Αρχικά να ευχαριστήσω τον Χάρη απο την Κρήτη για τις ευχές και τα τόσο χρήσιμα που έχει γράψει, τα γραφόμενα σου είναι κυριολεκτικά οδηγός προς ναυτιλομένους.
Εχω φτάσει τα 12800 χιλιόμετρα και σήμερα αντικατέστησα τα λάδια και το φίλτρο λαδιού (3Litra),περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους γιατι ή τελευταια συντήρηση είχε γίνει στα 8200 χιλιόμετρα σύμφωνα με το βιβλίο συντήρησης, αλλά δεν μου άρεσε το πολύ σκούρο χρώμα τους, αλλά και το κλαγκ της πρώτης αν και νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό της honda . Τοποθετήθηκε REPSOL RACING συνθετικό 10w - 50 , και φίλτρο honda ίσως για τελευταία φορά γιατί θεωρώ το διπλάσιο κόστος του απο τα aftermarket περιττό.Τα repsol λόγω ιδιότητος μου τα παίρνω χονδρική μαζί με άλλα λάδια για άλλες χρήσεις.Φύσηξα επίσης και τό σωληνάκι αναθυμιάσεων ή δεν ξέρω πως αλλιώς το λένε αυτό που πρέπει να καθαρίζεις συνεχώς σύμφωνα με το βιβλίο συντήρησης, τελευταία έλεγξα και φύσηξα και το φίλτρο αέρα , πιστεύω ότι τα έκανα όλα.Χάρη έχω τις ρυθμίσεις των αναρτήσεων που ανέφερες παραπάνω αλλά το μηχανάκι κοπανάει πολύ, είναι πολύ σκληρό! Από κατανάλωση τώρα που το χρησιμοποιώ να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά (Εγνατία οδό με ταχύτητες 100 - 120 και λίγο πόλη αλλά λίγο , μου καίει πραγματικά ελάχιστα το τελευταίο ρεζερβουάρ 5,1 l.