Γενικώς σε όλες τις κατηγορίες:
Supersport 1000:CBR 1000RR vs GSXR 1000K5 0-1
Touring 1000:VARADERO vs V-STROM 1000 0-2
Μεσαία On - Off:TRANSALP vs V-STROM 650 0-3
Supersport 600:CBR 600 vs GSXR 600 0-4
CBF 600 vs BANDIT 600S 1-4
Sport Touring: CBR 1100XX vs GSX1300R 1-5
Αυτές είναι κατηγορίες που υστερεί η χόντα ΜΟΝΟ απο μια συγκεκριμένη εταιρία(που να αναφέρω τις υπόλοιπες!)Oρμώμενος απο thread περι ''κόντρας'' μοντέλου honda με μοντέλο της suzuki,είπα να πώ μερικές αλήθειες.Οπως έχω πει και σε άλλα πόστ μου,το μόνο που μένει στη χόντα,είναι η...''φήμη'' αξιοπιστίας που έχει αλλά που και αυτή σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν(εάν παραμήνει στη συντηρητική πολιτική της)καθώς η ψαλίδα έχει κλείσει δραματικά κατά της.Συμφωνώ οτι έδειξε τον δρόμο,άνοιξε τους ορίζοντες και μύησε πολλούς αλλά σήμερα,εάν ρωτήσεις ένας πιτσιρικά,που δεν ξέρει ιστορία ή οποιοδήποτε δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός απο την κατάσταση σήμερα,θα σου πεί πολλά μηχανάκια πλήν χόντα.Επομένως όταν ακούω κάποιον να λέει και να δηλώνει χοντάκιας,αυτομάτως του δίνω προφίλ συντηρητισμού στο μυαλό μου.Της...''σίγουρης'' λύσης,κάτι το οποίο είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με την έννοια του μοτοσυκλετισμού γενικότερα
Σε κατηγορίες,δε,που δεν αναφέρω παραπάνω,υπάρχουν και άλλες εταιρίες με πολύ πιο αξιόλογα μηχανήματα απο την χόντα.