viper1 Τι εγινε με το δικο σου ??? εχεις κανει καποια καλη μοντιφια να μας πεις?? κατι ελεγες
εβαλα 19αρι γραναζι ,τιμονι fatbar, ακτινικη τρομπα απο CBR 1000RR,τρομπα συμπλεκτη επισης απο CBR 1000RR,εξαπιστονες απο gsxr 1000.αυτα![]()
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Μαλιστα..για βαλε και καμμια φωτο να "θαυμασουμε" το εργαλειο...!!
Εγω μεταξυ αλλων σκεφτομε να βαλω και μπροστα USD , ξερεις να μου πεις αν ταιριαζει απο το hornet 600 χωρις μετατροπες , η απο καποιο αλλο μοντελο??
αααα μαλιστα ...αν ειναι τοση φασαρια θα το ξανασκεφτω....εγω νομιζα οτι θα ταιριαζει "κουτι" με καποιο αλλο μοντελο της Honda ,μια και πολλα μοντελα μοιραζονται πραγματα
Τι θα κερδισεις απο το usd εκτος της εμφανισης? (υποκειμενικο αυτο για την εμφανιση)
Λεω οτι θα κερδισω καλυτερο μπροστινο ως προς την πληροφορηση του τροχου , αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αν θα δουλεψει ετσι , γιαυτο και το ψαχνω ακομη
με προλαβες ..ηθελα να ρωτησω αν η γεφυρα κανει δουλεια και στην πραξη..κοιτα γενικα απο το μηχανακι ειμαι ευχαριστημενος για το ολο στησιμο του συμφωνα με τον χαρακτηρα της μηχανης , αλλα ηθελα ακομα ενα τσακ καλυτερα , στο ζορισμα που του κανω .
Σιγουρα ενα ζευγαρι σκληροτερα ελατηρια μπροστα θα υπαρξει διαφορα και εκτιμω οτι μεχρι εκει φτανει....αν ηθελα κατι αλλο σιγουρα θελω και αλλη μηχανη