Μπραβο ρε φιλαρακι!
Καλα χιλιομετρα να εχεις και βγαλε καμια φωτο τον "κωλοδρομο" που θες να πας.
[απο προχθες που τα ειπαμε, μου εχει καρφωθει εντονα η ιδεα να κανω την ιδια διαδρομη κατα Σεπτεμβρη μερια]
Τσακω μια παγωμενηνα δροσιστεις κατα την διαρκεια των προετοιμασιων.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Με είδα να κάνω Περιστέρι-Βάρκιζα-Περιστέρι με το σκούτερ και να με παίρνει ο αέρας από το "Οσα παίρνει ο άνεμος"![]()
Keep spamming!!!:a13:
Λες εκεινο μετα τη γεφυρα του Μοσχατου στο ρευμα προς Αθηνα που αναβει ξεχωριστα για δεξια και ευθεια?
[/QUOTE]
Όχι, ειναι το φανάρι που στρίβει στην πλαταιών, μπροστά από μία εκκλησία (αγ. ασώματοι νομίζω) λίγο πριν τις κολώνες στο γκάζι. Καμιά 30αριά μέτρα πιο κάτω είναι το φανάρι που στρίβει για ιερά οδό και πάντα προσέχω αυτό και δεν βλέπω το προηγούμενο....![]()
Γραμμένα στα παλιά μας παπούτσια του κόσμου τα πρέπει, τα θέλω, τα μη...
Σήμερα έκαψα εν γνώση μου 2 στη σειρά γιατί είχα αργήσει.
στα μούτρα μου, ότι μας συμφέρει είμαστε τελικά....
με ειδα να πηγαινω γρηγορα, μονο με κρανος, και η ζακετα οταν γυρισα σπιτι να εχει μπαμπαλιασει στην πλατη...
ειδατε ποτε τον εαυτο σας να θελει να φυγει ευθεια στη στροφη και να "φυγει".....
κακο πραγμα
cb 600 hornet '05
Mε ειδα να σε βλεπω πανω στο πεζοδρομιο κοπελια και να μου φευγει το κλαπετο.Εκεινη την στιγμη περασε απο το μυαλο μου να αρχησω τις μ@λ@κιες με την μηχανη αλλα ευτυχος δουλεψε το Malakia Fail Safe γιατι δεν ξερω αν θα εβγαζα σουζα η καπακι εκεινη την στιγμη.Α ρε βαραει η ζεστη λεμε!!!!!
Δε με βλεπω καλα εδω και καιρο,ολο μ@λακιες κανω με το παπι και καποια στιγμη θα μου πει οτι ηρθε η ωρα να τις σταματησω.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Με ειδα να κοιταω τα ζουμια (παραφλου) να τρεχουνε καατω απο το σκουτερ το πρωι που το εβαλα εμπρος και τελικα να πρεπει να παρω αυτοκινητο για τη δουλεια...
http://community.webshots.com/user/IliasB
Με ειδα να μενω με τη παπια γυρνωντας απο τη δουλεια,1 μερα μετα απο 15ημερη αδειαμε 40 βαθμους κρανος μπουφαν και γαντια,στη βαρης κορωπιου.
ειλικρινα να μην το παθει ποτε κανεις.!!
Και ρωτάει ο τροχύλιας
-Ήντα γινε?Πραμααααα του απαντάει ο καργιάτζουλας.....
Καβάλα το μεγαλό κι έλα στο μαλLia...![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Mε ειδα να αφηνω το κρανος στο καγκελο,για να ανοιξω την πορτα.
Επαιξα λιγο με το γατι που με υποδεχτηκε στο δρομο και ξεχασα το κρανος εξω.
Ευτυχως μετα απο καμια ωρα που ανοιξα για να δωσω στο γατι κατι να φαει,ειδα το κρανος να αραζει ακομη στο καγκελο.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Με είδα σήμερα το πουρνο να κατεβαινω εθνικη προς καβάλας και τα φορτηγά να πηγαίνουν σαν τρελά! Που πάω ο κακομοίρης με το παπί μέσα στο άγριο χάραμα; Α ρε π.....α κρίση άφησα το cb άκι μου στο γκαράζ......![]()
με ειδα να πηγαινω ως τη Ζαντε, μονο για μια μικρη τρελλα..να χαρισω ενα "γεια!" ξαφνικο..