πιο φτηνα σου βγαινει να κανεις ασφαλεια κλοπης παρα να πληρωνεις παρκινκ
καλες βολτες![]()
πιο φτηνα σου βγαινει να κανεις ασφαλεια κλοπης παρα να πληρωνεις παρκινκ
καλες βολτες![]()
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
ναι μα έτσι και αλλιώς σκόπευα να κάνω ασφάλεια κλοπής..
ευχαριστώ πολύ![]()
καλά δε με ενδιαφέρει και πολύ αν είναι ή δεν είναι on-off τα συγκεκριμένα, απλά ανέφερα κάποια μοντέλα που μου αρέσουν![]()
αν και φιλοσοφική για την ώρα η συζήτηση, προσανατολίζομαι είτε σε versys σε 1 χρόνο με το μεγάλο δίπλωμα, είτε σε aprilia dorsoduro, kawasaki z750r ή ER6N
Καλησπέρα!σημερα πήρα τη μηχανη και την έφερα πατρα..έχω ένα θέμα.πριν 1μιση μήνα είχα χτυπήσει το δάχτυλο μου παίζοντας μπάσκετ (το διπλανό απο το μικρο στο αριστερό χέρι)...το συμπλεκτάρισμα νομίζω πως το επιβάρυνε.τωρα και το δάχτυλο που είχα χτυπήσει και το μικρο είναι λίγο μουδιασμένα..κάτι σαν το μούδιασμα όταν έχει κρύο που δε νιώθεις πολυ τις άκρες..έχουν περάσει 3 ώρες + απο όταν έφτασα και κάπως έχει καλυτερεύσει..καμία ιδέα;
Καταρχην καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε
Για το δαχτυλο καλο θα ηταν να το εβαζες λιγο στον παγο και να μην το κουραζες γενικοτερα. Δεν ειμαι και γιατρος απλα θεωρω πως θα βοηθουσε.
ευχαριστώ πάρα πολύ!
σήμερα ακόμα νιώθω ένα ψιλο-μούδιασμα..αλλά έχει ελλατωθεί πολύ.
γνωστός μου γιατρός μου είπε ότι είναι νευρικό το θέμα από τον καρπό λόγω της κίνησης στο συμπλεκτάρισμα..
φαντάζομαι με την εξάσκηση θα στρώσει και δε θα με ξαναπιάσει!
και δύο ερωτησούλες: πιστεύετε ότι αξίζει να αγοράσω ρυθμιζόμενες μανέτες;θέλω τον συμπλέκτη πιο μαλακό αλλά δε θέλω να φάω το δίσκο.άρα νομίζω μία μανέτα ρυθμισμένη πολύ πιο κοντά στο γκριπ θα είναι η καλύτερη λύση..
επίσης πιστεύετε ότι αξίζει για μηχανή που θα κρατήσω 11 μήνες να αγοράσω dynojet και αυτή την εξάτμιση;θα κερδίσω κάτι στη μεταπώληση;
Τιποτα απολυτως. Τα βαζεις μονο και μονο γιατι σου αρεσουν, στην μεταπωληση αντε να το δωσεις 100 ευρω παραπανω και παλι δυσκολα. Καλυτερα αμα τα παρεις να τα πουλησεις μετα ξεχωριστα απο το μηχανακι.θα κερδίσω κάτι στη μεταπώληση;
δεν πειραζεις τπτ.για να μαλακωσει η μανετα λαδωσε τη ντιζα.
για να βελτιωθει το χερι παγο και καμια μαλαξη με biofreeze θα βοηθουσε.δεν εμπνεει ανησυχια.
καλοταξιδος και παλι!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
για να το κάνεις αυτό πρέπει να ρυθμίσεις τη ντίζα. έχει δίπλα από τη μανέτα ένα ροδελάκι. ξέσφιξέ το αυτό και στρίψε το διπλανό πάνω στη ντίζα για να χαλαρώσει η μανέτα. για να μην έχει υπερβολικό τζόγο, ρυθμίζεις και από την άλλη μεριά της ντίζας που βρίσκεται συνήθως στη δεξιά πάνω μεριά του κινητήρα (θα δεις ότι κουνιέται όταν πατάς συμπλέκτη). εκεί ξεσφίγγεις τη βίδα που το κρατάει σταθερό και γυρνάς την άλλη που μειώνει τη διαδρομή της και την σφίγγει. θα σου γίνει ή θα σου φαίνεται αρκετά πιο μαλακός και η μανέτα θα είναι πιο κοντά στο γκριπ με μικρότερη διαδρομή.
καλημέρα..!ευχαριστώ για τις οδηγίες..
προέκυψε πρόβλημα το οποίο δεν είχα δει όταν οδηγούσα τη μηχανή πριν την αγοράσω, καθώς την οδηγούσα μεσημέρι..
εκτός του ότι έχει καεί η λάμπα της μικρής σκάλας (και ουσιαστικά δουλεύει μόνο η πολύ μικρή που είναι ανάμεσα και πάνω από τις 2 λάμπες), όταν επιταχύνω γρήγορα και οι στροφές χτυπάνε 9.000+ η μεγάλη σκάλα σβήνει!
μόλις κόψω λίγο ταχύτητα ανοίγει από μόνη της..
καμία ιδέα;ο τύπος μου έδωσε 6 μήνες γραπτή εγγύηση αλλά τώρα αν είναι κάτι εύκολο και φτηνό δεν ψήνομαι να τρέχω τη μηχανή πάλι Αθήνα..!
Επίσης τα φλας δεν αναβοσβήνουνπαρά μόνο μένουν αναμμένα..
![]()
προφανως το μηχανακι εχει πειραγμενα ηλεκτρικα. Για αρχη κοιτα τις ασφαλειες και κοιτα αν η πλεξουδα εχει περιεργα περιεργα κοψιματα πουθενα και ενωσεις με μη εργοστασιακες ταινιες . Αν εχει γινει βλακεια στην πλεξουδα ειναι μεγαλο το κοστος και ο μπελας, ειδικα αν ο μηχανικος δεν ειανι γνωστης του μοντελου και παει ψαχνοτνας. Θα σου προτεινα να το πας εκει που το πηρες και να του τα ψαλλεις. Φταις βεβαια 100% επειδη πηρες μηχανακι χωρις να τσεκαρεις οτι αναβουν τα φλας και τα φωτα σωστα. Επρεπε να το τσεκαρεις πριν το παρεις και να του πεις φτιαχτο και το αγοραζω