στο καμπινγκ ο κωστας βλεπει οτι εχασε την φωτογραφικη,πιθανον καπου στην μοσταρ.
του λεω οτι θυμαμαι να την εχει μαζι του μεχρι να αγορασει μαιμου κολονια απο το παζαρι και μπορει να την αφησε εκει.
αυτος ομως σιγουρος οτι του επεσε απο την μηχανη,παει και αγοραζει αλλη απο την μοσταρ την επομενη μερα.
και μετα περνωντας απο τον πωλητη μαιμου κολονιας,την βρισκουμε εκει,επειτα ο κωστας εβγαζε και με της 2 φωτογραφικες ταυτοχρονα.
στην μοσταρ βλεπουμε 2 bmw gs1200 και τις χαζευουμε.φευγοντας βλεπω οτι εχουν ελληνικες πινακιδες.
κοιταω γυρω και βλεπω εναν τυπο με μηχανης ρουχα να καθεται σε καφε.πηγαινω και του λεω΄¨ do you speak english? yes μου απανταει.εγω ρε φιλαρακι ομως δεν ξερω του λεω στα ελληνικα.κομπλαρε για λιγο και μου λεει....εεε-ελληνες ειστε?αποδειχτηκε οτι ηταν γειτονας μου και μαλιστα πρεπει να μενει διπλα απο τον antosoar.
τον χαιρετησα και του ειπα την επομενη φορα μια που ειμαστε και γειτονες μπορει να συναντηθουμε σε κανα nordpak.
τεσπα ειμαστε στην 6η μερα του ταξιδιου και βολταρουμε στην μοσταρ και στα περιξ.αυριο φευγουμε και παμε προς split-zadar κροατιας.