Καλησπερα συμφορουμιτες
Θα ξεκινησω καπως μελα, λεγοντας πως i had a dream...να αποκτησω ενα z750 και να τις μιλαω με αγαπη σαν να ηταν κοπελα μου ,οπως πιστευω πολλοι κανετε.
Το ονειρο ξεκινησε καπως ετσι,περπαταω σε πεζοδρομο στις σερρες στα 20 μου χρονια κ ειναι ενας τυπος εκει με μια κατακονινη μηχανη που αντανακλουσε τον ηλιο σαν καθρεφτης να περπαταει σιγα σιγα αναμεσα στον κοσμο ,θα ταν δεν θα ταν 55 χρονων σιγουρα με κατασπρο μαλλι κ σκουλαρικακι στο αυτι, εμεινα παγωτο κ χαζευα την μηχανη καθως καλπαζε απο διπλα μου να βγει στην ασφαλτο ..καπου σε εκεινη την στιγμη ρωτησα τον φιλο μου ενα χρονια μηχανοβιο ποια ειναι αυτη η καυλα που αντικρυσα μολις τωρα ,αυτος ουτε σημασια εδωσε κ μου απανταει ζητακι 1000 ειναι..
Απο εκεινη την ημερα λοιπον ερωτευτηκα παραφορα καθε μερα εψαχνα στο διαδυκτιο τα νεα μοντελα τις τιμες, πηγαινα στις αντιπροσωπιες και ρωταγα τιμες( χωρις να εχω δεκαρα τσακιστη φυσικα) το ολο θεμα εγινε αρρωστια ,και παντα μαζευα μαζευα λεφτα και μολις γινοντουσαν 500ευρο ελεγα θα παρω το ζητακι,αλλα τοτε κατω απο 4-4,5 χιλιαρικα δεν επαιζε αλλα το ονειρο εμεινε ονειρο.....τελικα τα χρονια περασαν η ελλαδα καταλαβε πως τελικα λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν και εγω το μονο που εβλεπα ηταν το ονειρο πιο κοντα γιατι τα ζητακια πεσαν στα 2,5-3 χιλιαρικα..χωρις να τα παραλεω εφτασε το φετινο καλοκαιρι οπου στις αρχες του μηνα με την βοηθεια 2 φιλων μαζεψα καποια λεφτα κ βρηκα μια μηχανη gsx600f 2001 μοντελο,βρεθηκα λοιπον στο διλλημα :να περιμενω μεχρι τον χειμωνα και να παρω ενα ζ750 η να παρω το συγκεκριμενο για φετος και μετα να το πουλησω/ανταλλαξω με ζ750?μου εκανε ευκολιες ο κατοχος μεσω κοινου γνωστου και το πηρα για να εχω φετος μηχανη γιατι το μικροβιο εδω κ 5-6 χρονια δεν παλευοταν αλλο..
Το θεμα ειναι πως εκτος του οτι εκαψα την μιζα επειδη ειμαι γκασμας το μηχανακι ειναι σε πολυ καλη κατασταση μηχανικα,το πηρα με μονο 11.000 χιλιομετρα (πραγματικα) και τα λαστιχα θελουν αλλαγη οχι λογω φθορας απο δρομο αλλα φθορας απο τον χρονο...Εν κατακλειδι ολο αυτο το ποστ το εγραψα για να μου πειτε εσεις.... θα μπορεσω ποτε να βρω ανταλλαγη με Ζ750????????