Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: Προβληματισμοί ενός πρωτάρη..

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ουτε που το εχω ξανακουσει...ο αδερφος μου εχει το versys και μου φανηκε πολυ περιεργο..αν καποιος ξερει τι παιζει ας μας πει...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    ολα τα μηχανακια μπορουν να περιοριστουν στα 33 αλογα. Σε καποιες ευρωπαικες χωρες γινεται , στην Ελλαδα ομως οχι (και λογικο το βρισκω γτι ολοι εδω θα λεγαν οτι το χουν με 33 για να το παιρνυον απ τα 18 και να βγαζουν τον περιορισμο)
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Νέωψ Το avatar του/της Verde
    ισχύει, όμως το site είναι το ελληνικό της kawasaki..και το λέει και εκεί..έστειλα και ενα mail αν δεν πάρω απάντηση αύριο θα τους πάρω τηλ.

μίλησα μόλις με την kawasaki και το versys όντως βγαίνει με το 25kw kit..
    στην άδεια αναγράφεται η πραγματική του ιπποδύναμη, σου δίνουν όμως χαρτί που γράφει κανονικά ότι είναι περιορισμένος ο κινητήρας και δεν έχεις πρόβλημα με την τροχαία.
    τώρα το ερώτημα είναι κατα πόσον βγαίνει ο περιορισμός εύκολα..

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Verde Προβολή μηνύματος
    μίλησα μόλις με την kawasaki και το versys όντως βγαίνει με το 25kw kit..
    στην άδεια αναγράφεται η πραγματική του ιπποδύναμη, σου δίνουν όμως χαρτί που γράφει κανονικά ότι είναι περιορισμένος ο κινητήρας και δεν έχεις πρόβλημα με την τροχαία.
    τώρα το ερώτημα είναι κατα πόσον βγαίνει ο περιορισμός εύκολα..
    Οσο ευκολα μπαινει, αλλο τοσο ευκολα βγαινει.

Μολις νιωσεις ετοιμος πας σε ενα συνεργειο και το βγάζεις

καλώς!
    επίσης αν γνωρίζει κάποιος..η ασφαλιστική αναγνωρίζει το χαρτί που λέει ότι το μηχανάκι είναι περιορισμένο στους 33 ίππους, άρα και μέσα στα όρια του διπλώματός μου;το συγκεκριμένο σημείο είναι που με ενδιαφέρει πιο πολύ από όλα και θέλω να είμαι 1000% σίγουρος..Γιατί μία στραβή να γίνει, να πεταχτεί π.χ. ένας πεζός και να είναι βρεγμένος ο δρόμος και να μην προλάβω να σταματήσω, οι συνέπειες θα είναι τραγικές αν δε με καλύψει η ασφάλεια..και σε καμία περίπτωση δεν έχω διάθεση να δουλεύω μια ζωή για να πληρώσω τα σπασμένα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    καλώς!
    επίσης αν γνωρίζει κάποιος..η ασφαλιστική αναγνωρίζει το χαρτί που λέει ότι το μηχανάκι είναι περιορισμένο στους 33 ίππους, άρα και μέσα στα όρια του διπλώματός μου;το συγκεκριμένο σημείο είναι που με ενδιαφέρει πιο πολύ από όλα και θέλω να είμαι 1000% σίγουρος..Γιατί μία στραβή να γίνει, να πεταχτεί π.χ. ένας πεζός και να είναι βρεγμένος ο δρόμος και να μην προλάβω να σταματήσω, οι συνέπειες θα είναι τραγικές αν δε με καλύψει η ασφάλεια..και σε καμία περίπτωση δεν έχω διάθεση να δουλεύω μια ζωή για να πληρώσω τα σπασμένα..
    παρε την ασφαλιστικη σου και ρωτα . οτι και να πουμε εμεις παραφιλολογια θα ναι.

κι αν μπορεις ενημερωσε μας να εχουμε κι εμεις αποψη
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

παρεπιπτόντως σήμερα δοκίμασα ένα ninja250r...καμία σχέση με αυτό που περίμενα (ότι δε θα χωράω)..και ο λόγος που το δοκίμασα είναι γιατί είπα "κάτσε,
    έμαθες να οδηγάς μηχανάκι με cbr125 και πέρασες και πορεία, και δε θα χωράς στο ninja 250;".Τελικά το δοκίμασα και μου άρεσε, έχει 20.000χλμ,
    προσπάθησα να κοιτάξω όλα όσα διάβασα σε ένα άλλο thread για το τι να κοιτάμε σε ένα μεταχειρισμένο και δε βρήκα ψεγάδι (πέραν μιας μικρογρατζουνιάς δεξιά από το πίσω κάθισμα, η οποία όμως επειδή την ακολούθησα δε συνεχιζόταν πουθενά στο μηχανάκι).Επίσης έρχεται με εγγύηση 6μηνη για ό,τι και αν πάθει.
    νομίζω δίνοντας το beverly και 500ε μετρητά, χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση, είναι μια καλή τράμπα.
    Εντάξει, τις πρώτες 1-2-5-10 μέρες θα δυσκολευτώ λίγο μέχρι να συνηθίσω και τη διαφορετική θέση σώματος, ίσως να πιαστώ και λίγο, αλλά το μηχανάκι είναι πανέμορφο παρότι κατηγορίας "supersport" (ξαναλέω ότι προτιμάω τα naked).
    Κάποια ένσταση;Κάτι άλλο να προσέξω;
    Αλλιώς αύριο πάω και το παίρνω, έχω ήδη τα χαρτιά για το ΚΕΠ (2 χαρτιά που θέλουν γνήσιο υπογραφής).
    Δε πιστευώ να παίζει καμιά κομπίνα;Με άδειες και τέτοια που έχω διαβάσει;Για το beverly που θα δώσω εννοώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    φιλαρακι δεν μας ειπες ομως τι θελεις να κανεις με το μηχανακι....οποτε τι να σου προτεινουμε;;;

τεσπα,θα σου πω και εγω τι πιστευω επιγραμματικα...

-ολα τα μηχανακια μπορουν να στριψουν,αρκει να το νιωθεις και εσυ
    -ολα τα μηχανακια εχουν μεγιστη γωνια κλισης την γωνια που σχηματιζεται οταν πατανε και οι δυο ροδες στο εδαφος και το μηχανακι ξυνει μαρσπιε....καποιοι εχουν φαει και τον μισο μαρσπιε απο το ξυσιμο και την πλαγιαζουν ακομη περισσοτερο......βεβαια η μεγιστη γωνια κλισης προυποθετει μια αλφα εμπειρια,σωστη σταση σωματος και φυσικα ασφαλτο που σου δινει την αναλογη προσφυση!!!!!!
    -το θεμα προσφυσης ειναι θεμα εμπειριας.το εξασκεις,στις πιο μεγαλες μηχανες οπου υπαρχει ιπποδυναμη,παιζεις με το γκαζι (κανεις κανα παντιληκι δηλαδη η καμια κολια) και βλεπεις που αρχιζει να χανεται η προσφυση,κατι το οποιο αλλαζει με το οδοστρωμα....τωρα εσυ με 6.000χμ εμπειρια και σκουτερ....ειναι λογικο να φοβασαι να το πλαγιασεις πολυ.....και καλα κανεις!!!!!!!!
    -η επιλογη μηχανης γινεται με συνδυασμο λογικης και κ@υλ@ς!!!!.....δες τι θες απο τη μηχανη σου ωστε να ξερεις για τι πραγμα ψαχνεις!....αν καταλαβαινω σωστα για ενα χρονο ακομη θα εχεις το μικρο διπλωμα.....στη θεση σου θα διαλεγα μηχανακι με κριτηριο να μπορω να το "ξεφορτωθω" ευκολα σε ενα χρονο.....το ninja 250cc ειναι τετοιο μηχανακι.....αρκετα εμπορικο δηλαδη με οτι αυτο συνεπαγεται (βρες κλειστο παρκινγκ!).....

καλες βολτες ευχομαι!!!
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    καλοταξιδος.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

λοιπόν τελικά το ninjάκι με κέρδισε..
    το παίρνω στα χέρια μου τη Δευτέρα..
    το χρειάζομαι για μέσα στην πάτρα αλλά και για μερικά ταξιδάκια λίγο πιο έξω (καμια ζάκυνθο, κανα γαλαξίδι και ίσως και 1 στο τόσο Αθήνα.)
    μετά από αρκετό ψάξιμο στο internet και διαβάζοντας πάμπολλα άρθρα κατέληξα ότι ΕΦΟΣΟΝ ΧΩΡΑΩ και δεν έχω πρόβλημα με το ύψος μου πάνω στη μηχανή αυτή,είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον στην ηλικία μου.
    σε αρκετούς ίσως φανεί περίεργη επιλογή αλλά προσωπικά αυτό προτίμησα ..

trelf, δυστυχώς κλειστό πάρκιν δε παίζει (αν και θα το προσπαθήσω αν βρω κάτι) όμως το μηχανάκι θα είναι στην "πιλοτή" της πολυκατοικίας και με συναγερμό και θα ζητήσω να μου επιτρέψουν να βάλω ένα κρίκο στο έδαφος για να το ασφαλίζω και εκεί!

...Σας ευχαριστώ πολύ!!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    το μηχανάκι θα είναι στην "πιλοτή" της πολυκατοικίας και με συναγερμό και θα ζητήσω να μου επιτρέψουν να βάλω ένα κρίκο στο έδαφος για να το ασφαλίζω και εκεί!
    Αν σε ζορίσουν πάρε μια αλυσιδα και τυλιξε σε καμια κολώνα και δεσε το μοτο εκειπέρα.

edit

καλοταξιδος παντα ορθιος και προστατευμένος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    trelf, δυστυχώς κλειστό πάρκιν δε παίζει (αν και θα το προσπαθήσω αν βρω κάτι) όμως το μηχανάκι θα είναι στην "πιλοτή" της πολυκατοικίας και με συναγερμό και θα ζητήσω να μου επιτρέψουν να βάλω ένα κρίκο στο έδαφος για να το ασφαλίζω και εκεί!
    φιλε μου....με το καλο να το παρεις και να το χαρεις το μηχανακι!!!!......προσωπικα δεν θεωρω την μηχανη ασφαλισμενη σε καμια πιλοτη οσες κουλουρες και να εχει οπου και να ειναι πιασμενες.....ειναι απειρα τα παραδειγματα με κλοπες σε μηχανακια με κανα 2 κουλουρες....λουκετο στο δισκοφρενο και συναγερμο με περιμετρικο!!!!!........να σε ενημερωσω οτι η καλυτερη κουλουρα της αγορας αντεχει το πολυ 20 δευτερολεπτα σε εναν τετοιο μεγαλο κοφτη!

http://www.lam.gr/images/products/011000030.jpg

επισης 9/10 μηχανες τις κλεβουν απο πυλωτη.....ειναι το τελειο σημειο για τον κλεφτη....ειναι χωμενος στην πυλωτη,κρυμμενος απο τον κοσμο που περπαταει εξω η περνα με αυτοκινητα.....και ακουει πολυ πριν οποιον παει να μπει στην πυλωτη η οποιον παει να βγει απο την πολυκατοικια.....

θεωρω οτι τη μηχανη σου την ασφαλιζεις ενα σταδιο περισσοτερο απο το να την αφηνεις με τα κλειδια επανω....

κλειστο παρκινγκ μονο!..... καλη τυχη!

υ.γ.:ειμαι 99% σιγουρος οτι αυτα που λεω τα θεωρεις τραβηγμενα....προσωπικα μου εφαγαν εξατμισεις απο το tdm που ειχα στηνπυλωτη και εγω τοτε,με κουλουρα,disk lock και συναγερμο.....ενα tmax φιλου το εκλεψαν απο πυλωτη με κουλουρα και συναγερμο.....κανε μια βολτα στα section με κλοπες σε 3-4 φορουμ με μηχανες......ελπιζω να καταλαβεις την σοβαροτητα του θεματος.....και να μην το παθεις και μετα το συνειδητοποιησεις!
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Καλοτάξιδος και αγρατζούνιστος...
    Το νιντζάκι μια χαρά είναι και καλό σχολείο μάλλον θα αποδειχθεί...τσέκαρέ το όμως και σε ένα μηχανικό δικό σου...

υ.γ. Αν έχεις υπομονή πάντως και με το μπέβερλυ που είναι σκούτερ με ζήτηση, μπορείς να το ψάξεις και λίγο παραπάνω για κάτι καλύτερο οικονομικά...αλλιώς ακολούθα την κ@ύλα....
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις..!
    τι να πω, δεν είναι ακριβώς πιλοτή..είναι σαν να λέμε μικρό δρομάκι ανάμεσα σε 2 πολυκατοικίες (δίδυμες) με πλακάκι κάτω..εκεί βάζουν όλοι από τις 2 πολυκατοικίες τα μηχανάκια τους..και το βράδι έχει φωτισμό..επίσης παρότι μένω στον 4ο το παράθυρό μου και το μπαλκόνι μου βλέπουν κατευθείαν κάτω..(το ίδιο και οι γλάστρες )
    πάντως οι πολυκατοικίες έχουν πάρκιν αλλά δε ξέρω κατα πόσον υπάρχει ελεύθερη θέση..και επίσης με πόσα λεφτά το μήνα..

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF