Υπάρχει, αλλά δεδομένου ότι δεν πειραχτηκε στρόφαλος(*), όλη την επιπλέον χωρητικότητα πρέπει να την απέκτησε από το ρεκτιφιέ και μόνο..
Αν υπολογίσεις την απαιτούμενη αύξηση της διαμέτρου για τα 25 cc επιπλέον, μάλλον θα χρειαστεί να "ξεχειλίσει" το πιστόνι από τον κύλινδρο...
(*) Η μπιέλα ΔΕΝ αλλάζει την διαδρομή, είτε μακρύνει είτε κοντύνει (αυξάνει ή μειώνει την συμπίεση..)
Αυτό που μεταβάλλει την διαδρομή είναι το κομβίο του στροφάλου και δεκτό μεν να ακούτε μαλακίες από τους μάστορες αλλά απαράδεκτο να τις καταπίνετε αμάσητες..![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εχετε δικιο σε αυτο που λετε με την μπιελα και το κομβιο δικο μου λαθος συγνωμη.Δεν ξερουμε αν εχει αλλαξει στροφαλο εαν το εχει κανει ειναι πιθανο να ειναι και 125 και παραπανω σε περιπτωση που δεν εχει αλλαχθει και ειναι ο μανατος στροφαλος που αν θυμαμαι καλα ειναι στα 49 χιλιοστα η διαδρομη του τοτε το μαχανακι το πολυ να ειναι μεχρι 105 κυβικα εκατοστα περιπου.
αν το εχει κανει 125 θα το μαθεις πολυ συντομα........
αν οχι δε θα το μαθεις το ιδιο συντομα αλλα θα το χαρεις για λιγο περισσοτερο......
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Εγω τομαρι?![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
ναι ρε ολντ. αλλα ο θαλαμος καυσης αν κι εφοσον δεν αλλξε σχημα ηταν υπολογισμενος και στα μαμα κυβικα κι εφοσον αλλαξεις μονο κυλινδροπιστονο δνε θεωρειται στανταρ νουμερο και παλι? αντε να ειναι και 2 κυβικα..
Στο μοναστηρακι και στα λοιπα μαγαζια παιζουν κυλινδρΑ αυξημενης διαμετρου που απεξω γραφουν 49cc, 97cc κτλπ![]()
Λέει ότι το πιστόνι είναι 54mm μετρημένο...τι να πώ δεν ξέρω. Το μηχανάκι το έχω στρώσει και αν και με μαμά εξάτμιση απο 50αρι και μαμά φιλτροκούτι, μου βγάζει κοντερίσια 90χλμ.. (με μένα 90 κιλά επάνω), δεν ξέρω αν είναι καλά, πάντως innova 125 φίλου μου που οδήγησα δεν έχει καμία σχεση.......