Οπότε και η προσφορά για το ψητό πρέπει να αξιολογηθεί για να δείς μετά τα αποτελέσματα σε κατάσταση υπο φορτίο....![]()
Οπότε και η προσφορά για το ψητό πρέπει να αξιολογηθεί για να δείς μετά τα αποτελέσματα σε κατάσταση υπο φορτίο....![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
βασικά θα έλεγα να τη βγάλεις να τη δείς τι κάνει κ μετά αποφασίζεις αν είναι όντως αντλία. κάνε μια δοκιμή απλή βγάλε το σωληνάκι εξαγωγής της αντλίας, όχι αυτό που έρχεται απ το τεπόζιτο, κ με μιά προέκταση βάλτο σε ένα μπετονάκι, άνοιξε το διακόπτη κ κοίτα αν ρίχνει βενζίνη στο μπετονάκι κ πόσο, αν δε ρίχνει δοκίμασε να βάλεις μπροστά πάντα με το σωληνάκι στο μπετονάκι, αν δε ρίχνει κ τότε, τότε σίγουρα είναι αντλία........ μεγιά σου,![]()
george
Δεν χρειάζεται να κάνω αυτό που λες, αφού το μηχανάκι δουλεύει σημαίνει ότι βενζίνη ρίχνει. Τες πα πολύ ασχοληθήκαμε με τη μαλακία, μπορεί να είναι η ιδέα μου, μερικούς λογικούς συνειρμούς έκανα κι εξέφρασα μια απορία. Αν τελικά είναι αντλία δεν μπορώ να κάνω και πολλά, θα την αφήσω να πεθάνει και μετά θα την αντικαταστήσω. Ωστόσο θα κατσαβιδιάσω μια παλιά μπας και βγάλω μια άκρη.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αχ Αχ αφού στήν έδωσαν τήν λύση
πέρνεις στα χέρια τήν αντλία...... πάς για κοψίδια με τήν μαούνακαι μετα απο 10 κιλα κοψίδια και 10 κιλά κρασί τήν ανοίγετε ......
μήν πάς με το γιαμάχα για κοψίδια γιατί βλέπω να βάζεις 1ή και να πηγαίνει με όπισθεν![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Μετά τα όσα διάβασα παραπάνω η λύση είναι μια και κανείς δεν τολμά να την πει:
Βάψιμο μπλε (αν δεν είναι ήδη μπλε) και....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αντε να σου πω εγώ την λύση............. Εχει πρόβλημα ο αισθητήρας που διαβάζει
την θέση του εκκεντροφόρου και μεταδίδει λάθος πληροφορίες στην αντλία βενζίνης....
Τσεκάρισε αν αυτός ειναι εντάξει κατ' αρχήν και μετά πάς γιά κοψίδια.....
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).