Νομιζω μια αντικειμενικη τιμη ειναι γυρω στα 3.8 με 3.5
Ban 'em all
Το Vstrom το παίρνεις βλέποντας τον ιδιοκτήτη και τη μηχανή λίγο σχολαστικά. Μην το πάρεις αν δε σε αφήσει να κάνεις βόλτα. Επίσης αν έχει πολλά χιλιόμετρα μετράει σε αξιοπιστία αυτός που το πουλάει γιατί σημαίνει δεν πείραξε κοντέρ και γενικά έχει μια στάση ειλικρίνειας. Αν έχεις τα φράγκα στη τσέπη μακρυά από μάντρες.
Φιλικά πάντα...ααα και δεν έχουν οι άσχετοι Vstrom...ούτε είναι φτηνή μηχανή.... Είναι μια από τις καλύτερες μηχανές που έχω οδηγήσει...σαν αναλογία ευκολίας, κόστους, δυνατοτήτων και κυρίως ποιότητας.
moonchild
Προσωπικά όποτε έχω ζητήσει μου το έχουν δώσει για μια γύρα το τετράγωνο το πολύ.
“If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee
Ναι το δίνω για δοκιμή. Εσύ αγοράζει χωρίς δοκιμή? Εγώ μια φορά το κάνα πριν από 10 χρόνια και πήρα ένα μηχανάκι με σαζμάν που είχε θέμα. Από τότε έχω αλλάξει 4 μηχανές και πάντα βόλτα. Απλά όταν μου ζητάνε βόλτα θέλω να μαι δικάβαλο πίσω ή αν τον κόψω σοβαρό ζητάω μόνο μια ταυτότητα να μου δώσει.
moonchild
το θέμα μας δεν είναι το test ride.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Πάντως αποφάσισα να μην πάω σε ένα μηχανάκι με τόσα χλμ, σωστό η λάθος θα δείξει στο μέλλον.
“If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee
Δεν εχουν σημασια τα χιλιομετρα... Αν σου δωσει και book service και τσεκαρεις τα βασικα(λαστιχα, αλυσιδογραναζα...), πιστευω οτι θα ειναι ΟΚ...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Αν υπάρχει το βιβλιαράκι των σέρβις ότι και να γράφει το κοντέρ...
Καλησπέρα σε όλους,
Θέλω εδώ και κάτι μήνες να αγοράσω μια V-Strom DL650 2009 και μετά και επειδή ζω Κύπρο εδώ μόνιμα και δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον λέω να αγοράσω από Αθήνα και να την φέρω με το πλοίο εδώ. Επειδή αν έρθω Αθήνα θα είναι μόνο για 1 εργάσιμη (Σάββατο) και δεν έχω χρόνο να κανονίσω τα χαρτιά σκέφτομαι αφού κάνω μια βόλτα και δω τι υπάρχει να αγοράσω από κατάστημα ή αντιπροσωπεία όπου υπάρχει μια σχετική εμπιστοσύνη ώστε να κανονίσουν να την πάνε αυτοί στο λιμάνι για να σταλεί με το πλοίο. Υπάρχει και γνωστός Αθήνα αν χρειαστεί κάτι παραπάνω και δεν μπορώ να πάω εγώ.
Ξέρετε κάποια σημεία εμπιστοσύνης που μπορεί να πουλάνε Vstrom;
αν είναι να έρθεις και να κάνεις τα πάντα όλα (όσα μπορείς τουλάχιστον) σε μία μέρα, κατα την ταπεινή μου γνώμη, μην το κάνεις....
στρωμια πουλιούνται πάρα πολλά.... το να πας σε 4 - 5 μαγαζιά που μπορεί να έχουν κανα-δυο το καθένα, δεν λέει τίποτα απολύτως....
Δεν έχεις άδικο αλλά επιλογές δεν υπάρχουν άλλες λόγω διαθέσιμου χρόνου.