Σελίδα 12 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 230

Θέμα: cb 1300

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thalasinos Προβολή μηνύματος
    Με 140km/h στο κοντερ το στροφομετρο τι δειχνει?
    5.000... Ομως και το στροφομετρο κλεβει. Στις 5000 δειχνει 150 παραπανω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    Τα χιλιομετρα-στροφες στα οργανα δεν θα αλλαξουν ποτε, η ενδειξη προερχεται απο το σασμαν.
    Με 19 γραναζι, παιρνεις 16 χλμ πραγματικη τελικη στον κοφτη.Στην πραξη απλα διορθωνεις το σφαλμα του κοντερ που ειναι κοντα στο 6%, και το ξεπερνας για λιγο..
    Για ουσιαστικη διαφορα, πρεπει να μακρυνει κιαλλο το μηχανακι πραγμα που ασχολουμαι ηδη εφαρμοζοντας μια ιδεα. Αν πετυχει θα ενημερωσω.
    Ωραια ,,οποτε αξιζει η ολη αλλαγη , μια και υπαρχει μονο κερδος σε αυτη την περιπτωση ..το σκεφτομε σοβαρα να κανω και εγω αυτη την μετατροπη , μια και πλησιαζω για service

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros CB1300 Προβολή μηνύματος
    εκεινο που δεν καταλαβα ειναι οτι στο στροφομετρο δεν ειδα χαμηλοτερες στροφες σε σχεση με το 18αρι με την ιδια ταχυτητα
    ο φιλος μηχανικος που μου το περασε μου ειπε οτι επειδη ειναι ηλεκτρονικα τα οργανα και το στροφομετρο διαβαζει απο το σασμαν γιαυτο δεν φαινεται η διαφορα
    πολυ παραξενο μου φαινετε
    Που ειναι το παραξενο? Αν το κοντερ διαβαζει στροφες κινητηρα και στροφες γραναζιου για την ταχυτητα, που να καταλαβει τι γραναζια μεταδοσης εχεις?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Που ειναι το παραξενο? Αν το κοντερ διαβαζει στροφες κινητηρα και στροφες γραναζιου για την ταχυτητα, που να καταλαβει τι γραναζια μεταδοσης εχεις?
    ελα μου ντες
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

viper1 Τι εγινε με το δικο σου ??? εχεις κανει καποια καλη μοντιφια να μας πεις?? κατι ελεγες

εβαλα 19αρι γραναζι ,τιμονι fatbar, ακτινικη τρομπα απο CBR 1000RR,τρομπα συμπλεκτη επισης απο CBR 1000RR,εξαπιστονες απο gsxr 1000.αυτα

Μαλιστα..για βαλε και καμμια φωτο να "θαυμασουμε" το εργαλειο...!!

Εγω μεταξυ αλλων σκεφτομε να βαλω και μπροστα USD , ξερεις να μου πεις αν ταιριαζει απο το hornet 600 χωρις μετατροπες , η απο καποιο αλλο μοντελο??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από scotty Προβολή μηνύματος
    Μαλιστα..για βαλε και καμμια φωτο να "θαυμασουμε" το εργαλειο...!!

Εγω μεταξυ αλλων σκεφτομε να βαλω και μπροστα USD , ξερεις να μου πεις αν ταιριαζει απο το hornet 600 χωρις μετατροπες , η απο καποιο αλλο μοντελο??
    χωρις μετατροπη δεν παιζει.ενας στην κρητη εχει βαλει αλλα πηγε σε τορνο τις τιμονοπλακες.θα ελεγα απο tiger 1050 na κοιταξουμε ή tuono

αααα μαλιστα ...αν ειναι τοση φασαρια θα το ξανασκεφτω....εγω νομιζα οτι θα ταιριαζει "κουτι" με καποιο αλλο μοντελο της Honda ,μια και πολλα μοντελα μοιραζονται πραγματα

Τι θα κερδισεις απο το usd εκτος της εμφανισης? (υποκειμενικο αυτο για την εμφανιση)

Λεω οτι θα κερδισω καλυτερο μπροστινο ως προς την πληροφορηση του τροχου , αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αν θα δουλεψει ετσι , γιαυτο και το ψαχνω ακομη

Λεω οτι θα κερδισω καλυτερο μπροστινο ως προς την πληροφορηση του τροχου , αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αν θα δουλεψει ετσι , γιαυτο και το ψαχνω ακομη
    η ohlins βγαζει και συμβατικα μπροστινα αλλα με κοστος πανω απο 1500 λιρες αγγλιας +μεταφορικα

και μια γεφυρα αν βαλουμε στα καλαμια και σκληρα ελατηρια παλι θα δουμε διαφορα.αν θελεις περισσοτερη διαφορα μαλλον θες αλλο μοτο

με προλαβες ..ηθελα να ρωτησω αν η γεφυρα κανει δουλεια και στην πραξη..κοιτα γενικα απο το μηχανακι ειμαι ευχαριστημενος για το ολο στησιμο του συμφωνα με τον χαρακτηρα της μηχανης , αλλα ηθελα ακομα ενα τσακ καλυτερα , στο ζορισμα που του κανω .
    Σιγουρα ενα ζευγαρι σκληροτερα ελατηρια μπροστα θα υπαρξει διαφορα και εκτιμω οτι μεχρι εκει φτανει....αν ηθελα κατι αλλο σιγουρα θελω και αλλη μηχανη

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    με προλαβες ..ηθελα να ρωτησω αν η γεφυρα κανει δουλεια και στην πραξη..κοιτα γενικα απο το μηχανακι ειμαι ευχαριστημενος για το ολο στησιμο του συμφωνα με τον χαρακτηρα της μηχανης , αλλα ηθελα ακομα ενα τσακ καλυτερα , στο ζορισμα που του κανω .
    Σιγουρα ενα ζευγαρι σκληροτερα ελατηρια μπροστα θα υπαρξει διαφορα και εκτιμω οτι μεχρι εκει φτανει....αν ηθελα κατι αλλο σιγουρα θελω και αλλη μηχανη
    Γεφυρα, ελατηρια valving (η λαδια) και εισαι στο 99% ενος αναποδου (στο οποιο παλι θα πρεπει να κανεις ρεβαλβινγκ και να βαλεις καταλληλο ελατηριο). Απλα, καλη ναν η γεφυρα, πχ superbrace. Και ναι, κανει πολυ καλη δουλεια.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παρόμοια θέματα

1. cb 1300..........!!!!!
    από itsabigworld στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2007, 07:14
  2. gsx1400 vs cb 1300
    από adam13 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2007, 08:04
  3. CB 1300 by MUGEN
    από freethan στο forum Honda CB series