Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 61

Θέμα: Λεω να πώ μερικές αλήθειες...

Λεω να πώ μερικές αλήθειες...

Γενικώς σε όλες τις κατηγορίες:
    Supersport 1000:CBR 1000RR vs GSXR 1000K5 0-1
    Touring 1000:VARADERO vs V-STROM 1000 0-2
    Μεσαία On - Off:TRANSALP vs V-STROM 650 0-3
    Supersport 600:CBR 600 vs GSXR 600 0-4
    CBF 600 vs BANDIT 600S 1-4
    Sport Touring: CBR 1100XX vs GSX1300R 1-5

Αυτές είναι κατηγορίες που υστερεί η χόντα ΜΟΝΟ απο μια συγκεκριμένη εταιρία(που να αναφέρω τις υπόλοιπες!)Oρμώμενος απο thread περι ''κόντρας'' μοντέλου honda με μοντέλο της suzuki,είπα να πώ μερικές αλήθειες.Οπως έχω πει και σε άλλα πόστ μου,το μόνο που μένει στη χόντα,είναι η...''φήμη'' αξιοπιστίας που έχει αλλά που και αυτή σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν(εάν παραμήνει στη συντηρητική πολιτική της)καθώς η ψαλίδα έχει κλείσει δραματικά κατά της.Συμφωνώ οτι έδειξε τον δρόμο,άνοιξε τους ορίζοντες και μύησε πολλούς αλλά σήμερα,εάν ρωτήσεις ένας πιτσιρικά,που δεν ξέρει ιστορία ή οποιοδήποτε δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός απο την κατάσταση σήμερα,θα σου πεί πολλά μηχανάκια πλήν χόντα.Επομένως όταν ακούω κάποιον να λέει και να δηλώνει χοντάκιας,αυτομάτως του δίνω προφίλ συντηρητισμού στο μυαλό μου.Της...''σίγουρης'' λύσης,κάτι το οποίο είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με την έννοια του μοτοσυκλετισμού γενικότερα
    Σε κατηγορίες,δε,που δεν αναφέρω παραπάνω,υπάρχουν και άλλες εταιρίες με πολύ πιο αξιόλογα μηχανήματα απο την χόντα.
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos426f
    Ωραια και ενδιαφερουσα αποψη....
    Ωραια και ενδιαφερουσα διαμαχη θα ανοιξει εδω μεσα απ' οτι βλεπω.....
    Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    GSXR750...
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos426f
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    GSXR750...

Νατα,νατα......αρχιζουν τα οργανα!
    Η σπιθα αναψε και θα γινει ''μακελειο'' σε αυτο το thread....
    Αυτα ναι,γουσταρω,λεει......
    Eγω παιδια ως χωματινος,τι να πω?Σας παρακολουθω......
    Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova

Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
    Νατα,νατα......αρχιζουν τα οργανα!
    Η σπιθα αναψε και θα γινει ''μακελειο'' σε αυτο το thread....
    Αυτα ναι,γουσταρω,λεει......
    Eγω παιδια ως χωματινος,τι να πω?Σας παρακολουθω......
    Iσα - ίσα που ΚΑΙ εσύ μπορείς να μιλήσεις!!!
    Let the battle begin:a29: :a29: :a015: :a017: :a39: :a45:

:a41: :a41: :a36:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Re: Λεω να πώ μερικές αλήθειες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    ,εάν ρωτήσεις ένας πιτσιρικά,που δεν ξέρει ιστορία ή οποιοδήποτε δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός απο την κατάσταση σήμερα,θα σου πεί πολλά μηχανάκια πλήν χόντα.Επομένως όταν ακούω κάποιον να λέει και να δηλώνει χοντάκιας,αυτομάτως του δίνω προφίλ συντηρητισμού στο μυαλό μου.Της...''σίγουρης'' λύσης,κάτι το οποίο είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με την έννοια του μοτοσυκλετισμού γενικότερα
    Σε κατηγορίες,δε,που δεν αναφέρω παραπάνω,υπάρχουν και άλλες εταιρίες με πολύ πιο αξιόλογα μηχανήματα απο την χόντα.

Συμφωνώ απόλυτα.
    Δεν είμαι πιτσιρικάς
    Οδηγάω χρόνια
    ξέρω 5 πράγματα απο μηχανάκια
    Αγοράζω αυτό που μου αρέσει και όχι αυτό που μου πασάρουνε
    και έχω Honda
    Και δεν το μετάνιωσα στιγμή

Re: Λεω να πώ μερικές αλήθειες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    Γενικώς σε όλες τις κατηγορίες:
    Supersport 600:CBR 600 vs GSXR 600 0-4
    Sport Touring: CBR 1100XX vs GSX1300R 1-5
    Μπερδεμένο σε βρίσκω

Supersport 1000:CBR 1000RR vs GSXR 1000K5 1-0
    Supersport 600:CBR 600 vs GSXR 600 2-0

Ειδικά στο 600.

Και επειδή δεν τα ξέρετε καλά
    (και εδώ είμαι εγώ λέει να σας τα μάθω!!!)
    Kawasaki ZX10R vs all 1-0
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    cbf600S-bandiτ600S 1-4 .....OYTE ME ΣΦΑΙΡΕΣ!!!!!!!
    Ακομα και το καινουργιο bandid to 650 ειναι ο ουραγος της κατηγοριας , η πιο φθηνη λυση αν δεν σε παιρνει για ολα τα υπολοιπα 600-650 που ειναι σαφως ανωτερα.... αεροελαιοψυκτο , με περιφερειακα που κανουν απλως την δουλεια τους, και με αισθητικη απο την ζωνη του λυκοφωτος , δεν εχει καμια απολυτως τυχη απεναντι στον ανταγωνισμο.... ουστ!!

Για ολα τα υπολοιπα συμφωνω , τα μοντελα της suzuki ειναι πολυ ανωτερα απο αυτα της honda που αναφερεις.
    Το μονο θεμα με την suzuki (προσωπικη αποψη) ειναι οτι ειναι μακραν τα ασχημοτερα μηχανακια του κοσμου.....μιλαμε για χαλι μαυρο , πιστευω οτι λογω αυτου , δεν πουλανε οσο πραγματικα αξιζουν.....απο που να αρχισει κανεις....v-strom? , hayabusa? , bandit? , gsxf? (ειδικα αυτο...) , ακομα και τα burgman στα scooter ειναι τελειως ανεμπνευστα , συμβατικα και χοντροκομενα.....μοναδικη εξαιρεση η σειρα gsxr αλλα τα τελευταια μοντελα , γιατι οσο θυμαμε πως ηταν εκεινος ο απαραδεκτος κοκοβιος-μπαλονι με πιανουν τα γελια...ασε δε η μασκα τους που ηταν του στυλ σχεδιαζουμε κατι βιαστικα και οτι βγει....γενικα και παλιοτερα χαλια ηταν σχεδιαστικα τα μηχανακια της suzuki , dr650/800big κ.τ.λ......αν λαβουμε υπ οψιν μας και τα προτοτυπα (stratosphere....) το μελλον προβλεπετε ζοφερο.....
    Αυτρ το με το οποιο πρεπει να ασχοληθουν ειναι το λογοτυπο....ελεος!!!! αυτο το suzuki , με την συγκεκεριμενη γραμματοσειρα , μου θυμιζει εξωλεμβιες δεκαετιας....

Βαση καθαρα αντικειμενικων κριτηριων , απο τις Γιαπωνεζικες εταιριες , ΜΙΑ!!! ειναι μακραν μπροστα των αλλων ........
    ΥΑΜΑΗΑ κυριοι!!!! Γιατι :

-Eιναι η εταιρια που εχει τις περισσοτερες νικες σε gp ...
    -Ειναι μονη που δειχνει τον δρομο στους αλλους παρουσιαζοντας μηχανακια οπως : tdr , tdm , gts κτ.λ.
    -Με τα μοντελα της εχει φερει επανασταση και εχει αλλαξει την παγκοσμια μοτοσυκλετιστικη ιστορια.....ενδεικτικα αναφερω :

xt500....ουσιαστικα η πρωτη on-off , εμπασε πολυ κοσμο στα χωματα και στην περιπετεια

fzr 1000 (genesis concept) ss για τον λαο , ευκολοδηγητες , προσιτες και με τεχνολογια

yzf r1 μολις ειδε οτι η κατηγορια που στην ουσια η ιδια δημιουργησε ειχε βαλτωσει , ξανεφερε τα πανω-κατω!!! μοτοσυκλετα-δυναμιτης με σχεδιαστικη αντιληψη και αποδωση που εκανε τους αλλους να ψαχνονται....η μηπως νομιζετε οτι τα gsxr , zx και cbr , θα υπηρχαν σημερα με αυτην την μορφη?

tdm850 πριν απο πολλα χρονια , μονο η yamaha ειχε την προνοητικοτητα και την τολμη να παρουσιασει μια μοτοσυκλετα που προηγουταν πολυ της εποχης της.....δειτε απλα που οδευει η κατηγορια των mega on-off σημερα και θα καταλαβετε ... (σιγα μην ειναι καινοτομια το multistrada!!!)

yz400f καποιος επρεπε μετα τον θανατο των διχρονων , να ασχοληθει σοβαρα με τα τετραχρονα και να τα κανει ανταγωνιστικα η και καλυτερα....guess who...

t-max500 σε καμια περιπτωση scooter , μια αυτοματη μοτοσυκλετα μας προϊδεαζει για τα πραγματα που θα ερθουν....

και σαν να μην εφταναν ολα αυτα , συνεχιζει να παρουσιαζει φρεσκιες προτασεις...mt-01 , mt-03 , tricker , bulldog και αλλες που ειμαι σιγουρος πως θα ερθουν.

Ποτε δεν εχει αντιγραψει , και οταν θελει να παρουσιασει κατι σε μια κατηγορια , το κανει με τον δικο της ξεχωριστο τροπο ...π.χ.
    fazer1000 , trx850 , fjr 1300 ...

Σε ολες τις κατηγοριες ειναι η εταιρια που εχει αν οχι τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ , τουλαχιστον ακρως ανταγωνιστικα μηχανακια.

-Mονοκυλινδρα : xt660 (πριν αρχισουν οι συγκρισεις με τα ευρωπαϊκα ας αναλογιστουμε οτι ουσιαστικα ο ανταγωνισμος ειναι dr , klr , fmx)

-Enduro / Mx : wr / yzf 450/250 .... ναι τωρα ξυπνησαν και οι υπολοιποι Ιαπωνες....

-Naked / semi nakend : fz6 , fazer1000 (το καινουργιο fz1 ακομα δεν...)

-all around : tdm900 , fz600 fazer.

-ss : r1 , r6

-touring : fjr1300

αυτα τα ολιγα....δεν ειμαι πορωμενος αν καποιος εχει ενστασεις ευχαριστως να τις ακουσουμε....

....και στην τελικη φτιαχνει και κανα κιθαρονι , synth , τυμπανα κ.ο.κ.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	yam_logo1.gif 
Προβολές:	1401 
Μέγεθος:	42,4 KB 
ID:	28044

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ...ενταξει απο αλλο χωρο , αλλα και εκει γ@μ@ει!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	motif-es-6.jpg 
Προβολές:	1381 
Μέγεθος:	48,9 KB 
ID:	28045

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    GSXR750...

OLA TA XRONIA !!!!
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Ρε φίλε estranged ενώ στην αρχή είπα να σου δώσω κάποια δίκια και να πω,ρε μπας και τα λέει καλά(όντως η haya είναι αχτύπητη) μας πετάς αυτά τα απίστευτα για το v-strom που το βγάζεις καλύτερο απ'ολα και μας πεθαίνεις... :rotflmao:

Το v-strom(βάρκα-στρώμα) ειναι απο τα πιο άσχημα και χοντροκομένα μηχανάκια.Οπότε για να είσαι πιο αληθοφανής μπας και πείσεις κανένα βάλε άλλο μοντέλο...

Επίσης απο που προκύπτουν οτι:

Supersport 600:CBR 600 vs GSXR 600 0-4???????????
    Επειδή το λές εσύ?Για μένα είναι και στις 2 περιπτώσεις σχεδόν ισοδύναμα τα μηχανάκια.

Και μια απορία.....
    Γιατί βάζεις την cbf600 και οχι την Hornet 600 ή 900???
    Μήπως επειδή αν είναι και η Hornet δε θα ισχύει πιο εύκολα το ''Σε κατηγορίες,δε,που δεν αναφέρω παραπάνω,υπάρχουν και άλλες εταιρίες με πολύ πιο αξιόλογα μηχανήματα απο την χόντα.''????

Και στο κάτω κάτω μη μιλάς για καινοτομίες και βάζεις για παράδειγμα τη Suzuki γιατί θα γελάσουν κι οι πέτρες...
    Αλήθεια αυτό το ''καινούριο'' GSXR600 τι μου θυμίζει....

Και για να τελειώνουμε δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε ο ένας με τη Honda,ο άλλος με τη Kawa και πάει λέγοντας...Έχεις πρόβλημα με τη μηχανή σου και για να νιώθεις καλά θες να βγάλεις τις άλλες άχρηστες??Εγώ προσωπικά έχω cbr125 και μπορεί η επόμενη να είναι Hornet,μπορεί να είναι z750,μπορεί fazer ή ότι άλλο μου γουστάρει και μου κάτσει!!!Πάρτε το χαμπάρι!!Η μηχανή είναι σαν τις γκόμενες!!Καθένας έχει το γούστο του.Για σένα μπορεί το v-strom να υπερέχει και για μένα να είναι μούφα.Αν το πάρεις όμως αφού θα σ'αρέσει και πρόβλημα δε θα έχεις και θα το καραευχαριστηθείς.Δε θα σε νοιάζει αν μ'αρέσει ή όχι.Οπότε ξεκολλάτε.Ο καθένας καβαλάει αυτό που γουστάρει,αυτό που διάλεξε και γι'αυτόν είναι το καλύτερο...
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Re: Re: Λεω να πώ μερικές αλήθειες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Μπερδεμένο σε βρίσκω

Supersport 1000:CBR 1000RR vs GSXR 1000K5 1-0
    Supersport 600:CBR 600 vs GSXR 600 2-0

Ειδικά στο 600.

Και επειδή δεν τα ξέρετε καλά
    (και εδώ είμαι εγώ λέει να σας τα μάθω!!!)
    Kawasaki ZX10R vs all 1-0
    Όλος ο ειδικός τύπος εκθειάζει την σουζούκι και στις δύο περιπτώσεις πάντως.Δεν θέλω να σε προσβάλω(προς θεού) αλλά δεν νομίζω οτι έχεις την δυνατότητα να έχεις άποψη ΚΑΙ απο τα δύο μηχανάκια.Εγώ πάντως δεν έχω προσωπική.Οτι έγραψα παραπάνω είναι δοκιμασμένο απο εδικούς(λέμε τώρα!) με πολυόργανα μέτρήσεων χιλιάδων ευρώ και δεν βασίζονται μόνο στο ''αυτο τραβάει καλύτερα''.Τώρα εάν κάποιος επικαλεστεί οτι τα περιοδικά ''τα παίρνουν'',να υπενθυμίσω οτι το παιχνίδι είναι για όλους.Δεν δέχομαι δηλαδή οτι το Power Bikes για παράδειγμα που για μένα είναι το πιο ουδέτερο αυτή την στιγμή,τα παίρνει απο κάποιον για να γράψει οτι το ένα μηχανάκι είναι καλύτερο απο άλλο και όποιος εν πάσει περιπτώσει θα μπορούσε (εάν τα έπαιρνε)να τα πάρει απο την χόντα

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    cbf600S-bandiτ600S 1-4 .....OYTE ME ΣΦΑΙΡΕΣ!!!!!!!
    Ακομα και το καινουργιο bandid to 650 ειναι ο ουραγος της κατηγοριας , η πιο φθηνη λυση αν δεν σε παιρνει για ολα τα υπολοιπα 600-650 που ειναι σαφως ανωτερα.... αεροελαιοψυκτο , με περιφερειακα που κανουν απλως την δουλεια τους, και με αισθητικη απο την ζωνη του λυκοφωτος , δεν εχει καμια απολυτως τυχη απεναντι στον ανταγωνισμο.... ουστ!!

Eντάξει,συμφωνώ οτι ο τρόπος που συνέταξα το κείμενο,δεν ήταν και ο καλύτερος αλλά φίλε μου εάν προσέξεις καλύτερα τα...σκόρ,θα δείς οτι συμφωνούμε!Απο τις κατηγορίες που ενδεικτικά αναφέρω παραπάνω,ΜΟΝΟ το CBF600S σώνεται επειδή συγκρίνεται με ένα παλιό μηχανάκι της σουζούκι,το BANDIT.Αν θέλεις,αυτό είναι ακόμη ένα παράδειγμα που δείχνει οτι στο συγκεκριμένο μοντέλο που η σουζούκι το παράτησε χωρίς καμμία εξέλιξη,έμεινε πίσω απο τον ανταγωνισμό.Εάν τώρα συγκρίνω το CBF600S με κάποιο άλλο,άλλης εταιρίας πλήν σουζουκι,δεν ξέρω.Απλά το ανέφερα για παραδειγματισμό του τι μπορεί να κ΄'ανει η στασιμότητα στην εξέλιξη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Ρε φίλε estranged ενώ στην αρχή είπα να σου δώσω κάποια δίκια και να πω,ρε μπας και τα λέει καλά(όντως η haya είναι αχτύπητη) μας πετάς αυτά τα απίστευτα για το v-strom που το βγάζεις καλύτερο απ'ολα και μας πεθαίνεις... :rotflmao:

Το v-strom(βάρκα-στρώμα) ειναι απο τα πιο άσχημα και χοντροκομένα μηχανάκια.Οπότε για να είσαι πιο αληθοφανής μπας και πείσεις κανένα βάλε άλλο μοντέλο...

Επίσης απο που προκύπτουν οτι:

Supersport 600:CBR 600 vs GSXR 600 0-4???????????
    Επειδή το λές εσύ?Για μένα είναι και στις 2 περιπτώσεις σχεδόν ισοδύναμα τα μηχανάκια.

Και μια απορία.....
    Γιατί βάζεις την cbf600 και οχι την Hornet 600 ή 900???
    Μήπως επειδή αν είναι και η Hornet δε θα ισχύει πιο εύκολα το ''Σε κατηγορίες,δε,που δεν αναφέρω παραπάνω,υπάρχουν και άλλες εταιρίες με πολύ πιο αξιόλογα μηχανήματα απο την χόντα.''????

Και στο κάτω κάτω μη μιλάς για καινοτομίες και βάζεις για παράδειγμα τη Suzuki γιατί θα γελάσουν κι οι πέτρες...
    Αλήθεια αυτό το ''καινούριο'' GSXR600 τι μου θυμίζει....

Και για να τελειώνουμε δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε ο ένας με τη Honda,ο άλλος με τη Kawa και πάει λέγοντας...Έχεις πρόβλημα με τη μηχανή σου και για να νιώθεις καλά θες να βγάλεις τις άλλες άχρηστες??Εγώ προσωπικά έχω cbr125 και μπορεί η επόμενη να είναι Hornet,μπορεί να είναι z750,μπορεί fazer ή ότι άλλο μου γουστάρει και μου κάτσει!!!Πάρτε το χαμπάρι!!Η μηχανή είναι σαν τις γκόμενες!!Καθένας έχει το γούστο του.Για σένα μπορεί το v-strom να υπερέχει και για μένα να είναι μούφα.Αν το πάρεις όμως αφού θα σ'αρέσει και πρόβλημα δε θα έχεις και θα το καραευχαριστηθείς.Δε θα σε νοιάζει αν μ'αρέσει ή όχι.Οπότε ξεκολλάτε.Ο καθένας καβαλάει αυτό που γουστάρει,αυτό που διάλεξε και γι'αυτόν είναι το καλύτερο...
    Κατ'αρχάς δεν χρειάζομαι κανέναν να μου πεί εάν έχω δίκιο.Παραθέτω την άποψη - συμπέρασμά μου και απο 'κει και πέρα περιμένω και άλλες για να το συζητήσουμε.
    Εάν τώρα έχεις να πείς κάτι,κατά του V-STROM σε παρακαλώ αναφέρσου σε κάτι αντικειμενικό (εάν έχεις)και όχι σε καθαρά υποκειμενικό κριτήριο,όπως είναι η εμφάνιση.Εξάλλου εγώ δεν ανέφερα πουθενά τίποτα οτι το V-STROM είναι πιο όμορφο απο TRANSALP ή VARADERO.Για του λόγου το αληθές,παραδέχομαι οτι αυτά τα δύο μοντέλα της χόντα είναι πιο όμορφα απο τους εκπροσώπους της σουζούκι.Αλλά δυστυχώς για την χόντα,ΜΟΝΟ πιο όμορφα...
    Παραπάνω ανέφερα οτι τα συμπεράσματά μου΄προκύπτουν απο μετρήσεις περιοδικών και αν θέλεις να γίνω πιο συγκεκριμένος(αν το αντέχεις,βασικά) το CBR1000RR είναι το χειρότερο της κατηγορίας.Πλήν ''φιλικότητας''(που πόση φιλικότητα μπορεί να έχει ένα ss?!) δεν έχει τίποτα άλλο να επιδείξει.Προσωπικά βρίσκω πολυ...''λαικιστική'' την συγκεκριμένη κίνηση της χόντα αλλά μάλλον χάρειν των...πωλήσεων,ξέρει τι κάνει.
    Για το CBF600 που ανέφερες,τώρα φίλε μου,δεν το αναφέρω πουθενά.Αναφέρω το CBF600S .Θέλεις να μιλήσω δηλαδή για το γυμνό 600 και να το συγκρίνω με κανα Ζ 750 και τρέχεις να βγάλεις τα κάστανα απο την φωτιά?!!!Η μήπως το 900 με κανα Ζ 1000?!!!Καταρχάς καποιος που θα δεί ένα HORNET 2000 με ένα HORNET 2005,δεν θα καταλάβει διαφορά!!!
    Δεν ξέρω τι σου υμίζει το GSXR 600 (πάντως σίγουρα όχι CBR600!) άλλά μήπως θέλεις να σου θυμίσει κάτι το GSXR750?!Και μη μου πείς ''άλλα κυβικά''.Δεν παίζει!

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    γιατι δεν εβαλες και κατηγορια naked???

z750 Vs ολων των αλλων 10-0
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να Πω Και Εγω?
    από bm_gr στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 10:30
  2. Να Πω Μια Καλημερα!!!!!!!!!
    από angel-m στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 12:50