ενα βιντεακι απο εθνικη οδο αλβανιας
ενα βιντεακι απο εθνικη οδο αλβανιας
χθες μου εδωσε ο κωστας ενα σκληρο δισκο με ολες τις φοτο και βιντεο απο το ταξιδι.
λιγη υπομονη γιατι θελουν πολυ δουλεια τα βιντεο για να τακτοποιηθουν.
παμε λοιπον εκει που ειχαμε μεινει.την επομενη μερα αναχωρουμε για τεργεστη ιταλιας και λιουμπλιανα.
ο καιρος συνεφιασμενος και δροσουλα,δηλ. τελειος για μενα.ο δρομος και τα τοπια αρχιζουν και αλλαζουν,περισσοτερο πρασινο,αρχιζει και θυμιζει κ.ευρωπη οσο ανεβαινουμε βορεια.
εδω φίλε μου κάπου το 'χασες. αντι να χαίρεσαι που εμείς δεν εμπορευματοποιούμε τις φυσικές ομορφιές ενός τόπου, που εκ του ορισμού τους πρέπει να είναι ελεύθερες σε όλους (αν και πολλές παραλίες πλέον δεν είναι), λυπάσαι.
Καθε τι ξένο δεν είναι απαραίτητα και σωστό.
κατα τ' άλλα σε ευχαριστούμε για το όμορφο οδοιπορικό
![]()
συνεχιζουμε....περναμε ευκολα απο τεργεστη ιταλιας τα συνορα και μπαινουμε σλοβενια....η χωρα μικρο σπιτι στο λιβαδι.
η σλοβενια δεν μοιαζει με της υπολοιπες χωρες του πρωην γιουγκοσλαβικου μπλοκ.ειναι στυλ βελγιου-αυστριας-γερμανιας-ελβετιας.
ειναι η πιο ευπορη χωρα της (γιουγκοσλαβιας) και ειναι στο ευρω.
αυτη η χωρα μου εχει κανει κλικ.την εχω ερωτευτει μπορω να πω.τον παραδεισο εγω καπως ετσι τον εχω στο μυαλο μου.
προσπαθωντας να βρω την ονειρικη διαδρομη που ειχα κανει το 2010 (και δεν καταφερα να βρω ποτε),ψαχνοντας για πεσμενα κινητα στο δρομο,προσπαθωντας να βρω διαδρομες στο gps που ξεψυχουσε,σταματωντας για να βαλουμε χειμερινα μπουφαν-γαντια,μας πηρε το μεσημερι και η βροχη.....
slovenia.
σλοβενια προς λιμνη bled την επομενη μερα.τα ανεβαζω οπως οπως απο τον σωληνα γιατι μετα θα τα χασω.
προς λιουμπλιανα.