Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: βοηθηστε με αυριο παω για αγορα

Νέο μέλος

βοηθηστε με αυριο παω για αγορα

καλησπερα φιλοι συγνωμη που μπαινω αμεσως στο θεμα αλλα καιγομαι επειγοντως για συμβουλη,λοιπον αυριο θα παω κυλληνη απο ζακυνθο οπου βρισκομαι να τσεκαρω ενα χορνετ για αγορα το βρηκα στο car 2010 4000 χλμ 4900 ευρω αλλα εχω μερικα θεματακια αναφερει του 2010 αλλα δεν εχει τα αυτοκοληττα που εχουν τα αλλα ασπρα τα κοκκινα κ επισης για πειτε μου τι να κοιταξω σας παρακαλω!!!γινεται να ναι του 2010 χωρις αυτοκολλητα??πως θα το καταλαβω??περιμενω απαντησεις σας 6 το πρωι ταξιδευω να παω να το τσεκαρω!!

μπορεί να λέω παπαριά αλλά αν δεν έχει τα αυτοκόλλητα μήπως έχει πέσει και έχει ξαναβαφτεί????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jkarakasinio Προβολή μηνύματος
    καλησπερα φιλοι συγνωμη που μπαινω αμεσως στο θεμα αλλα καιγομαι επειγοντως για συμβουλη,λοιπον αυριο θα παω κυλληνη απο ζακυνθο οπου βρισκομαι να τσεκαρω ενα χορνετ για αγορα το βρηκα στο car 2010 4000 χλμ 4900 ευρω αλλα εχω μερικα θεματακια αναφερει του 2010 αλλα δεν εχει τα αυτοκοληττα που εχουν τα αλλα ασπρα τα κοκκινα κ επισης για πειτε μου τι να κοιταξω σας παρακαλω!!!γινεται να ναι του 2010 χωρις αυτοκολλητα??πως θα το καταλαβω??περιμενω απαντησεις σας 6 το πρωι ταξιδευω να παω να το τσεκαρω!!
    Τί χρώμα έχει τις μπουκάλες? Χρυσές ή ασημένιες? Χρυσές= max 08 μοντέλο. Ασημένιες= 09-10
    Ρίγα κανονικά πρέπει να έχει...
    (Αλλά μην μπερδεύεσαι.. Όσοι λένε μοντελο τάδε στο car εννοούν πρώτη άδεια.. Οπότε μπορεί κάλιστα να είναι μοντέλο 07 και να το αγόρασε το 2010 ο τύπος. Αυτό όμως δεν το κάνει 2010 μοντέλο.)

Βάλε λινκ απο το car να το δουμε

Νέο μέλος
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2311756/
    για πειτε ρε παιδια γιατι θα παω ξημερωματα

oi ari8moi ston skeleto as poume grafoun tin imerominia paragogis to pos den 8imame an mpori kapios as ton voi8isi
    sini8os lene montelo tis tafe imerominias giati tote vgike i proti adia
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Νέο μέλος
    τηλεφωνικα παντα μου ειπε οτι ειναι πρωτο χερι και η αδεια αγορας λεει 2010

08 μοντέλο είναι στην καλύτερη. Μπορεί και 07
    Σίγουρα θες να δώσεις 5000 και να μην έχει καν abs?
    Ο αριθμός πλαισίου θα είναι κάπως ZDCPC41C07F****** Το C07F που λέει είναι η χρονιά παραγωγής του. 2007 στην δικιά μου.

Νέο μέλος
    απογοητευση και πιστευα πως πετυχα ευκαιρια πως γινεται αυτο ομως?ηταν δηλ 2 η 3 χρονια απουλητο??πως το βλεπετε??

Νέο μέλος
    sta 4500 simfonisame k ipostirizei pos exei mono 4000 xlm

Υπάρχει ένα μέλος εδώ στο moto.gr που σκέφτεται να πουλήσει το δικό του με abs. Και επειδή είναι πολύ ψείρας θα το πάρεις καλοδιατηρημένο. Αν βλέπει ας σου στείλει ένα pm :P

Νέο μέλος
    η γνωμη σου δηλ επειδη σε βλεπω πως εισαι γνωστης επειδη θα ναι η πρωτη μου μηχανη???4500 ευρω ειναι καλα??αν εχει 4000 χλμ υπαρχει περιπτωση οντως να ναι οντως οπως τα λεει?

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αν το εχει μονο για καλοκαιρι κανα καφεδακι,δεν αποκλειεται να εχει τοσα.ξερω μπολικους τετοιους που τις κλειδωνουν νοεμβρη εως απριλη..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    ηταν δηλ 2 η 3 χρονια απουλητο??πως το βλεπετε??
    Παλια ειχα αγορασει μηχανη καινουργια απο αντιπροσωπεια το 2005 το οποιο καθοταν απο το 2001 !!

Δεν είμαι γνώστης, απλά τις ίδιες ερωτήσεις που κάνεις εσύ, τις έκανα εγώ πριν 2 χρόνια
    Εγώ θα πρότεινα να πάρεις το μοντέλο με abs*, και ας έχει λίγα παραπάνω χιλιόμετρα προκειμένου να μείνεις στα ίδια επίπεδα τιμών.

*Θα σου χρειαστεί πίστεψέ με, εφόσον είναι και η πρώτη σου.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    η αδεια αγορας λεει 2010
    υπογεγραμμένη από τον πατέρα του και επικυρωμένη από το πλησίον αστ. τμήμα

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ