROVfmY3NTA
Άστην ήσυχη!Δεν πρόκειται να σε πειράξει και θα καθαρίσει όλα τα κουνούπια.Εκ πείρας μιλάω!
[QUOTE=akispoulis;2220370]magkes 3erw thn idia istoria me koukoubagies..kai me autes tis istories o aderfos mou, 19 xronwn pleon, frikarei akoma otan akouei koukoubagia, giati eixe mpeii mia sto dwmatio tou pappou kai meta apoligo pe8ane o pappous klp,klp.
genikws ta nyxtobia ta exoume sto 8apsimo..
Σχόλιο πιο κάτω "i find this hard to masturbate to"
Edit : http://www.youtube.com/watch?v=OimCLMUCcVc