Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Δουλεύα εντελώς τυχαία wyrth σε κατάστημα ποδηλάτων που είχα.
Το multi πολύ καλό ,μπαίνει παντού ,ξεκολλάει τα πάντα και στο τέλος αφήνει και μια λίπανση πράγμα που το wd40 δεν κάνει ή τουλάχιστον δεν κάνει ικανοποιητικά!
Το καθαριστικό φρένων επίσης πρέπει να είναι από τα πιο δυνατά που υπάρχουν!Προσωπικά δεν έχω δει κάτι πιο δυνατό.Παίζει και να σε αφήνει στον τόπο αν το φας στην μουρη![]()
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Ζήτα και από την ίδια την Wurth. Θα σου στείλουν
To wd40 δεν είναι κατάλληλο για καθαρισμό αλυσίδας με o-rings. Ένα από τα βασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του wd40 είναι να εισχωρεί(Γεγονός που το κάνει πολύ καλό για ξελασκάρισμα κολλημένων βιδών) . Γεγονός όμως που είναι κακό για την αλυσίδα γιατί καταφέρνει να περάσει από τα ο-rings και διαλύει-καθαρίζει και το εσωτερικό γράσο της αλυσίδας. Και αυτό χωρίς εμφανή σημάδια της ζημιάς που προκαλεί.
Όταν τελειώσει το εσωτερικό γράσο είναι το σημείο που αρχίζει να φθείρεται πολύ γρήγορα η αλυσίδα.
Τελευταία τροποποίηση από IlliGoS; 27/08/2012 στις 10:56.
Το θέμα είναι πως καλό και χρυσό το Wurth,αλλά ακούγεται κάτι για λουκέτιασμα....ήδη το μαγαζί στα γλυκά νερά που ψώνιζα έκλεισε....![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Ειδικό καθαριστικό αλυσίδας; Καθαριστικό φρένων στην αλυσίδα;;; Για ποιο λόγο βρε παιδιά; Τι έχει πάνω η αλυσίδα σας και καθαρίζει τόσο δύσκολα; Το πετρέλαιο που αναφέρθηκε δεν κάνει; Και καλό καθαρισμό κάνει και δεν προκαλεί ζημιά στην αλυσίδα. Εγώ έτσι καθαρίζω την αλυσίδα μου μέχρι στιγμής. Σκληρό πινέλο, πετρέλαιο και μετά ένα καλό πλύσιμο με σαπουνόνερο (όλη τη μηχανή συνήθως) και μετά λίπανση. Λάθος;
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ισως κανουν αναδιοργανωση/συσπειρωση για να γλιτωσουν το λουκετο....
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Είναι από τις πιο ποιοτικές επιχειρήσεις,αλλά αν δεν υπάρχει ζήτηση (αλουμινάδες συνεργεία οικοδομή κλπ)δεν μπορούν να κάθονται...και μάλιστα άργησαν κιόλας...
Μακάρι να γλυτώσουν το λουκέτο...πάντως έχουν ξεκινήσει τρελές περικοπές,κλείσαν αρκετά καταστήματα (σε ένα δούλευε φίλος και τώρα είναι έξω με το αμάξι)...από αυτόν ξέρω πως έχουν ξεκινήσει ένα δύσκολο αγώνα για να κρατηθούν...Αλλιώς το κλείνει ο γέρο-Βύρτ και το πάει αλλού...πιο ανατολικά...![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Τιποτα απο τα παραπανω που αναφερατε δεν κανει για καθαρισμο αλυσιδας τυπου Ο ring. Τα διαφορα καθαριστικα περιεχουν ηλεκτρολυτες που αχρηστευουν τα Ο ring. Το πετρελαιο τα ξεραινει και κοβονται οποτε δεν κραταει λιπαντικο η αλυσιδα. Η καλυτερη και δοκιμασμενη λυση μετα απο 100.000 χλμ με το μηχανακι σε διαφορες συνθηκες και εχοντας αλλαξει 2.5 αλυσιδες ειναι η κηροζινη. Ειναι πετρελαιο αλλα εχει και λαδι μεσα οποτε δεν κανει ζημια στα Ο Ring. Επισης το κιτ της Kettenmax εδω....http://www.kettenmax.com/index.php/c...X-PREMIUM.html και εδω....http://www.youtube.com/watch?v=Gkyaoek9rGI
Επισης καθαρισμο καθε 1.000 χλμ η μετα απο χωμα...λιπανση καθε 500χλμ. Οταν την καθαρισουμε κανουμε μια βολτα πρωτα ωστε να φυγουν ολα τα υπολοιματα καθαριστικου. Καμια ανησυχια...η κηροζινη περιεχει λαδι οποτε υπαρχει λιπανση...φυσικα η βολτα να ειναι το πολυ μεχρι 10χλμ αποσταση. Μετα λιπαντικο και η αλυσιδα θας σας βγαλει μεχρι και 40.000χλμ.
Υ.Γ. αν κοιταξετε σε manual της DID προτεινου κηροζινη...την βρισκετε συνηθως σε πρατηρια της ΕΚΟ.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).