Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: ***SOS*** ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΜΗΧΑΝΗΣ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Αντε διευθυνση ναι, τηλεφωνο ομως? Δε θυμαμε ποτε να με ρωτησαν τηλεφωνο στο συγκοινωνιών...
    Στη περιπτωση που ηταν κινητο και οχι στο σταθερο?

Τεσπα
    Πολυ περιεργα πραγματα

to τηλ. ειναι εύκολο.....εαν δεν εχεις ζητήσει απόρρητο. μόνο με ονοματεπώνυμό το βρίσκεις.

Παλαιό μέλος
    και που να δηλωνεις ρε εσυ; μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε διευθυνση;
    Συγνώμη ρε παιδιά στη διεύθυνση που θα βάλεις θα σου έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας,σωστά;Οπότε αυτό του "οπουδήποτε" κάπως σχετικό με σένα θα είναι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KRS Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη ρε παιδιά στη διεύθυνση που θα βάλεις θα σου έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας,σωστά;Οπότε αυτό του "οπουδήποτε" κάπως σχετικό με σένα θα είναι...
    βάλτα να έρχονται στην δουλεία σου στο διπλανό σπίτι στο σπιτι τον δικό σου κλπ.... οχι εκει που παρκαρει η μηχανή όμως....

Παλαιό μέλος
    καλά η διεύθυνση της δουλειάς πλέον δεν είναι πλέον σίγουρο ότι θα παραμένει ίδια... απλώς αυτό που θέλω να πω είναι ότι το οπουδήποτε δεν είναι τόσο "οπουδήποτε" τελικά..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KRS Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη ρε παιδιά στη διεύθυνση που θα βάλεις θα σου έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας,σωστά;...
    Αν κάνουνε αυτό που λένε, δε θα χρειάζεται να τα περιμένεις πια.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλα οι σκεψεις σας ειναι το λιγοτερο αστειες...
    αμα θελει ενας κλεφτης, νομιζετε οτι δεν μπορει να βρει ιδιοκτητη και τηλ??

μονο και μονο να δει απο που μπαινοβγαινει η μηχανη και ενα νουμερο πινακιδας, με 1-2 γνωστους σε ασφαλειες ή ακομα και σε αστυνομια, βρισκει ιδιοκτητη και μονιμη κατοικια...
    με αλλους 1-2 γνωστους σε κινητη τηλεφωνια βρισκει και τηλ...

ολα πλεον ειναι πολυ ευκολα...
    ειμαστε "φακελωμενοι" παντου και ειναι δυσκολο να παραπλανησεις με "ψευτικα στοιχεια"...

ουτε το τσακαλι να εισασταν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

μονο και μονο να δει απο που μπαινοβγαινει η μηχανη και ενα νουμερο πινακιδας, με 1-2 γνωστους σε ασφαλειες ή ακομα και σε αστυνομια, βρισκει ιδιοκτητη και μονιμη κατοικια...

ειμαστε "φακελωμενοι" παντου και ειναι δυσκολο να παραπλανησεις με "ψευτικα στοιχεια"...

τους επαγγελματιες μπορει... Τους ερασιτεχνες ομως ανετα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis

O κλέφτης που περιγράφεις με όλα τα κονέ σε ασφάλεια,αστυνομίες,κινητές τηλεφωνίες κλ.π δεν θα κάτσει να παίρνει τηλέφωνα για σουξου μου...
    Βουτάει καμιά 30αριά στα γρήγορα και πάει για πίτσες....

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator

Nai kai tha erperne tilefwno na dwsei heads up

Allantalla mastora

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    ...

οντως....πολυ δυσκολο...ενα απο τα πιο συζητημενα μηχανακια στην Ελλαδα με απειρα βιντεο στον σωληνα...με τον ιδιοκτητη να δινει συχνα πληροφοριες για το που θα βρισκετε και να προσκαλει και ''αγνωστους''...τον ιδιο ιδιοκτητη να εχει βαλει σε ολα τα μοτοφορουμ αγγελιες για πωληση των ''αχρηστων'' κομματιων που περισσεψαν...με 3 διαφορετικες σελιδες στο φατσοβιβλιο (στην οποια η μια εχει και ονομα και επιθετο) για το ιδιο θεμα...απορω πραγματικα πως βρηκαν το τηλεφωνο του και θα μπορεσουν πχ να τον παρακολουθουν για να δουνε που μενει...ποσο μαλλον να ξερουν οτι ειναι αυτος που εχει αυτο το μηχανακι...τα υπολοιπα περι ''fake'' διευθυσεων κλπ κλπ μενουν ασχολιαστα....

φιλε μου προσοχη...μπορει και να ειναι και μαλακισμενη πλακα αλλα προσοχη...οπως και προειπε καποιος...το θηριο σου ειναι τοσο μοναδικο που δυσκολα θα το επερναν για να το...δεν ξερω βασικα τι θα μπορουσαν και να το κανουν....εμενα πιο πολυ θα μου βρωμαγε (αν ειναι αληθεια βεβαια) να στο επερναν και να ζηταγαν λεφτα να στο επιστρεψουν...οπως διαβαζουμε απλοι εδω μεσα ετσι διαβαζουν και ''περιεργοι''

αρα οπως ειπες και εσυ...προσοχη...

Υ.Γ.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Αν δε κανει καποιος φαρσα (γνωστος σας)(και γαμω τις φαρσες)
    2 απορίες
    1ον που βρηκαν το τηλεφωνο σου
    2ον που ξεραν οτι εχεις μοτο
    ???
    sorry ρε φιλαρακι αλλα για μοντερατορας αγγελιων σε μοτοφορουμ εκανες και γαμω τις ερωτησεις....

ελπιζω να καταλαβες οτι το λεω ''χαβαλεδιαρικα''
    Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 21/08/2012 στις 01:31.

Παιδιά φίλος δεν είναι. Δεν έχω κανέναν ΤΟΣΟ μ@λάκα φίλο να κάνει τέτοια χοντράδα.
    Και επιπλέον δεν έχω κοινές παρέες με το παλικάρι που του έτυχε το ίδιο σκηνικό την ίδια μέρα. Το ενδεχόμενου του φίλου - γνωστού το αποκλείω.

Το μηχανάκι μου έχθρες δεν έχει με κανέναν. Δεν έχω κάνει ποτέ κόντρα με κανέναν. Δεν είμαι κανένας μ@λάκας σνομπαρίας. Κάθε άλλο, έχω ανοίξει σελίδα στο fb και μοιράζομαι την γνώση μου με όλο τον κόσμο και να βοηθάω. Δεν έχω μυστικά δεν έχω τίποτα.
    Το ότι είναι τόσο γνωστό το μηχανάκι βοηθάει πολύ, στο να ΜΗΝ γίνεται στόχος. Οι επαγγελματίες κλέφτες (λογικά) αποφεύγουν ότι μπορεί να δώσει στόχο. Και το δικό μου μηχανάκι είναι ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ!!

Δεν χρησιμεύει καν στους κλέφτες μηχανών. Ανταλλακτικά δεν μπορείς να το δώσεις. Όλα τα μέρη πάνω στο μηχανάκι είναι κομμένα, ραμμένα και βαμμένα. Από πλαστικά δεν πουλάς τίποτα. Ούτε καν τα φλας. Και αυτά βαμμένα είναι. Τα μηχανικά, μπορεί να ήταν ακριβά όταν τα πήρα, αλλά σαν μεταχειρισμένα δεν αξίζουν μια!! Πόσο θα δίνατε για μεταχειρισμένα τουρμποπίστονα? Εγώ ούτε 1euro!!!
    Από κινητήρα, δεν κάνει τίποτα σε στοκ μηχανάκι που γίνονται οι "παραγγελίες". Όποιος θέλει να βάλει κομπρέσορα, δεν θα βάλει κλεμμένο ή μεταχειρισμένο, γιατί πολύ απλά, θέλεις 4.000 εργατικά για να το βάλεις αυτό το πράμα και να το ρυθμήσεις. Αν δώσεις τόσα, θα πάρεις και καινούριο κομπρέσορα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Με λίγα λόγια, το μηχανάκι μου είναι αχρηστο στους κλέφτες. Έχθρες δεν έχει και τόσο μαλάκες φίλους δεν έχω εγώ.

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι ήταν όλο αυτό το σκηνικό. Αυτά που έπρεπε να κάνω τα έκανα. Πήγα αστυνομία. Και θα λάβω τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψω το μηχανάκι, τα οποία όπως καταλαβαίνεται δεν θα πω πια είναι.

από εκεί και πέρα, θεώρησα χρέος μου το να το μοιραστώ μαζί σας. Μπορεί να είναι κανένα καινούριο τέχνασμα που έχουν σκαρφιστεί τα κλεφτρόνια. Ας είμαστε ενημερωμένοι και ενωμένοι. Μόνο έτσι έχομε ελπίδα απέναντί τους.

Αν κάποιος λοιπόν έχει παρόμοια εμπειρία ΠΡΟΣΦΑΤΗ όχι πριν 10 χρόνια, να μας πει μπας και καταλάβουμε τίποτα.

Υ.Γ - το τηλ μου το έχω βάλει σε πολλές αγγελίες. Δεν με εκπλήσσει καθόλου που το βρήκαν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tak-Attack Προβολή μηνύματος
    Παιδιά φίλος δεν είναι. Δεν έχω κανέναν ΤΟΣΟ μ@λάκα φίλο να κάνει τέτοια χοντράδα.
    Και επιπλέον δεν έχω κοινές παρέες με το παλικάρι που του έτυχε το ίδιο σκηνικό την ίδια μέρα. Το ενδεχόμενου του φίλου - γνωστού το αποκλείω.

Το μηχανάκι μου έχθρες δεν έχει με κανέναν. Δεν έχω κάνει ποτέ κόντρα με κανέναν. Δεν είμαι κανένας μ@λάκας σνομπαρίας. Κάθε άλλο, έχω ανοίξει σελίδα στο fb και μοιράζομαι την γνώση μου με όλο τον κόσμο και να βοηθάω. Δεν έχω μυστικά δεν έχω τίποτα.
    Το ότι είναι τόσο γνωστό το μηχανάκι βοηθάει πολύ, στο να ΜΗΝ γίνεται στόχος. Οι επαγγελματίες κλέφτες (λογικά) αποφεύγουν ότι μπορεί να δώσει στόχο. Και το δικό μου μηχανάκι είναι ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ!!

Δεν χρησιμεύει καν στους κλέφτες μηχανών. Ανταλλακτικά δεν μπορείς να το δώσεις. Όλα τα μέρη πάνω στο μηχανάκι είναι κομμένα, ραμμένα και βαμμένα. Από πλαστικά δεν πουλάς τίποτα. Ούτε καν τα φλας. Και αυτά βαμμένα είναι. Τα μηχανικά, μπορεί να ήταν ακριβά όταν τα πήρα, αλλά σαν μεταχειρισμένα δεν αξίζουν μια!! Πόσο θα δίνατε για μεταχειρισμένα τουρμποπίστονα? Εγώ ούτε 1euro!!!
    Από κινητήρα, δεν κάνει τίποτα σε στοκ μηχανάκι που γίνονται οι "παραγγελίες". Όποιος θέλει να βάλει κομπρέσορα, δεν θα βάλει κλεμμένο ή μεταχειρισμένο, γιατί πολύ απλά, θέλεις 4.000 εργατικά για να το βάλεις αυτό το πράμα και να το ρυθμήσεις. Αν δώσεις τόσα, θα πάρεις και καινούριο κομπρέσορα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Με λίγα λόγια, το μηχανάκι μου είναι αχρηστο στους κλέφτες. Έχθρες δεν έχει και τόσο μαλάκες φίλους δεν έχω εγώ.

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι ήταν όλο αυτό το σκηνικό. Αυτά που έπρεπε να κάνω τα έκανα. Πήγα αστυνομία. Και θα λάβω τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψω το μηχανάκι, τα οποία όπως καταλαβαίνεται δεν θα πω πια είναι.

από εκεί και πέρα, θεώρησα χρέος μου το να το μοιραστώ μαζί σας. Μπορεί να είναι κανένα καινούριο τέχνασμα που έχουν σκαρφιστεί τα κλεφτρόνια. Ας είμαστε ενημερωμένοι και ενωμένοι. Μόνο έτσι έχομε ελπίδα απέναντί τους.

Αν κάποιος λοιπόν έχει παρόμοια εμπειρία ΠΡΟΣΦΑΤΗ όχι πριν 10 χρόνια, να μας πει μπας και καταλάβουμε τίποτα.

Υ.Γ - το τηλ μου το έχω βάλει σε πολλές αγγελίες. Δεν με εκπλήσσει καθόλου που το βρήκαν.

τώρα έβαλες τα πράματα σε μια σειρά.εύχομαι τα καλύτερα.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    sorry ρε φιλαρακι αλλα για μοντερατορας αγγελιων σε μοτοφορουμ εκανες και γαμω τις ερωτησεις....

ελπιζω να καταλαβες οτι το λεω ''χαβαλεδιαρικα''
    nο οφφενς τεϊκεν.
    Γιαυτο στους κανονες θα δεις και εσυ και οι υπολοιποι οτι λεμε να βαλουν "στοιχεια επικοινωνιας" και οχι απαραίτητα τηλέφωνο.
    Προσωπικα στις αγγελιες που έχω βαλει κατα καιρους το τηλεφωνο το δινω μονο μεσω πμ

Παλιομέλος
    Παιδια μια σημειωση να κανω, γιατι αναφερθηκε η διευθυνση της μοτο στην αδεια.......τα τελη κυκλοφοριας τουλαχιστον , ερχονται στην διευθυνση που εχεις βαλει στην δηλωση εισοδηματος.....εγω τρια σπιτια αλλαξα σε 4 χρονια και με ακολουθει οπου πηγα,.....
    Ξανά-μανά μοτοσυκλετα........

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF