[FONT=century gothic]...και παρακλήσεις του κοινού αποφάσισα να γράψω post για το ντέρμπυ!! Και ξεκινάω....
........
..................
ή μάλλον.................
..................
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ???? ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΤΕ?? ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!?!?!?! ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΙΩΝΙΩΝ??? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ??? ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΤΑ Α!@!Α ΤΟΥΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΔΙΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ. ΒΑΖΕΙΣ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 7 ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ??? ΡΕ ΝΤΟΥ ΡΕ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ! Ε! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ... ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΡΟ! ΤΟ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΝΕΤΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤ'ΑΡ!@#$!Α ΣΟΥ ΚΑΙ Γ1@$!@$ΑΣ ΤΟΝ Π!@$!@ΑΡΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!!! Που παρ'όλα αυτά τον είδατε τον Νικολάκη, ε? Τον Αλέφαντο ντε! Ναι αυτό τον Βελιγγέκα! Βάζει τον Χούτο στο '17...όχι ότι έκανε τίποτα ο κουλός αλλά άλλαξε το στυλ παιχνιδιού... ανοιχτήκανε πιέσαν...πάρε και το γκολάκι σου (και μη μου πείτε ότι δεν ήταν γκολ γιατί ....Α!!) Τέλος πάντων στ'αρ@!#α μου οι γαύροι και να πάνε να γ!@$!νε! Εμένα με νοιάζει η Πανάθα και στεναχωριέμαι όταν δεν αποδίδουν αυτά που μπορούν γιατί...δεν ξέρω γιατί.... λοιπόν...το πρωτάθλημα θα το πάρουμε την άλλη Κυριακή αλλά το προχθεσινό ήταν απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Στο καπάκι γυρνάω και βλέπω Κ1 στο seven και ξενέρωσα...λέω... "Τι ι κάνουν ρε οι φλώροι!?? Δεν βλέπουν λίγο Τζιοβάνι με Κυριάκο να πάρουν Μαθήματα???"
Αυτά.... αλλά επειδή είμαι..... αντικειμενικός βάζελος :hypnotize θα πώ....
Γ@#$%^@#ΤΕ ΤΟΝ Π1@!@$Η ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ)
Για να πουμε απλά πως ήταν μια κακή εμφάνιση!!!!
Υ.Γ. Νταξ...Δελατολάτση?? άντε....ξεκίνα!!!!
[/FONT]