ποτε δεν καταλαβα τι νοημα εχουν τα θεματα αποχωρισμου τετοιου τυπου, οποιος δεν γουσταρει, δεν ξαναμππαινει, στελνει και 2-3 πμ στα φιλαρακια του ή πιο καλα και κανα ςμς του λεει πως δεν γουσταρει την ολη φαση και τελος.
Τωρα το να καθεται καποιος και να γραφει αποχερετηστηριο θεμα και γεια σας και καλους δρομους και ο θεος μαζι σας και το μελό να βαραει κοκκινο, ποτε μου δεν το καταλαβα, ασε που ειναι και παρεξηγήσιμο.
θυμαμαι τοσο και τοσα ποστ ορισμενων "θυγμενων" που γραφουν βαρυγδοπους τιτλους, και μετα πεφτουν ολοι οι αλλοι και οχι και μη και μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου, και σκεψου και τους αλλου, λες και καποιος αυτοκτονει. Και μετα αυτος λεει πως τελικα δεν φευγω και ολα μελι γαλα και ειναι ολοι χαρουμενοι που δεν χαθηκε ενα καλο παιδι ακομα...
πατε καλα ρε? νομιζω πως μερικοι εχουν παρεξηγισει την υπαρξη ενος τετοιου φορουμ,και γενικα τον ρολο του διαδυκτιου στην ζωη μας. ( εχω κανει την πτυχιακη μου με θεμα "ο εθισμος στο διαδυκτιο").
τεσπα τουλαχιστον διαβαζεις τα αστεια που γραφονται σε ενα τετοιο θεμα και απαλύνεις τον πονο απο την τραγικη απωλεια
Εχετλαιε καλα να περνας ρε συ, δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σουουτε απευθυνομαι σε σενα, απλα δραπτωμαι της ευκαιριας, νομιζω ομως πως ολο αυτο ηταν ολιγο τι... υπερβολικο...
κουραγιο στους υπολοιπους, ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος...