Το κουστούμι βρε Γιώργη πάνω στο μηχανάκι στην άδεια του...από τους κραδασμούς κουνιέται πολύ το κάρκαλο μου φαίνεται....
Συμφωνώ με τον Τρούπη για τους καθρέφτες.Θα είναι άθλιοι βαμμένοι λευκοί.Όλες οι μηχανές λευκές η μάυρες πραγωγής έχουν μαύρους καθρέφτες και ταίριαζουν μιά χαρά σε όλα τα χρώματα έτσι.![]()
Keep spamming!!!:a13:
:rotflmao:
Για να το πω καλύτερα, επειδή δεν έχω ιδέα πως μπαίνουν-βγαίνουν αυτά τα πλαστικά, θέλω να είμαι μαζί με τον φίλο και μηχανικό στην αντιπροσωπεία που θα περάσει το κουστούμι.
order update
Destination Greece
Delivery Status Pending customs inspection.
Event Date 1-Aug-2012
![]()
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Σήμερα το πρωί ήρθε η κούτα.
Το τελωνείο δεν το γλύτωσα όμως. Ο τελωνειακός εκτίμησε την αξία στα 350€ και μου έραψε και δεύτερο κουστουμάκι 112€.
Τέλος πάντων μάλλον απο δευτέρα το πέρασμα. Σαν πρώτη εντύπωση απο τα δυο κομμάτια που άνοιξα είναι αρκετά καλά βαμμένα. Τα υπόλοιπα στην συνέχεια.
Ministry Of Lost Souls
Μετά απο αρκετές μέρες αξιώθηκα να βγάλω μερικές φωτό, απο την μηχανή έτσι όπως είναι σήμερα.
Αρχίζοντας απο την κούτα που ήταν αρκετά μικρή σε μέγεθος και τα πράγματα μέσα τυλιγμένα προσεκτικά ένα-ένα.
Ministry Of Lost Souls
Τα μόνα κομμάτια που ήθελαν ιδιαίτερη προσοχή στο πέρασμα, ήταν κάποια κόκκινα μικρά τριγωνικά στο κέντρο των δύο πλευρών των fairing.
Ministry Of Lost Souls
Μέσα στην κούτα υπήρχαν αρκετές μονώσεις για όλα τα κομμάτια που ανεβάζουν θερμοκρασία και είναι γύρω απο το μοτέρ και τους λαιμούς των εξατμίσεων.
Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα με ικανοποίησε και το μόνο που μένει είναι η εικόνα των πλαστικών στον χρόνο και σε κάποια βάλε-βγάλε ,κυρίως της καρίνας που χρειάζεται για την αλλαγή λαδιών και φίλτρου.
Τελευταία τροποποίηση από LogOutGoRide; 22/08/2012 στις 15:26.
Ministry Of Lost Souls
Ωραίος Κωστή!
Ό,τι και να σου πει για "περάσματα" και "άδειες" ο TROOPER, απλά ΜΗ δώσεις σημασία :rotflmao:!
ο Stephen ήταν πολύ υπομονετικός και απαντούσε γρήγορα σε όλες τις ερωτήσεις στα mail που έστελνα.
Έβλεπα κάποιες φωτό απο άλλα sites, όπως στο rr.net ,οτι υπήρχε κάποιο θέμα στην εφαρμογή των fairing κάτω απο το κάλυμμα του ρεζερβουάρ.
Ο Stephen με διαβεβαίωσε πως το μηχάνημα έγχυσης των πλαστικών (mold) είχε σχεδιαστεί απο την αρχή για αυτά τα κομμάτια και δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα.
Ministry Of Lost Souls
Ministry Of Lost Souls
Τέλος διάφορες φωτό απο το CBR.
Ministry Of Lost Souls
Λίγες ακόμη
Ministry Of Lost Souls