Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 53

Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΔΙΟΔΙΑ!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΔΙΟΔΙΑ!!!!!

κυριακη 2/09/2012 μπαινω αττ . οδό από μαρκοπουλο προς ελευσινα ....

κρυμμενη πινακιδα με αυτοκολλητο ...παω στη μεση πισω απο 3αυτοκινητα ώστε να φύγω μαζί με τον τρίτο ....

παρατηρω μπατσικο μετά τα διόδια δεξιά κ ένα tdm μπατσικο να γραφουν ένα αυτοκινητο ....

κανενα προβλημα ....θα φύγω σκεφτομαι .....

και όπως κοιταζω αριστερα μου .....πίσω απο το αριστερο κουβουκλιο ....καβατζομενος δίας με tdm ....!!!!!!

1)λογικα ετοιμος να κυνηγισει κόσμο ή
    2)καθοταν για σκιά

....
    παντως χτες με ενημερωσε φίλος οτι ήρθε χαρτί από αστυνομια ....τον καλεσαν να παραστει στο τμήμα .....έφαγε προστιμο 200ευρώ (πληρωσε 100) για πιστολι σε αττ.οδό....κ πηραν άδεια κ διπλωμα για 20 μέρες ....

έχει κανείς αντιστοιχες εμπειριες τελευταια ;ενεργοποιησαν την αστυνομια να γραφει στην αττ.οδό ;;;

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Η αστυνομια τωρα τελευταια (υστερα απο σχετικη αλλαγη του κοκ) ειναι σχεδον σε καθε διοδια και επιβλεπει. Αλλες φορες γραφει και αλλες οχι...
    Παντως καλο ειναι να μην ρισκαρεις στην Αττικη οδο...(αν θες την γνωμη μου, ειναι απο τους λιγους δρομους που αξιζει να πληρωσεις διοδια)

Ο φιλος σου πρεπει να πηγαινε με 160+!!!
    Εχει 5-6 σημεια με καμερες τροχαιας...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από trelf Προβολή μηνύματος
    [...]έχει κανείς αντιστοιχες εμπειριες τελευταια ;ενεργοποιησαν την αστυνομια να γραφει στην αττ.οδό ;;;
    Δεν εμπιπτει στους νομους και στον ΚΟΚ η Αττική Οδός?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    δεν έφαγε κλήση για ταχύτητα ....για διόδια έφαγε νομίζω ...

CBR600 COROLLA 2.0T WR250 Το avatar του/της marmel.gr
    παντως εγω με τα αμαξι περναω μηδενος εξαιρουμενου ολα τα διοδια κανονικα οπως πρεπει να τα περναμε. σηκωνουμε την μπαρα και thats all. χωρις να κρυβω πινακιδες χωρις να κολαω πισω απο τους αλλους.δεν χρειαζεται να τους δειξουμε οτι ειμαστε λαμογια και την κοπαναμε. θελουμε να τους διεξουμε ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ.

εννοειται οτι οι τυποι και οι τυπισες ειναι ευγενεστατοι. επισης αφορα και την αττικη οδο... (παρακαλω περαστε κυριε... )
    τα περναω εδω και εναμιση χρονο. ποτε δεν εχει ερθει χαρτι η προστιμο και ποτε δεν εχω τυχει σε αστυνομια....

και προς ενημερωση η ευρωπαικη οδηγια αναφερει πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η βιντεοσκοπηση και η αποστολη στοιχειων απο ΔΙΟΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΠΑΡΕΣ.
    οι καμερες ειναι και πρεπει να ειναι εκει για λογους ασφαλειας ΚΑΙ ΜΟΝΟ....

Σε οτι αφορα την Αττική οδο, ποια ακριβως ειναι τα αίσχη που δε θες να πληρώσεις?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Καλή η Αττική οδός. Οτι θα μπορούσε να είναι σημαντικά φτηνότερη, και πάλι να βγάζει λεφτά, είναι 'άλλο θέμα'. Από την άλλη, και τόσο ακριβή που είναι φίσκα ητανε, τουλάχιστον προ κρίσης...εκανες για να βγείς από την έξοδο 8 μισή ώρα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Σε οτι αφορα την Αττική οδο, ποια ακριβως ειναι τα αίσχη που δε θες να πληρώσεις?
    Αυτά που έχω πληρώσει πέντε έξι φορές ακόμα και πληρώνω κάθε χρόνο με τέλη κυκλ. κλπ κλπ.
    Αν πλήρωνα ΜΟΝΟ την Ατ. οδό, δεν θα είχα πρόβλημα.

Αλλο ρωτησα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αλλο ρωτησα...
    Το ξέρω, απλά όλα είναι αλληλένδετα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Το ξέρω, απλά όλα είναι αλληλένδετα...
    Οχι, δεν ειναι.

Επισης καλο θα ηταν να μου πειτε πώς περιμένετε ενα κρατος που δεν εχει λεφτα για φαρμακα και που κοβει δωρα στους συνταξιούχους να έχει λεφτα για να συντηρει δρόμους...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Την Αττική οδό και τη γέφυρα στο Ριο την έχουμε πληρώσει εμείς, έληξε η σύμβαση τους και τις ανανέωσαν χαρίζοντας τες οι πολιτικοί στους γνωστούς "επιχειρηματίες" (αλήθεια, σε τι επιχειρούν και τώρα καλούμαστε να τα ξαναπληρώσουμε σαν καλά και υπάκουα υποζύγια. Τα φάρμακά μας, την σύνταξή μας τα πληρώνουμε για να μην τα έχουμε. Εθνικές οδούς που ΘΑ φτιαχτούν πρέπει να τις ΑΚΡΙΒΟπληρώσουμε από τώρα και να σκοτωθούμε με την άνεσή μας πάλι από τώρα!

Εγώ πάντα πλήρωνα τα πάντα, τώρα ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ με τον κάθε Καραγκιόζη!

Οχι, δεν ειναι.

Επισης καλο θα ηταν να μου πειτε πώς περιμένετε ενα κρατος που δεν εχει λεφτα για φαρμακα και που κοβει δωρα στους συνταξιούχους να έχει λεφτα για να συντηρει δρόμους...
    Απο οσο γνωριζω ο σκοπος των διοδιων σαν εμμεσος φορος, ειναι για την ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ των δρομων :a13:
    money cant buy me love !!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DoubleFacePalm.jpg 
Προβολές:	520 
Μέγεθος:	70,3 KB 
ID:	267429

Οχι, δεν ειναι.

Τους δρόμους που χρειάζονται συντήρηση πάει στο διάολο.
    Αυτούς που δεν υπάρχουν;
    Η να πω πάλι το παράδειγμα με το τυροπιτάδικο;

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF