Σελίδα 4 από 20 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 287

Θέμα: Κάτι πρέπει να γίνει με τους μπινέδες με Xenon

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Ξυλο...ξυλο...και λιγο σεξ.....

http://www.youtube.com/watch?v=bQ_1t...feature=fvwrel

Να σε πω…

Εμένα δεν με πειράζει που δεν τον πλάκωσε (τον καταλαβαίνω) αλλά αύριο που θα προκαλέσει ατύχημα ποιος θα φταίει?
    -αυτός που είναι κάφρος
    -το υπουργείο που δεν έχει λάβει μέτρα.
    -η αστυνομία που λέει ότι να ναι
    Ή εμείς που ενώ ξέραμε ότι είναι επικίνδυνος και ότι δεν υπάρχει κανένας να τον σταματήσει δεν του κοπανήσαμε το κεφάλι στα κωλοφάναρα ώσπου να σπάσουν και τα δύο.
    Γιατί ο τύπος καλά έχει βολευτεί και χαχανίζει με το βόλεμα του και μ εμάς που του σε τελική τον ανεχόμαστε και μάλιστα συμβιβαζόμαστε και με την ιδέα ότι κάποιο στιγμή το ατύχημα θα γίνει και είμαστε και εντάξει μ αυτό….
    Αλλά κι αυτό μπορώ να το καταλάβω μάλλον δεν θα είμαι εγώ, ούτε ο φίλος μου…
    Για άλλους κληρώνει ΠΑΝΤΑ !
    (ώσπου να έρθει η σειρά μας)

Banned
    Το ξυλο - ξυλο πηγαινε αναμεσα στα τελευταια σχολια σου και των "ειρηνιστων'....

το τι κανει ο καθενας - για να τοποθετηθω λιγο πιο σοβαρα- ειναι προσωπικη του υποθεση.

Εγω γενικα ειμαι πιο επιθετικος τυπος-μαλλον θα τσαμπουκαλευομουν, αλλος θα του κατεβαζε το καθρεπτη...
    ο Βασκας το πηγε τυπολατρικα και ειδοποιησε την "αρμοδια αρχη" η οποια το "κατεγραψε" σοβαρα το περιστατικο κοκ....

γιαυτο ο τοπος αυτος ονομαζεται μπ@##$%%% και οχι χωρα.

Υ.Γ.

Δεν ειμαι εναντια στα ξενον, οπως και στο οτιδηποτε-ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΩΣΤΑ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Κορίτσια ηρεμήστε, δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση. Έγραψα τι μου συνέβη και πως αντέδρασα εγώ. Προφανώς κάποιος άλλος θα αντιδρούσε διαφορετικά. Μη μαλλιοτραβιέστε λοιπόν για το τπτ.
    Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο vaska δεν την έχει τόοοοσο μεγάλη να την βγάλει έξω και ν' αρχίσει τις βουρδουλιές
    Υπάρχουν και υποκατάστατα....

http://www.troktikaras.com/2010/06/blog-post_7374.html

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Να φανταστώ οτι γράφετε απο το κινητό,καθισμένοι στα παγκάκια της πλατείας χαζέυοντας τα νικελώμένα παπάκια σας?

Ρε παιδιά σοβαρά τώρα,είναι δυνατόν να προτείνετε σωματική βία?Τουλάχιστον για τέτοιους λόγους,οι δρόμοι θα είχαν μετατραπεί σε πεδίο μάχης.
    Και ποιός είναι αυτός που θα κρίνει κάποιον,και θα ασκήσει βία πάνω του?..για τα φανάρια του..?
    Μήν πιθηκολογείτε..

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    οταν κατι μας στραβωνει απο απεναντι , καρφώνουμε το βλέμα οσο πιο δεξια και χαμηλα μπορουμε
    Το΄παθα με την Σκλεναρίκοβα...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Να φανταστώ οτι γράφετε απο το κινητό,καθισμένοι στα παγκάκια της πλατείας χαζέυοντας τα νικελώμένα παπάκια σας?

Ρε παιδιά σοβαρά τώρα,είναι δυνατόν να προτείνετε σωματική βία?Τουλάχιστον για τέτοιους λόγους,οι δρόμοι θα είχαν μετατραπεί σε πεδίο μάχης.
    Και ποιός είναι αυτός που θα κρίνει κάποιον,και θα ασκήσει βία πάνω του?..για τα φανάρια του..?
    Μήν πιθηκολογείτε..
    Εγώ Dax….

υγ
    Οι δρόμοι είναι πεδίο μάχης μόνο που είναι νεκροί είναι οι πεζοί και τα μηχανάκια...
    Σόρρυ αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ζωά, αλλά με ανθρώπους. Νεο-Έλληνες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος

Μήν πιθηκολογείτε..
    +όσα θέλεις. Το έχω ξαναγράψει και αλλού.

Όχι στην αυτοδικία. Ναι στα νόμιμα μέσα.

Δώστον στην τροχαία να του κόψει-ράψει ένα κουστουμάκι.

Όχι στη λογική του cowboy εκδικητή.
    I will take the mountains!

Γαμώ τις κwλο κινεζιές που πουλάνε τα κwλομάγαζα ντε και καλά τύπου xenon.

Χτες τα είδα όλα ή για την ακρίβεια ξαφνικά είδα μπροστά μου έναν λευκό τοίχο από φως. Είναι που ξέρω τον δρόμο (το καλοκαίρι τον κάνω 3 φορές την εβδομάδα) και δεν έφυγα στη στροφή.
    Παίδες χέστηκα πάνω μου λέμε. Σταμάτησα τη μηχανή γύρισα και ακολούθησα τον μπάσταρδο με το Κόρντομπα 15ετίας. Τον σταμάτησα πιο κάτω και τον ρώτησα αν ήξερε ότι τα φώτα του τυφλώνουν.
    Η απάντηση "στ' αρχίδια μου, εγώ να βλέπω και οι άλλοι να πάνε να γ@μηθούν" (και το παρεάκι μέσα να ξεκαρδίζεται στα γέλια με την εξυπνάδα του φίλου τους), ήταν όλα τα λεφτά και δείχνει τον τρόπο που σκέφτεται ο μέσος Έλληνας μαλάκας που θεωρεί το αυτοκίνητο προέκταση του πουλιού του. Και τώρα που τέλειωσαν τα λεφτά και δεν μπορούμε ν' αλλάξουμε αυτοκίνητο ας βάλουμε πάνω την πούλια και τον αυγερινό να δείξουμε τη μαγκιά μας.

Το θέμα δεν τελείωσε εκεί, έφυγα μπροστά και συνέχισα για Πάτρα μιας κι ερχόμενος λίγο πριν είχα δει μπλόκο τροχαίας. Τους βρήκα κι εν συντομία τους εξήγησα τι έγινε. Τα παιδιά ευγενέστατα μου είπαν έχουμε βγει για κράνη και άλλωστε δεν έχουμε όργανο να μετρήσουμε τα φώτα. Όμως μου είπαν θα τον σταματήσουν μιας και τα φώτα τα ελέγχει το ΚΤΕΟ και με τα φώτα που τους περιέγραψα αποκλείεται να έχει περάσει.
    Σκατά δηλ στην απόλυτη διάθεση του κάθε μαλάκα να ρυθμίσει την δέσμη.

Πολλές φορές η οδήγηση βράδυ είναι κουραστική λόγω του φαινομένου Xenon, αλλά αυτό το χθεσινό ήταν απίστευτο. Όπως σας το είπα, τείχος από λευκό φως και η τροχαία έχει βγει για κράνη, και δεν έχουν και το κατάλληλο όργανο να μετρήσουν και άσε μας τώρα ρε φίλε να γράψουμε 50 κλήσεις για κράνη να πάμε για ύπνο.

Μαζί με τη χρήση κινητού κατά την οδήγηση και τη μέθη, ίσως από τα πιο επικίνδυνα φαινόμενα των ΝοεΕλληνικών δρόμων.

Νόμιμα μέσα και ΚΤΕο τρέχουν μερικοί να πληρώσουν ακόμα δεν έγιναν....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Επειδή μάκρυνε το νήμα κοινώς πλατειάζει η κουβέντα και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του ας το τελειώσουμε εδώ. Μια κουβέντα έκανα διαπιστώνοντας κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι ότι φαινόμενο Xenon έχει εξαπλωθεί πολύ και μάλιστα σε επικίνδυνο βαθμό. Επίσης την ανείπωτη μαλακία του Ελληναρά χρήστη των δημόσιων δρόμων.
    Τα περί Ράμπο, ΚΔΟΑ, σερίφηδων και αυτοδικίας ας τα αφήσουμε καλύτερα στην άκρη. Είναι πολλοί οι λόγοι που μπορεί να σε κάνουν να μαζευτείς και να μην τσαμπουκαλευτείς , μπορεί ας πούμε να κουβαλάς το παιδί σου μαζί σου και να φοβάσαι την όποια στραβή, μπορεί ας πούμε να σου έρθουν θύμησες από παλιότερο σακατιλίκι σε τσαμπουκά στον δρόμο (που ακόμα πληρώνεις) και να μην θες να το προχωρήσεις, μπορεί να είσαι απλά κοτούλα στρουμπουλή ή χίλια δύο άλλα μπορεί. Ο κάθε ένας μας έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και κατ' επέκταση αντίδρασης.
    Έπραξα όπως εγώ νόμιζα καλύτερα, υπέδειξα στην τροχαία τον παραβάτη και του ευχήθηκα "καλά ξεμπερδέματα" αφού τον σταμάτησαν για έλεγχο. Κάτι μου λέει ότι δεν ξεμπέρδεψε αναίμακτα και ότι θα ξανασκεφτεί πολύ όταν θα ξανανάψει τον γαμωδιακόπτη από τα γαμώφωτά του.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Που τη βρήκες αυτή τη φωτογραφία μου???? Αμάν νισάφι πιά, το ένοχο παρελθόν μου με κυνηγάει ακόμα!!!!!!!!

μονο στην Ελλαδα

Χενον
    σαβγουφερ στο τερμα ολλες τις ωρες!
    προβολια ομηχλης μετα τις 8 το βραδυ
    εξατμησεις που ουτε σε τρακντει δεν θα περναγανε
    ταχητητες που αγηζουν τα 100 σε περιοχες που θα επερεπε να ειναι 2-30 μαχ!!!!

ανηπαρκτη αστηνομευση!!!!

Εχω γηρησει τον Δυτικο κοσμο σαν αυτο το πραγμα δεν ειπαρχει, οκ ισως καπως στην Ναπολη ...
    ORGIA!!!!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Είναι πολλοί οι λόγοι που μπορεί να σε κάνουν να μαζευτείς και να μην τσαμπουκαλευτείς , μπορεί ας πούμε να κουβαλάς το παιδί σου μαζί σου και να φοβάσαι την όποια στραβή, μπορεί ας πούμε να σου έρθουν θύμησες από παλιότερο σακατιλίκι σε τσαμπουκά στον δρόμο (που ακόμα πληρώνεις) και να μην θες να το προχωρήσεις, μπορεί να είσαι απλά κοτούλα στρουμπουλή ή χίλια δύο άλλα μπορεί. Ο κάθε ένας μας έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και κατ' επέκταση αντίδρασης.
    1. http://www.youtube.com/watch?v=UizY_QLIbCA

2. http://www.youtube.com/watch?v=AI-VY5cC2jk

3. http://www.youtube.com/watch?v=u2zgr_Gg11U

Accipere quam facere praestat injuriam

Κουφάλα μέσα στο μυαλό μου ήσουν????

Κουφάλα μέσα στο μυαλό μου ήσουν????
    σαχλαμάρες....

http://www.youtube.com/watch?v=eFEf6Q7DZFQ
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 29/08/2012 στις 09:28.

Σελίδα 4 από 20 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF