Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Νυχτερίδα στο σπίτι..

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    ιπταμενα θηλαστικα
    και παλι,πεταει=πτηνο!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RizlaPlusPlus Προβολή μηνύματος
    Ρε μη μασας, οι νυχτεριδες ειναι γ@μω τα ζωακια! Λυσσα μου φαινεται εκτος πραγματικοτητας να κολλησεις το 2012 (και ειδικα απο νυχτεριδα, που δεν τολμαει να πλησιασει ανθρωπο). Στον αντιποδα ομως, ειμαστε ενα κλικ απο τον κινδυνο της ελονοσιας που κουβαλανε τα κουνουπια...
    Επιανα νυχτεριδες μικρος στο χωριο, μου αρεσαν πολυ σα ζωακια. Το μονο που μπορω να σου πω σαν "κινδυνο", ειναι πως αν μενεις σε πολυ εξοχικο μερος, υπαρχει πιθανοτητα να πετυχεις καμια νυχτεριδα με τσιμπουρια. Αλλα και παλι, αφου δεν πλησιαζουν ανθρωπους...
    Διάβασα επίσης πως τα πίτουρα τους εγκυμονούν κινδύνους αρρώστειας όπως την σαλμονέλα.. αλλά κάτι τέτοιο ισχύει σε πολλά ζώα..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Χρονιά δεν θυμάμαι αλά σίγουρα πάνε καμιά 20αριά χρόνια από τότε, είχα ένα VF 400R και μόλις είχα αφήσει την κοπελιά μου στο σπίτι της. Πηγαίνοντας προς το δικό μου σπίτι τρακάρισα με κάτι που μ' έγδαρε στο μέτωπο. Από προστασίες ήμουν τούμπανο, για κράνος τα μαλλιά μου και μπουφάν ένα από αυτά τα μπόλικα που είναι σαν παπλώματα, με κουκούλα.
    Βλαστήμησα γιατί το γδάρσιμο ήταν βαθύ και είχε και μπόλικο μήκος και είχε ήδη αρχίσει να ματώνει. Πήγα σπίτι παρκάρισα τη μηχανή, μπήκα μέσα κι έκανα να βγάλω το μπουφάν. Η νυχτερίδα είχε παγιδευτεί στην κουκούλα και μόλις βρήκε ευκαιρία δραπέτευσε και ήρθε και κόλλησε στο κεφάλι μου προφανώς τρομαγμένη. Εγώ τέρας ψυχραιμίας πρέπει να έκανα το πιο γρήγορο 100άρι και με εμπόδια παρακαλώ. Πηδούσα πάνω από ότι έβρισκα μπροστά μου (καρέκλες, τραπεζάκι ακόμα και το κρεββάτι το πέρασα μ' ένα σάλτο). Τους ξύπνησα όλους στο σπίτι. Ο πατέρας μου αφού στην αρχή τρόμαξε, έπειτα κατάλαβε τι είχε συμβεί και γελούσε ακατάπαυστα για πάνω από μισή ώρα.

Δεν ξέρω δεν τις πολύ-γουστάρω και δεν βλέπω τον λόγο να τις κάνω οικόσιτα. Τώρα βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά λέμε.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Η νυχτερίδα είχε παγιδευτεί στην κουκούλα και μόλις βρήκε ευκαιρία δραπέτευσε και ήρθε και κόλλησε στο κεφάλι μου προφανώς τρομαγμένη.
    Εγώ τέρας ψυχραιμίας πρέπει να έκανα το πιο γρήγορο 100άρι και με εμπόδια παρακαλώ. Πηδούσα πάνω από ότι έβρισκα μπροστά μου (καρέκλες, τραπεζάκι ακόμα και το κρεββάτι το πέρασα μ' ένα σάλτο). Τους ξύπνησα όλους στο σπίτι. Ο πατέρας μου αφού στην αρχή τρόμαξε, έπειτα κατάλαβε τι είχε συμβεί και γελούσε ακατάπαυστα για πάνω από μισή ώρα.
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    Πάντως σε κάποια μικρά κλίπ που έχω τσεκάρει στον ΄"εσύ σωλήνα", πρόκειται για ιδιαίτερα άκακα και παρεξηγημένα θηλαστικά.. απο το 3:27

http://www.youtube.com/watch?v=1Af4RDDVGPU

Σε αιχμαλωσία (κλουβί, λχ) δεν αντέχουν, σκάνε.
    Από την άλλη, να την έχεις να πεταρίζει βραδυάτικω μέσα στο σπίτι δεν ξέρω αν είναι και ό,τι καλλίτερο.
    Εκεί που μπαλαμουτιάζεις καμιά γκόμενα να σκάσει δίπλα να σε κοιτάει ανάποδα η νυχτερίδα. Ε, δε λέει μάλλον...
    Και ναι, μπορούν (καθότι δεν τρέφονται όλες με αίμα ή όλες με έντομα) να μεταδώσουν ότι σέρνεται από το αίμα του θηράματός τους στο αίμα του επόμενου θηράματός τους.
    Αυτό που σε φαγουρίζει γλυκά στη γάμπα όπως κοιμάσαι μπορεί και να μην είναι η γκόμενα που ξύπνησε με ορέξεις βραδυάτικα.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menos Προβολή μηνύματος
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    Πάντως σε κάποια μικρά κλίπ που έχω τσεκάρει στον ΄"εσύ σωλήνα", πρόκειται για ιδιαίτερα άκακα και παρεξηγημένα θηλαστικά.. απο το 3:27

http://www.youtube.com/watch?v=1Af4RDDVGPU
    Παρεξηγημένα ξεπαρεξηγημένα θηλαστικά, αν μετά από 20 και βάλε χρόνια από την μοναδική μου στενή επαφή με το θηλαστικό θυμάμαι τόσες λεπτομέρειες, όπως καταλαβαίνεις η λέξη "χέστηκα πάνω μου" μάλλον είναι λίγη για να αποδώσει τη μαγεία της στιγμής.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μου είχε τύχει παρόμοια ιστορία πρίν 26 χρόνια (στα 14).
    Περπατούσα προς το σπίτι (η περιοχή γεμάτη νυχτερίδες) και καθώς περνούσα κάτω απο το φώς ενος στύλου, μια νυχτερίδα δεν με είδε/εντόπισε και με χτύπησε στο κούτελο!
    Αυτόματα όλες οι ταινίες τρόμου με βαμπίρ και δράκουλες μπήκαν στο μυαλό μου!
    100 μέτρα το σπίτι... με τα πόδια στους ώμους, το 100άρι το έκανα σε μερικά δευτερόλεπτα!

Ειστε τρελες φλωραντζες όλοι σας τελικα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα να πάρετε νυχτερίδα για pet στο σπίτι και άμα την βαρεθείτε ή σας σπάει τα @@δια να εγκαταστείσετε γιγαντίαια σαρανταποδαρούσα...http://www.youtube.com/watch?v=UROVfmY3NTA

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Πηδούσα πάνω από ότι έβρισκα μπροστά μου (καρέκλες, τραπεζάκι ακόμα και το κρεββάτι το πέρασα μ' ένα σάλτο). .

Και δεν έκανες τρύπα στό πάτωμα;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Άστην ήσυχη!Δεν πρόκειται να σε πειράξει και θα καθαρίσει όλα τα κουνούπια.Εκ πείρας μιλάω!

Λεωφορειολωριδάκιας
    [QUOTE=akispoulis;2220370]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    1)στον ζωολογικο κηπο της πραγας(απτους καλυτερους της ευρωπης)της ειχαν ελευθερες σε ενα αρκετα μεγαλο χωρο που επαιζαν και αλλα ζωα εκει.μαλιστα ειχε ενα "τουνελ" καπου στα 5 μετρα σκοτεινο και περναγαν απο διπλα σου πετωντας...χεσιμο λεμε!!!
    2)δεν ειμαιι προληπτικος γενικα στην ζωη μου και μακαρι να μην ισχυει κατι τετοιο αλλα μια φορα ειχε μπει σε εξοχικο ενος θειου μου το μακρινο 97',εκανε 3 στροφες στο σαλονι και βγηκε.το επομενο βραδυ πεθανε η γιαγια μου.καποιοι λενε οτι ειναι μεγαλη χρουσουζια....[/QUΑ

αυτο μου εχει τυχη ,και σε εμένα! 2 φορες μπηκε μες το σπιτη, την μια εχασα τον πατερα μου, και την 2η τον πατερα της γυναίκας μου!δεν θελω ουτε να τοις βλεπω!
    magkes 3erw thn idia istoria me koukoubagies..kai me autes tis istories o aderfos mou, 19 xronwn pleon, frikarei akoma otan akouei koukoubagia, giati eixe mpeii mia sto dwmatio tou pappou kai meta apoligo pe8ane o pappous klp,klp.
    genikws ta nyxtobia ta exoume sto 8apsimo..

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος

Κατσε να κρεμιοταν απο πανω σου καμια και να εσκουζε οπως εκανε και με μενα,ακομα πρεπει να με θυμουνται στην Αλεξανδρουπολη που ετρεχα σαν τρελος πανω κατω την
    παραλια φωναζοντας.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα να πάρετε νυχτερίδα για pet στο σπίτι και άμα την βαρεθείτε ή σας σπάει τα @@δια να εγκαταστείσετε γιγαντίαια σαρανταποδαρούσα...http://www.youtube.com/watch?v=UROVfmY3NTA
    Σχόλιο πιο κάτω "i find this hard to masturbate to"

Edit : http://www.youtube.com/watch?v=OimCLMUCcVc

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ασχολήθηκαν οι μπατμανόβιοι..
    Ασχολήθηκε και ο Κάπτεν...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	robin_23.jpg 
Προβολές:	325 
Μέγεθος:	103,0 KB 
ID:	265842

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2007, 13:50
  2. Ατυχηματα στο σπιτι...απιστευτη γκαντεμια
    από el_hymador στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2006, 07:08
  3. Σε καθε σπιτι ενας τρελος και στο δικο μας ΟΥΛΟΙ !!!
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 244
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 08:18
  4. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 10:12
  5. Συναντηση Στο Σπιτι......
    από LINA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 16:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε