Το οκταγωνο αυλακι δεν το εχω ξανασυναντησει..αλλα το πυρακι να ειναι πανω στην θυριδα το εχω ξαναδει..δε νομιζω να παθει κατι το ελατηριο αν ειναι σωστες οι ανοχες του πιστονιου.
ξερω οτι μπορει να σπασει , μαλιστα το κυλινδροκαπακο ειχε σημαδια απο πιθανο σπασιμο ελατηριων οποτε καλυτερα να εχω τον νου μου
λοιπον οι εργασιες προχορανε
με την σειρα που εγιναν : η εξατμηση (αν και εχω μια απο το runner μου) ηθελα να δω πως τις εφτιαχναν καποτε . με την βοηθεια του θεου μου special exhaust by barba stavros racing
δοκιμαστηκε στο αλλο garelli για να δουμε τον ηχο (σαν αλυσοπριονο κανει ) πρεπει να πω οτι απο μια μικρη δοκιμη εντυποσιαστηκα απο την διαφορα στο τραβηγμα
να και μια φωτο με το παλιο
σειρα ειχε η χειροποιητη εισαγωγη (μας πηρε 3 πρωινα και απειρες αποτυχημενες προσπαθειες) - ΤΙΠΟΤΑ δεν ειχα κανεις χωρις τον θειο-
στην φωτο ειναι η εισαγωγη και η φλαντζα που εκοψα απο περμανιτη
δεν ξερω αν εχει νοημα να συνεχισω την περιγραφη απλα για να μην μεινει ημιτελεις
λοιπον αφου το συναρμολογισα προχειρα το εβαλα μπρος και εκανα βολτα
παει παρα πολυ καλα απλα απο καπου υπαρχει διαροη ρευματος και φοβαμε τον πλατινοφορο
Ε! ψιτ πιτσιρικο !!! Για cafe racer το πας??
Μια χαρα !!! αλλα δεν πιστευω να το αφησεις ετσι γιατι θα ειναι rat bike !!
Λυσιματακι βαψιμο κλπ ε???
Αντε καλη συνεχεια!!!
Ε! ψιτ πιτσιρικο !!! Για cafe racer το πας??
Μια χαρα !!! αλλα δεν πιστευω να το αφησεις ετσι γιατι θα ειναι rat bike !!
Λυσιματακι βαψιμο κλπ ε???
Αντε καλη συνεχεια!!!
Mr χρηστο απο την αρχη που το πηρα ο στοχος ηταν απλα να περασω δημιουργηκα και οτι βγει
φυσικα και δεν θα το αφησω ετσι ολα θα γινουν οπως και στο αλλο
ΥΓ αντεγραψα λιγο την μεθοδο με τις βιδες απο το xl