Eιδα τελευταια στιγμη να βγαινει ενα ναβαρα απο ενα κωλοστενο,χωρις να νοιαστει.
Πραγματικα πιστεψα οτι θα τσακιστω,τρομαξα αλλα κρατησα ψυχραιμια.
Κατεβασμα,περιμενα να δω αν θα συνεχισεις και ευτυχως το κρυπτον δε με πουλησε,περασα ομως 2 εκατοστα απο πισω σου διπλωμενος ολος αναποδα.
Δεν ειχε νοημα να σε γεμισω παναγιες, σου κορναρα και δε σε ενοιαξε καν οτι κοντεψες να με ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ.
Μετα πηγα με 20 χλμ σπιτι μου,τρεμοντας.

"ποιά είναι αυτά;.. κάτσε ρε συ, βλέπω εδώ ένα μποτάκι dainese.. ε δεν είναι πολύ μασίφ.. (εδώ ζουλάμε μανιωδώς κάθε σημείο του ποδιού μου).. αλλά από τα δικά σου καλύτερο είναι!"
Οι επιγονατίδες σου πού είναι;; Βάλτες!! (εγώ δεν προλάβαινα να σταυρώσω κουβέντα εν τω μεταξύ) ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ!! Αυτά είναι κοντά! Μακρυά να βάλεις! Άκου τι σου λέω, με αυτά ασχολούμαι!!":hypnotize
Την άκουσα εγώ, για εξοπλισμό. Όλο αυτό, στο ίδιο βενζινάδικο που τον Ιούλη μου είχε πει υπάλληλος "καλά δε σκάς με αυτό;; (το καλοκαιρινό πάλι) Μη το φοράς μωρέ, μόνο κανα βράδυ, ή στις εξοχές για τα μυγάκια.. Εγώ είχα πάει εκδρομούλα με τη γυναίκα και ήμουν γυμνός από πάνω και γέμισα μυγάκια... χάλια.. για αυτήν την περίπτωση είναι αυτά.."