Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: Τι λαδι να βαλω στις μπουκαλες σε fazer s2 600?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    απλά θα χρεωθείς και τα 2 μπουκαλάκια......
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Νικος χρ.
    λιγο το κακο αν εχει αποτελεσμα ρε φιλος.

to lipon ena mprostino ektos apo ladia exi ke ri8misis ke ena sistatiko pou tou pros8eti asfalia ine i gefira pou enoni tis dio mpoukales mazi
    to zitoumeno sto mprostino opos ke sto piso ine na diavazi se ka8e periptosi to odostroma ena malako mprostino me sosti epanafora ine to telio
    ala poli malako me kali epanafora simeni ohlins agonistiko ke lipa gia afto esi
    prepi na vris tin sosti analogia tou mprostinou sou monos sou me kapio enxiridio agkalia

na sou poume mono pos an den mazevi i mpoukala sto mprostino opou xriasti to mixanaki 8a se vgazi ektos gramis
    prepi na ri8misis tria pramata poso 8a mazevoun i mpoukales mesa se anomalies tou dromou poso grigora 8a ksana erxonte stin 8esi tous ke poso omalo 8a ine olo afto to sistima stin kinisi tou outo soste na min prokali anasfalia

to skliro mprostino mono kati vlakes to protinoun gia spor odigisi se dimosio dromo
    eno me ri8misi tis simpiesis sto eparkro mesa se pista ine idaniko ke dimi mia pio simpagi es8isi tou moxlou empros
    ston dromo mpori na xasis tin prosfisi ke den 8es metaprosis stin kampili tou elastikou otan ise se kirtos

gia afto kalo ine na sto ftiaksi kapios pou kseri me vasi ta kila sou ke ton tropo pou odigas ke na sou diksi pos na kani mikro ri8misis monos sou gia na to feris eki pou 8es

ta pexnidia me ta ladia mpori na se provlimatisoun perisotero

ladia ena mprostino exi se dio diaforetika diamerismata

esi an peksis me ta ladia ti nomizis oti 8a kataferis?

ke ena skliro mprostino den malakoni
    eno ena malako sklireni
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

thanks afro

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    βαλε 10αρι και παιξε λιγο με τις ρυθμισεις σου.

γενικα +1000 σε σναιπερ και αφρο.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

λοιπον ξανα βαζω 10αρι θα δω πως θα ειναι και θα κινηθω αναλογα μετα, ο μαστορας μου προτεινε να τοποθετησει 2 λαμακια στις μπουκαλες ετσι ωστε να σηκωθει λιγο το μπροστινο για να μην βυθιζει υπερβολικα, δεν μου πολυ καθεται πολυ αυτο.τωρα οπως αναφερει παρα πανω ο αφρο εχει την ταση να ψιλο ανοιγει στις στροφες βεβαια αυτο αρχισε να το κανει οταν πριν λιγο καιρο αλλαξα το ελατηριο της πισω αναρτησης με ενα αφτερ μαρκετ της ohlins (μονο το ελατηριο) το οποιο αλλαξε κατα πολυ την συμπεριφορα της.το πισω παντως ειναι βραχος με πολυ καλη επαναφορα χωρις να κοπαναει αλλα δεν συμβαδιζει καθολου με το μπροστα και σου δινει την αισθηση οτι το μπροστινο δεν ειναι σταθερο. ευχαριστω παιδες!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fazer s2 600 Προβολή μηνύματος
    λοιπον ξανα βαζω 10αρι θα δω πως θα ειναι και θα κινηθω αναλογα μετα, ο μαστορας μου προτεινε να τοποθετησει 2 λαμακια στις μπουκαλες ετσι ωστε να σηκωθει λιγο το μπροστινο για να μην βυθιζει υπερβολικα, δεν μου πολυ καθεται πολυ αυτο.τωρα οπως αναφερει παρα πανω ο αφρο εχει την ταση να ψιλο ανοιγει στις στροφες βεβαια αυτο αρχισε να το κανει οταν πριν λιγο καιρο αλλαξα το ελατηριο της πισω αναρτησης με ενα αφτερ μαρκετ της ohlins (μονο το ελατηριο) το οποιο αλλαξε κατα πολυ την συμπεριφορα της.το πισω παντως ειναι βραχος με πολυ καλη επαναφορα χωρις να κοπαναει αλλα δεν συμβαδιζει καθολου με το μπροστα και σου δινει την αισθηση οτι το μπροστινο δεν ειναι σταθερο. ευχαριστω παιδες!

pigene Kshok na sto fiaksi na telionis i apostates xrisimevoun otan to mprostino sou to valis se ali pio varia mixani
    ke to elatirio pou evales piso ti ine? ine normal skliro? ke gia posa kila to exis sfiksi? merika ine ka8e strofi 15 kila ala ine 20 ti exis vali epano?
    me afta pou grafis afto pou fenete ine oti exis katastrepsi tin simperifora tis mixanis sou ke pas na tin kanis akoma xiroteri

ta amortiser 8eloun gkourou den kani o ka8e enas kompogianitis mixanikos

pigene se idikous 8a glitosis poli kopo xrono ke xrima
    i venzines tou pigene ela ine kostos kopos to pigene ela gia agores ine to idio
    ke gia tetia zitimata den prepi na kanis oti akous prepi na akous otan sou leme pigene se idikous gia anartisis oxi se mixanikous
    kremete i zoi sou apo tis anartisis ta frena ke ta lastixa me afta den piramatizomaste ektos pistas

ke otan prepi na ri8misis tis leptomeries mono esi mporis na to kanis afou ma8is poli kala pos ginete ke ti alazi akrivos otan pirazis tin tade ri8misi
    merikoi pedevomaste ke 2mina gia na vroume akri
    afrotwin

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    pigene Kshok na sto fiaksi

ta amortiser 8eloun gkourou den kani o ka8e enas kompogianitis mixanikos
    αυτά τα δύο νομίζω συμβαδίζουν, ρώτα και τον Ichigo....τα είδες τα μπροστινά του στην ΠΣΚ.....
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fazer s2 600 Προβολή μηνύματος
    ο μαστορας μου προτεινε να τοποθετησει 2 λαμακια στις μπουκαλες ετσι ωστε να σηκωθει λιγο το μπροστινο
    μήπως ο μάστορας ήταν κομπάρσος σε ταινίες του Δαλιανίδη ..???

ΕΛΕΟΣ γμτ το θεό μου μέσα γμτ...!!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    μήπως ο μάστορας ήταν κομπάρσος σε ταινίες του Δαλιανίδη ..???

ΕΛΕΟΣ γμτ το θεό μου μέσα γμτ...!!!!

ela re pou ta 8es ola liana apostates enoi...
    afrotwin

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    Ε τότε εντάξ'...!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ε τότε εντάξ'...!
    prepi na afinoume tous an8ropous na ekfrazonte elef8era me ton tropo tous
    ke re nikom ama ise o mpampis o liagkouras ti 8a pis tou pelata?
    den 8a tou ksigisis tin patenta pou mono enas liagkouras kseri se oloi tin odo kinourias
    ke diladi 8a tou pis ke ta mistika?
    den ginonta afta tou petas ena: pouse magka ela na sou ksigi8o dio lamakia na fisai to ergalio...
    afrotwin

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    Λαλάκα Λεώ, κανόνισε να σε πάρει σοβαρά το παλικάρι και να βάλει τους "αποστάτες" ώστε να έχει ένα υπέροχα ρυθμισμένο στατικό sag (με μαλακό ελατήριο) και στην πρώτη καλή βούτα να φύγει με τα μάτια..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Λαλάκα Λεώ, κανόνισε να σε πάρει σοβαρά το παλικάρι και να βάλει τους "αποστάτες" ώστε να έχει ένα υπέροχα ρυθμισμένο στατικό sag (με μαλακό ελατήριο) και στην πρώτη καλή βούτα να φύγει με τα μάτια..
    axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    mama i can flyyyyyyyyyyyyyyyy
    afrotwin

αν ειναι ευκολο λιγο πιο λιανα τι σημαινει αποστατες?συγκεκριμενα στο πισω αμορτισερ εχω αλλαξει το ελατηριο της μανας του με ενα ohlins το οποιο προτεινετε για το μοντελο της μηχανης μου, μονο ελατηριο οχι συνολικα την αναρτηση. η αναρτηση εχει μονο μια ρυθμιση ως προς την <<σκληροτητα>> δικαιολογηστε μου τον ορο, λοιπον πισω απο την θεση 1 εως 7 εγω το εχω στο 5. μπροστα ειχα αλλαξει ελατηρια με αυτα που δινει η οηλινς για το μοντελο μου πριν απο 22000 χλμ αυτα σαν επεμβασεις.στο πισω εκανα την μετατροπη αναγκαστικα γιατι το μαμα ελατηριο τα εφτυσε στις καλοκαιρινες διακοπες αφου κουβαλησα την αρτα και τα γιαννενα! οι αλλαγες ολες εχουν γινει στην αντιπροσωπεια και οταν ειχα αλλαξει το μπροστινα ελατηρια δουλευαν μια χαρα σχετικα μαλακα και με αρκετο βυθισμα αλλα μια χαρα! οποια παρατηρηση ευπροσδεκτη

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF