Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Καθαριστικό φρένων και αλυσίδας της Wurth. Είναι ασφαλές για αλυσίδες με O-ring;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Ποιος πουλαει προιοντα wurth στην Πατρα να δοκιμασω και εγω το multi?
    http://www.wurth.gr/gr/company/index...&Mid=21&sub1=1
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από transalpblack Προβολή μηνύματος
    Γιατί για την δουλειά του είναι απλά... ανεκτό (υπερβολικά απλά όμως)!!!
    Στην αγορά, υπάρχουν πολύ καλύτερα.
    Το WD40 για παράδειγμα είναι υδρωαποθητικό, σωστά? Έτσι λέει άλλωστε...
    Βάλε σε ένα ποτήρι WD40 μέχρι τη μέση και μετά ρίξε του μέσα λίγο νερό.
    Ξέρεις τι θα γίνει??? Φαντάζεσαι??? ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
    Και μετά ανακάτεψέ το.
    Ξέρεις τι θα γίνει??? Φαντάζεσαι??? Κοκτέιλ!!!!!!
    Βάλε σε ένα ποτήρι MULTI μέχρι τη μέση και μετά ρίξε του μέσα λίγο νερό (πρόσεχε μόνο να μην είσαι από πάνω όταν το κάνεις. Τέντωσε τα χέρια σου).
    Ξέρεις τι θα γίνει??? Φαντάζεσαι??? Το μείγμα θα φτάσει μέχρι το ταβάνι!!!!
    Σε αυτό που θα περισέψει, ανακάτεψέ το. Μετά από λίγο το νερό θα διαχωριστεί από το MULTI.
    Αν το WD40 ήταν υδροαποθητικό όπως λέει, δεν θα δεχόταν το νερό μέσα του.
    Επίσης βάλε μια σκουριασμένη βίδα περίπου 5 εκατοστά να σταθεί όρθια μέσα σε μια ποσότητα MULTI και μέσα σε μια ποσότητα WD40.
    Θα δεις οτι το αντισκωριακό θα ανεβαίνει σχεδόν με την διπλάσια ταχύτητα!!!!!
    Υπάρχουν πολλά παραδείγματα και εφαρμογές που το MULTI βγαίνει πολύ καλύτερο του WD40!!!
    Άλλωστε πολλά ψαγμένα συνεργεία που δέχτηκαν να κάνουν τα τεστ και να δοκιμάσουν όσα είπα, ΔΕΝ χρησιμοποιούν πλέον το WD40...
    Δουλεύα εντελώς τυχαία wyrth σε κατάστημα ποδηλάτων που είχα.
    Το multi πολύ καλό ,μπαίνει παντού ,ξεκολλάει τα πάντα και στο τέλος αφήνει και μια λίπανση πράγμα που το wd40 δεν κάνει ή τουλάχιστον δεν κάνει ικανοποιητικά!
    Το καθαριστικό φρένων επίσης πρέπει να είναι από τα πιο δυνατά που υπάρχουν!Προσωπικά δεν έχω δει κάτι πιο δυνατό.Παίζει και να σε αφήνει στον τόπο αν το φας στην μουρη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cycloholic Προβολή μηνύματος
    Δουλεύα εντελώς τυχαία wyrth σε κατάστημα ποδηλάτων που είχα.
    Το multi πολύ καλό ,μπαίνει παντού ,ξεκολλάει τα πάντα και στο τέλος αφήνει και μια λίπανση πράγμα που το wd40 δεν κάνει ή τουλάχιστον δεν κάνει ικανοποιητικά!
    Το καθαριστικό φρένων επίσης πρέπει να είναι από τα πιο δυνατά που υπάρχουν!Προσωπικά δεν έχω δει κάτι πιο δυνατό.Παίζει και να σε αφήνει στον τόπο αν το φας στην μουρη
    Όχι δεν παίζει.
    Εξατμίζεται γρήγορα.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πλυθείς και με αυτό.
    Και πάνω στο ρούχο σου αν το ρίξεις δεν αφήνει λεκέ.
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Ποιος πουλαει προιοντα wurth στην Πατρα να δοκιμασω και εγω το multi?
    Πηγαινοντας προς αγιο βασιλη πριν το LIDL εχει ενα βενζιναδικο της SHELL στο αριστερο σου χερι απο εκει παιρνω εγω διαφορα σπρευ αυτης της μαρκας..

Υ.γ.Αν ζητησεις και απο τον Γιωργο(2τροχο) θα σου φερει πιστευω..

Ζήτα και από την ίδια την Wurth. Θα σου στείλουν

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από golis Προβολή μηνύματος
    WD40 και ένα ψιλό πινελάκι ή σκληρή οδοντόβουρτσα,ένα παλιόπανο ,προσοχή στις δισκόπλακες και καλή διασκέδαση :P
    Το πιο ασφαλές και "αθώο".
    To wd40 δεν είναι κατάλληλο για καθαρισμό αλυσίδας με o-rings. Ένα από τα βασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του wd40 είναι να εισχωρεί(Γεγονός που το κάνει πολύ καλό για ξελασκάρισμα κολλημένων βιδών) . Γεγονός όμως που είναι κακό για την αλυσίδα γιατί καταφέρνει να περάσει από τα ο-rings και διαλύει-καθαρίζει και το εσωτερικό γράσο της αλυσίδας. Και αυτό χωρίς εμφανή σημάδια της ζημιάς που προκαλεί.

Όταν τελειώσει το εσωτερικό γράσο είναι το σημείο που αρχίζει να φθείρεται πολύ γρήγορα η αλυσίδα.
    Τελευταία τροποποίηση από IlliGoS; 27/08/2012 στις 10:56.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Το θέμα είναι πως καλό και χρυσό το Wurth,αλλά ακούγεται κάτι για λουκέτιασμα....ήδη το μαγαζί στα γλυκά νερά που ψώνιζα έκλεισε....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tony_l
    Ειδικό καθαριστικό αλυσίδας; Καθαριστικό φρένων στην αλυσίδα;;; Για ποιο λόγο βρε παιδιά; Τι έχει πάνω η αλυσίδα σας και καθαρίζει τόσο δύσκολα; Το πετρέλαιο που αναφέρθηκε δεν κάνει; Και καλό καθαρισμό κάνει και δεν προκαλεί ζημιά στην αλυσίδα. Εγώ έτσι καθαρίζω την αλυσίδα μου μέχρι στιγμής. Σκληρό πινέλο, πετρέλαιο και μετά ένα καλό πλύσιμο με σαπουνόνερο (όλη τη μηχανή συνήθως) και μετά λίπανση. Λάθος;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nassosxlvbros Προβολή μηνύματος
    Το θέμα είναι πως καλό και χρυσό το Wurth,αλλά ακούγεται κάτι για λουκέτιασμα....ήδη το μαγαζί στα γλυκά νερά που ψώνιζα έκλεισε....
    Ώπα??? Λες??? Καλά έκανα δηλαδή που παραιτήθηκα...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nassosxlvbros Προβολή μηνύματος
    Πάντως εμένα μου στέλνουν κανονικά ότι παραγγέλνω και τηρούν και της συμφωνίες αποπληρωμής που είχαμε κάνει εδώ και 2-3 χρόνια. Ο πωλητής που με βλέπει μου είπε πως οι αποθήκες τους είναι τίγκα στο πράμα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ισως κανουν αναδιοργανωση/συσπειρωση για να γλιτωσουν το λουκετο....
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Είναι από τις πιο ποιοτικές επιχειρήσεις,αλλά αν δεν υπάρχει ζήτηση (αλουμινάδες συνεργεία οικοδομή κλπ)δεν μπορούν να κάθονται...και μάλιστα άργησαν κιόλας...
    Μακάρι να γλυτώσουν το λουκέτο...πάντως έχουν ξεκινήσει τρελές περικοπές,κλείσαν αρκετά καταστήματα (σε ένα δούλευε φίλος και τώρα είναι έξω με το αμάξι)...από αυτόν ξέρω πως έχουν ξεκινήσει ένα δύσκολο αγώνα για να κρατηθούν...Αλλιώς το κλείνει ο γέρο-Βύρτ και το πάει αλλού...πιο ανατολικά...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Νέο μέλος
    Τιποτα απο τα παραπανω που αναφερατε δεν κανει για καθαρισμο αλυσιδας τυπου Ο ring. Τα διαφορα καθαριστικα περιεχουν ηλεκτρολυτες που αχρηστευουν τα Ο ring. Το πετρελαιο τα ξεραινει και κοβονται οποτε δεν κραταει λιπαντικο η αλυσιδα. Η καλυτερη και δοκιμασμενη λυση μετα απο 100.000 χλμ με το μηχανακι σε διαφορες συνθηκες και εχοντας αλλαξει 2.5 αλυσιδες ειναι η κηροζινη. Ειναι πετρελαιο αλλα εχει και λαδι μεσα οποτε δεν κανει ζημια στα Ο Ring. Επισης το κιτ της Kettenmax εδω....http://www.kettenmax.com/index.php/c...X-PREMIUM.html και εδω....http://www.youtube.com/watch?v=Gkyaoek9rGI

Επισης καθαρισμο καθε 1.000 χλμ η μετα απο χωμα...λιπανση καθε 500χλμ. Οταν την καθαρισουμε κανουμε μια βολτα πρωτα ωστε να φυγουν ολα τα υπολοιματα καθαριστικου. Καμια ανησυχια...η κηροζινη περιεχει λαδι οποτε υπαρχει λιπανση...φυσικα η βολτα να ειναι το πολυ μεχρι 10χλμ αποσταση. Μετα λιπαντικο και η αλυσιδα θας σας βγαλει μεχρι και 40.000χλμ.

Υ.Γ. αν κοιταξετε σε manual της DID προτεινου κηροζινη...την βρισκετε συνηθως σε πρατηρια της ΕΚΟ.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από idamatzis Προβολή μηνύματος
    Τιποτα απο τα παραπανω που αναφερατε δεν κανει για καθαρισμο αλυσιδας τυπου Ο ring. Τα διαφορα καθαριστικα περιεχουν ηλεκτρολυτες που αχρηστευουν τα Ο ring. Το πετρελαιο τα ξεραινει και κοβονται οποτε δεν κραταει λιπαντικο η αλυσιδα. Η καλυτερη και δοκιμασμενη λυση μετα απο 100.000 χλμ με το μηχανακι σε διαφορες συνθηκες και εχοντας αλλαξει 2.5 αλυσιδες ειναι η κηροζινη. Ειναι πετρελαιο αλλα εχει και λαδι μεσα οποτε δεν κανει ζημια στα Ο Ring. Επισης το κιτ της Kettenmax εδω....http://www.kettenmax.com/index.php/c...X-PREMIUM.html και εδω....http://www.youtube.com/watch?v=Gkyaoek9rGI

Επισης καθαρισμο καθε 1.000 χλμ η μετα απο χωμα...λιπανση καθε 500χλμ. Οταν την καθαρισουμε κανουμε μια βολτα πρωτα ωστε να φυγουν ολα τα υπολοιματα καθαριστικου. Καμια ανησυχια...η κηροζινη περιεχει λαδι οποτε υπαρχει λιπανση...φυσικα η βολτα να ειναι το πολυ μεχρι 10χλμ αποσταση. Μετα λιπαντικο και η αλυσιδα θας σας βγαλει μεχρι και 40.000χλμ.

Υ.Γ. αν κοιταξετε σε manual της DID προτεινου κηροζινη...την βρισκετε συνηθως σε πρατηρια της ΕΚΟ.
    Την κηροζίνη την ήξερα ως πολύ καθαρό πετρέλαιο με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο, επίσης εύκολα αναμίξιμο με άλλα βιομηχανικά υγρά, ως φωτιστικό πετρέλαιο, ως καύσιμο αεροσκαφών αλλά δεν ήξερα ότι περιέχει και λάδι. Μήπως εννοείς παραφίνη - παραφινέλαιο???
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Την κηροζίνη την ήξερα ως πολύ καθαρό πετρέλαιο με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο, επίσης εύκολα αναμίξιμο με άλλα βιομηχανικά υγρά, ως φωτιστικό πετρέλαιο, ως καύσιμο αεροσκαφών αλλά δεν ήξερα ότι περιέχει και λάδι. Μήπως εννοείς παραφίνη - παραφινέλαιο???
    Κηροζινη...ετσι την ζηταω και πανω στην συσκευασια αναγραφει κηροζινη...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2008, 14:59
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2006, 12:08
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 10:42
  4. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 12:42
  5. Τα καλά και «κακά» της βόλτας ...
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες