![]()
![]()
![]()
Ιδίαν πείραν δεν έχω, άλλά έχω αρκετούς γνωστούς με "σκορπισμένα" WR !!!
Δεν υπάρχει προφανής εξήγηση στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά αντοχής και αξιοπιστίας μεταξύ DT και WR (ακόμη και με την ίδια χρήση...), αλλά είναι γεγονός ότι τα WR ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχει προφανής εξήγηση στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά αντοχής και αξιοπιστίας μεταξύ DT και WR (ακόμη και με την ίδια χρήση...), αλλά είναι γεγονός ότι τα WR ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ !!!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mια υπαρχουσα εξηγηση ειναι οτι οι περισσοτεροι χρηστες WR δεν εκαναν ουτε σωστη,ουτε επαρκη μιξη λαδιου-βενζινης και παιρνανε σε λιγο καιρο τα μοτερ στο χερι....
Ενω στο DTWR ειχες το κεφαλι σου ησυχο απο αυτο......(αρκει να μην χαλαγε η αντλια λαδιου βεβαια)
Και περιττο να πουμε ποιο ηταν to ΙΔΑΝΙΚΟ λαδι για το διχρονο.....
Βel Ray si-7......KOΡΥΦΗ!!!!
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
Έχουν περάσει κάτω από τα τιμημένα σκέλια μου2 wr και ένα dt200wr..πάνω κάτω είναι τα ίδια αλλά σίγουρα το wr είναι πολύ καλύτερο στο χώμα,(κοντές σχέσεις, πλαστικό ρεζερβουάρ ,χωρίς περιττά φλας κοντέρ, καλώδια ,γενικά σου δίνει μια ανάλαφρη αίσθηση από το βαρύτερο και σταθερότερο dt.
To πρόβλημα πο αντιμετώπισα σε αυτά τα μηχανάκια ήταν η διάλυση του ypvs ,και βέβαια η φρικτή ποιότητα των πλαστικών του ,ιδίως τα πλαϊνά και το φτερό πισω,εμπρος,μασκα Στο τέλος είχα πάρει ένα κουτι ξυλόβιδες και είχα γεμίσει τον τόπο.
Η χρήση βέβαια ήταν πολύ σκληρή ,καθότι τότε ήμουνα πιτσιρικάς με νέφτι στον κώλο.
Πάντως ήταν από τα τιμιότερα μηχανάκια που καβάλησα και πραγματικά με είχαν κάνη να νιώθω χαρά την ημέρα του Σαββατιατικου εντούρο .
Και όλη την υπόλοιπη εβδομάδα ο καλύτερος φίλος σε πόλη και μικρά ταξιδάκια.
Τώρα όμως τα χρόνια πέρασαν και σίγουρα αυτά τα μηχανάκια θέλουν κάποια χρήματα για να γίνουν μάχιμα.
Εγώ πάντως ψηφίζω σε ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ανάμεσα σε kdx ,wr,exc το wr γιατί καλύτερα να μαζέψω ένα wr 200 με 1000 ευρα αγορά και 500 ζημία παρά ένα ktm 200 με 3000 αγορά και 1500 ζημία.
Επίσης πολύ καλή περιπτωση είναι και το kdx220 αλλα δυστυχώς δεν υπαρχει βίδα ανταλλακτικό
![]()
κατα τα άλλα συμφωνω με τους υπολοιπους.
παρε φωτο απο το ενα .1994 wr200r
ρε old θα πάμε τελικα καμμια εντουράδα?![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το παίρνω με 800 (και φτιαγμένο...) !!!
48άμηνη επιταγή !!!
:hypnotizeχουβαρδά μου εσυ!!!!!
:rotflmao:
![]()
αφου ξερεις οτι πουλαμε απο βελόνι μέχρι κανόνι![]()
![]()
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από jmst
Dodok για στείλε λεπτομέρειες αρχίζω να το σκέφτομαι!!!
![]()
![]()
ειναι να το παρει ενας φίλος .αν δεν το πάρει θα σου τσειλω πμ
![]()
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
hector τι εξηγηση θες?απλα το ειπα.
το λιωμενο μπορει να ειναι και καλοσυντηρημενο εως την παραμικρη λεπτομερεια αλλα και παλι ξερεις οτι παιρνεις ενα μηχανακι που καποιος του επινε το αιμα...εστω κι αν ειναι τελεια συντηρημενο.
να στο εξηγησω αλλιως.δε θα πω για πιστονι που αλλαζεται αρκετα "συχνα".στροφαλος!ποιανου θα ειναι καλυτερος η ποιανου θα εχει περισσοτερα ψομια....ενος λιωμενου και καλοσυντηρημενου η ενος με χαλαρουτσικη χρηση και επισης καλοσυντηρημενο??με πιανεις??
να στο πω κι αλλιως....α επαιρνες ενα μηχανακι αγωνιζομενου που εχει τρεξει δυο πανελληνια πρωταθληματα mx η enduro??που φυσικα ξερεις οτι τετοια μηχανακια συντηρουνται σχολαστικοτατα και πολυ προσεκτικα.δε θα το επαιρνες φυσικα............ με νοεις??
ε για το κακοσυντηρημενο τι να εξηγησω??τι να το σκιζεις τι οχι ,αν δε το συντηρεις σωστα.......μπορντελο θα ειναι.
jmst αναφερθηκα και σε 4Τ γιατι νομιζα οτι θα ηθελες χαλαρες εντουραδες ετσι.
....νομιζεις οτι ενα παλιο διχρονο θα σου ερχεται πιο οικονομικα στην συντηρηση??μην εισαι και απουτα σιγουρος!οσον αφορα τα WR κι εγω εχω ακουσει για παρα πολλα κολλημενα.....μπορει φυσικα να φταινε μονο και μονο οι κατοχοι τους.
σκεψου ομως λιγο οτι ενα ψευτοεντουρο δε θελει συνεχεια ρυθμιση βαλβιδων............τα λαδια που θα καιει το διχρονο και βαλε κι ενα κολλημα που μπορει να σου κατσει......ηδη θα εχεις ξεπερασει κατα πολυ τα λεφτα που θα εχωνες στο 4Τ.
μεταχειρισμενα μηχανακια ψιλοπαλια=ΜΠΕΛΑΔΕΣ!!!!![]()
![]()
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
hector τι εξηγηση θες?απλα το ειπα.
jmst αναφερθηκα και σε 4Τ γιατι νομιζα οτι θα ηθελες χαλαρες εντουραδες ετσι.
....νομιζεις οτι ενα παλιο διχρονο θα σου ερχεται πιο οικονομικα στην συντηρηση??μην εισαι και απουτα σιγουρος!οσον αφορα τα WR κι εγω εχω ακουσει για παρα πολλα κολλημενα.....μπορει φυσικα να φταινε μονο και μονο οι κατοχοι τους.
σκεψου ομως λιγο οτι ενα ψευτοεντουρο δε θελει συνεχεια ρυθμιση βαλβιδων............τα λαδια που θα καιει το διχρονο και βαλε κι ενα κολλημα που μπορει να σου κατσει......ηδη θα εχεις ξεπερασει κατα πολυ τα λεφτα που θα εχωνες στο 4Τ.
μεταχειρισμενα μηχανακια ψιλοπαλια=ΜΠΕΛΑΔΕΣ!!!!![]()
![]()
...δεν είναι μόνο η συντήρηση. Απλά θεωρώ ότι ένα 4τ τόσο παλιό (περίπου 10ετίας), θα είναι ψόφιο απο πλευράς γκαζιού και επίσης έχω την εντύπωση ότι είναι βαριά και δύσκίνητα μηχανάκια. Νομίζω ότι δεν είναι όπως τα σημερινά 4τ, οι διαφορές είναι τεράστιες.
Έχω λίγη εμπειρία απο ένα DR 250 που είχα παλιότερα. Βέβαια δεν ξέρω αν τα XR και TT είναι του ίδιου στύλ!!!
ρε συ φιλε δικιο εχεις εννοειται οτι θα ειναι ψοφιο!βημα δε θα πηγαινει!εδω καλα καλα τα καινουρια δε πανε!![]()
και φυσικα ειναι πολυ πιο βαρια!
απλα ειχα την εντυπωση οτι το θες για πολυ χαλαρα ρε παιδι μου.
καπισι?
αυτο.
παρε ενα διχρονακι.....
Υ.Γ. κοιτα μη παρεις κανα μπορντελο!
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
Διχρονακι και αγιος ο Θεος!!
Μια χαρα θα την κανεις τη δουλεια σου και θα εισαι και ευχαριστημενος!
Και στο βαθος..........DT200WR........
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
O.K Λοιπόν!!!
Παλικάρια νομίζω ότι κατέληξα. WR μεταχειρισμένο, σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται και ... στα βουνά.![]()
Έτσι και αλλιώς όταν πάρω το exc, θα έχω ακόμα περισσότερη εμπειρία.![]()
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας και... εδώ είμαστε και τα λέμε.
![]()
![]()
dodok αν έχεις νέα για το wr στείλε μήνυμα.
re esi spazz auto pou les den isxiei akrivws!to diko mu mixanaki eixe trexei k eixe kerdisei panelinio enduro kai otan to peira itan safos kalitero apo ola ta alla 250 ktm pou kiklioforousan... mu eixan pei otan to peira oti eixe ginei re-build sto moter kai malista ixera kai ton tipo pou agorase ta meri apo to diko mu gia na ta valei sto diko tou giati to eixe spasei..Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
να στο πω κι αλλιως....α επαιρνες ενα μηχανακι αγωνιζομενου που εχει τρεξει δυο πανελληνια πρωταθληματα mx η enduro??που φυσικα ξερεις οτι τετοια μηχανακια συντηρουνται σχολαστικοτατα και πολυ προσεκτικα.δε θα το επαιρνες φυσικα............ με νοεις??
vevaia pote den xereis tin alithia
den exw kanena idietero talento!!!
eimai apla pathiasmena periergos...
Ρε doni, τι άριστη κατάσταση (και ιστορίες για φίδια...).Αρχικά δημιουργήθηκε από doni
!to diko mu mixanaki eixe trexei k eixe kerdisei panelinio enduro kai otan to peira itan safos kalitero apo ola ta alla 250 ktm pou kiklioforousan...
Το δικό σου δεν είχε "βαρέσει" από κέντρα τροχού μέχρι ρουλεμάν εκκεντροφόρου ???
![]()
![]()
![]()
re esi papou ta rouleman ekentroforou ekanan 60 eura me episkeui kai apo ta tria exc 250 pou kikoforousan ta 2 eixan spasei to kentro an kai i malakia itan dikia mu pou den peira xamparei oti tin eixan akousei ta rouleman!! kai den nomizw oti einai kati asinithistw gia ta exc na klanoun sta rouleman tou ekentroforou.. (dioti vevaia ta rouleman pou eixe to diko mu itan gamo taiwanezika otan ta allaxa kai evala skf ola litourgousan roloi...
telos pantwn perasmena xexasmena...
i portokali miga xanaxtipaei
anti na ferneis antiriseis pes kamia xrisimi simvouli gia agora exc 450 2004 pou to vlepw gia to kontino mellon....
thanx:rotflmao:
den exw kanena idietero talento!!!
eimai apla pathiasmena periergos...
Αρχικά δημιουργήθηκε από doni
...anti na ferneis antiriseis pes kamia xrisimi simvouli gia agora exc 450 2004 pou to vlepw gia to kontino mellon....![]()
![]()
![]()
Πρώτον (και κυριότερον): ΔΕΝ φέρνω αντιρρήσεις !!!
(Απλά, έχω πάντα δίκιο)
Δεύτερον (σημαντικόν): Γιατί δεν ανοίγεις ένα thread, να καθόμαστε και να συζητάμε ώρες επί ωρών για τις διαφορές των 450 του 2003 με το 2004 (και 2005 και 2006, άμα γουστάρεις) ??
![]()
![]()
![]()
...απλα doni τα αλλα ηταν ακομη χειροτερα απο το δικο σου!!!:rotflmao: :rotflmao:
![]()
450 χμμμμ ωραια ακουγεται ε?!
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!