Σελίδα 11 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 232

Θέμα: τον ιουλιο στα βαλκανια ξανα

ενα βιντεακι απο εθνικη οδο αλβανιας

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_0238.jpg 
Προβολές:	241 
Μέγεθος:	78,3 KB 
ID:	266172
    χθες μου εδωσε ο κωστας ενα σκληρο δισκο με ολες τις φοτο και βιντεο απο το ταξιδι.
    λιγη υπομονη γιατι θελουν πολυ δουλεια τα βιντεο για να τακτοποιηθουν.
    παμε λοιπον εκει που ειχαμε μεινει.την επομενη μερα αναχωρουμε για τεργεστη ιταλιας και λιουμπλιανα.
    ο καιρος συνεφιασμενος και δροσουλα,δηλ. τελειος για μενα.ο δρομος και τα τοπια αρχιζουν και αλλαζουν,περισσοτερο πρασινο,αρχιζει και θυμιζει κ.ευρωπη οσο ανεβαινουμε βορεια.

προβλημα δεν μου ανεβαινουν τα βιντεο.επανερχομαι δρυμυτερος.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_0043.jpg 
Προβολές:	240 
Μέγεθος:	104,3 KB 
ID:	266174
    συνεχιζεται..............

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cristof40 Προβολή μηνύματος
    με μια γρηγορη σκεψη μου ερχονται στο μυαλο καμμια 10αρια μερη ισαξιας η και μεγαλυτερης ομορφιας στην ελλαδα.
    φανταστειτε αμα αξιωποιουσαμε της ομορφιες της ελλαδος τι χρηματα θα εισπραταμε.
    στο εξωτερικο και την παραμικρη βλακεια την αξιωποιουνε και πληρωνεις εισιτηριο για να την δεις......εμεις ομως σε αυτα ειμαστε υπερανω.........
    εδω φίλε μου κάπου το 'χασες. αντι να χαίρεσαι που εμείς δεν εμπορευματοποιούμε τις φυσικές ομορφιές ενός τόπου, που εκ του ορισμού τους πρέπει να είναι ελεύθερες σε όλους (αν και πολλές παραλίες πλέον δεν είναι), λυπάσαι.

Καθε τι ξένο δεν είναι απαραίτητα και σωστό.

κατα τ' άλλα σε ευχαριστούμε για το όμορφο οδοιπορικό

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    εδω φίλε μου κάπου το 'χασες. αντι να χαίρεσαι που εμείς δεν εμπορευματοποιούμε τις φυσικές ομορφιές ενός τόπου, που εκ του ορισμού τους πρέπει να είναι ελεύθερες σε όλους (αν και πολλές παραλίες πλέον δεν είναι), λυπάσαι.

Καθε τι ξένο δεν είναι απαραίτητα και σωστό.

κατα τ' άλλα σε ευχαριστούμε για το όμορφο οδοιπορικό

δυσκολο σπυρο να εξηγησω το σκεπτικο μου σε μια προταση.....ασ αφησουμε ομως το οδοιπορικο καθαρο εως οτου ολοκληρωθει και μετα συζυταμε οτι θελεις.
    ενα πραμα μονο θα σου πω....ποιο ενθερμο υποστηρικτη σε αυτα που λες,απο μενα δεν θα βρεις.
    ευχαριστω.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_0245.jpg 
Προβολές:	207 
Μέγεθος:	104,4 KB 
ID:	266209συνεχιζουμε....περναμε ευκολα απο τεργεστη ιταλιας τα συνορα και μπαινουμε σλοβενια....η χωρα μικρο σπιτι στο λιβαδι.
    η σλοβενια δεν μοιαζει με της υπολοιπες χωρες του πρωην γιουγκοσλαβικου μπλοκ.ειναι στυλ βελγιου-αυστριας-γερμανιας-ελβετιας.
    ειναι η πιο ευπορη χωρα της (γιουγκοσλαβιας) και ειναι στο ευρω.
    αυτη η χωρα μου εχει κανει κλικ.την εχω ερωτευτει μπορω να πω.τον παραδεισο εγω καπως ετσι τον εχω στο μυαλο μου.
    προσπαθωντας να βρω την ονειρικη διαδρομη που ειχα κανει το 2010 (και δεν καταφερα να βρω ποτε),ψαχνοντας για πεσμενα κινητα στο δρομο,προσπαθωντας να βρω διαδρομες στο gps που ξεψυχουσε,σταματωντας για να βαλουμε χειμερινα μπουφαν-γαντια,μας πηρε το μεσημερι και η βροχη.....

φτανουμε στην λιουμπλιανα υπο καταρακτωδη βροχη και παμε στο καμπινγκ για να βρουμε κανα δωματιο η μπανγκαλοουζ,να βολευτουμε για σημερα γιατι αντε να στησεις σκηνη ριχνωντας καρεκλοποδαρα.ομως ολα ειναι full και βρισκουμε μια πανσιον με 90ευρω το δωματιο.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	διακοπες 7-2012 349.jpg 
Προβολές:	205 
Μέγεθος:	72,6 KB 
ID:	266212

η ξενοδοχος 45αρα πρωην μοντελο.στεγνωνουμε στην πανσιον και το βραδυ αφου εχει σταματησει η βροχη παμε στο κεντρο.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_0004.jpg 
Προβολές:	204 
Μέγεθος:	52,8 KB 
ID:	266213

σλοβενια προς λιμνη bled την επομενη μερα.τα ανεβαζω οπως οπως απο τον σωληνα γιατι μετα θα τα χασω.

προς λιουμπλιανα.

Παρόμοια θέματα

1. Σβήνουν οι ελπίδες για τον Έλληνα στα Ιμαλάια
    από notakos600 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2010, 20:48
  2. ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ
    από gsx1400 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2009, 08:09
  3. Να μην τον αρχίσω στα χαστούκια;
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic