Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 90

Θέμα: Στα όρια της Απόφασης

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Motoneos Προβολή μηνύματος
    Αυτό το σχόλιο τι νόημα έχει? Έτσι και αλλιώς ανέφερα ότι με εξιτάρει να οδηγάω μηχανή. Αλλά και να μην είναι έτσι άμα δηλαδή θέλω να αρχίσω από ανάγκη που το πρόβλημα?
    αν κανεις κατι απο αναγκη συνηθως δεν το κανεις καλα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    αν κανεις κατι απο αναγκη συνηθως δεν το κανεις καλα
    Ok, μη δώσω και έκταση στο θέμα.

Να πω μόνο ότι καμιά φορά άλλο η αφορμή που ξεκινάς να κάνεις κάτι και άλλο αυτό που τελικά σε κρατάει να το κάνεις για καιρό. Έτσι κι αλλιώς πριν το ξεκινήσεις δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι θα σου προσφέρει και πως θα είναι τελικά ή αν θα συνεχίσεις να το κάνεις για τον ίδιο λόγο που το άρχισες.

Δλδ μην είμαστε και τόσο αυστηροί

Peace (και πα να δω για μηχανές)

Υ.Γ. Η cbf600 τι λέει γενικά? Συγκριτικά με τη Vstrom και τη Versys.
    Τελευταία τροποποίηση από Motoneos; 08/09/2012 στις 08:42.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Ok, μη δώσω και έκταση στο θέμα.

Να πω μόνο ότι καμιά φορά άλλο η αφορμή που ξεκινάς να κάνεις κάτι και άλλο αυτό που τελικά σε κρατάει να το κάνεις για καιρό. Έτσι κι αλλιώς πριν το ξεκινήσεις δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι θα σου προσφέρει και πως θα είναι τελικά ή αν θα συνεχίσεις να το κάνεις για τον ίδιο λόγο που το άρχισες.

Δλδ μην είμαστε και τόσο αυστηροί

Peace (και πα να δω για μηχανές)

Υ.Γ. Η cbf600 τι λέει γενικά? Συγκριτικά με τη Vstrom και τη Versys.
    1)εγω απλα επεξηγησα
    2)αυτο που σου ειπε δεν σου το ειπε για να σου την πει (αφου φανταζομαι ουτε καν γνωριζεστε) αλλα προφανως για να σου εφιστησει την προσοχη,δλδ για καλο δικο σου οποτε καλα κανεις και δεν δινεις εκταση.απλα κρατα το στο μυαλο σου για σενα και μονο

υ.γ.η cbf 600 ειναι μια πολυ καλη επιλογη κατ' εμε.φιλικη προς τον αναβατη,χωρις προβληματα με στριτ χαρακτηριστικα.το β-στρομ ειναι ποιο...ον-οφφ (που δε νομιζω να σε απασχολει σε πρωτη φαση),πιο ογκωδης και μακρυα (θα προτιμουσα το cbf).το βερσυς ειναιπολυ πιο κομπακτ σε σχεση με τη β-στρομ αλλα ειναι ενα ψηλο στριτακι χωρις να εχει και τη δυναμη ψηλα του cbf το οποιο ειναι 4κυλινδρο ενω τα αλλα 2 ειναι 2κυλινδρα.

καλη αγορα και εξοπλισμο πριν το μηχανακι
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    1)εγω απλα επεξηγησα
    2)αυτο που σου ειπε δεν σου το ειπε για να σου την πει (αφου φανταζομαι ουτε καν γνωριζεστε) αλλα προφανως για να σου εφιστησει την προσοχη,δλδ για καλο δικο σου οποτε καλα κανεις και δεν δινεις εκταση.απλα κρατα το στο μυαλο σου για σενα και μονο

υ.γ.η cbf 600 ειναι μια πολυ καλη επιλογη κατ' εμε.φιλικη προς τον αναβατη,χωρις προβληματα με στριτ χαρακτηριστικα.το β-στρομ ειναι ποιο...ον-οφφ (που δε νομιζω να σε απασχολει σε πρωτη φαση),πιο ογκωδης και μακρυα (θα προτιμουσα το cbf).το βερσυς ειναιπολυ πιο κομπακτ σε σχεση με τη β-στρομ αλλα ειναι ενα ψηλο στριτακι χωρις να εχει και τη δυναμη ψηλα του cbf το οποιο ειναι 4κυλινδρο ενω τα αλλα 2 ειναι 2κυλινδρα.

καλη αγορα και εξοπλισμο πριν το μηχανακι
    Ναι δεν παρεξηγώ. Με τη βόλτα που έκανα 2 πράγματα διαπίστωσα:

1. Το CBF1000 που καβάλησα νόμιζα ότι θα έχει πιο σκυφτή θέση οδήγησης αλλά μια χαρά μου φαίνεται (βέβαια εγώ λέω για CBF600)
    2. Θέλει πολύ προσοχή όταν πας για μεταχείρα. Οι πωλητές δε δίνουν σαφείς πληροφορίες. Σε μία περίπτωση ρώτησα τον πωλητή και δεν έδωσε σαφή απάντηση και την έκανα με ελαφρά.

Οι πωλητές κρύβουν πράγματα? Μην το ξαναπείς! Υπάρχει Μ.Τ.Π.Χ. (μαθηματικός τύπος πραγματικών χιλιομέτρων) αλλά το Χιλιόμετρα που λέει το κοντέρ Χ 2 είναι σχετικά ασφαλές. Μην τους λες ότι είναι η πρώτη σου μηχανή, πάρε σκεπτικό ύφος και μην δείχνεις ενθουσιασμό. Τα παζάρια θεωρούνται δεδομένα. Δεν έχεις κανένα φίλο να σου δίνει γνώμες για να πάρεις από ιδιώτη?

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Οι πωλητές κρύβουν πράγματα? Μην το ξαναπείς! Υπάρχει Μ.Τ.Π.Χ. (μαθηματικός τύπος πραγματικών χιλιομέτρων) αλλά το Χιλιόμετρα που λέει το κοντέρ Χ 2 είναι σχετικά ασφαλές. Μην τους λες ότι είναι η πρώτη σου μηχανή, πάρε σκεπτικό ύφος και μην δείχνεις ενθουσιασμό. Τα παζάρια θεωρούνται δεδομένα. Δεν έχεις κανένα φίλο να σου δίνει γνώμες για να πάρεις από ιδιώτη?
    Τα χιλιόμετρα πάει καλά. Εδω έχουμε πλατωνικούς διαλόγους
    Γρατζουνισμένα κάγκελα και φως
    Ερ. Έχει πέσει η μηχανή?
    Απ. Είναι πιθανό.
    στροφή και φύγαμε.

Οπως και να έχει πριν την αγοράσω από οπουδήποτε θα πάει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Όσο για το παζάρι, έχω τόσα μετρητά, αν θες μου λες. Και τέλος.

Οπως και να έχει πριν την αγοράσω από οπουδήποτε θα πάει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
    Απο τους πωλητες στα εξουσιοδοτημενα συνεργια... τουτεστιν απο τη Σκυλα στη Χαριβδη... κουραγιο!!
    money cant buy me love !!!

Εγώ μετά από αρκετά μηχανάκια έχω καταλήξει στα εξής, που απλώς σου αυξάνουν κάπως τις πιθανότητες να μην φας φόλα:
    Αγορά από ιδιώτη. Το "πρώτο χέρι" είναι αυτό που ψάχνω. Καταλαβαίνεις πολλά όταν βλέπεις τον (μοναδικό) ιδιοκτήτη και οδηγό της μηχανής. Βιβλίο σέρβις έχει? (όχι πως μπορεί να μην είναι συμπληρωμένο εκ των υστέρων αλλά κοίτα το). Έτσι τσεκάρεις και τα χιλιόμετρα και αν ήταν τυπικός στα σέρβις. Εγώ κρατάω πλέον μέχρι και τα τιμολόγια από το συνεργείο για τη δικιά μου. Αν έχεις γνωστό ασφαλιστή του δίνεις την πινακίδα και σου λέει αν έχει εμπλακεί σε ατύχημα. Υπόψιν ότι τα μηχανάκια πέφτουν, δεν τα πετάμε μετά. Αν δεις όμως ζημιά 2.000 ευρώ το ξανασκέφτεσαι....Τέλος έλεγχος σε μηχανικό. Αν δεν ξέρεις κανέναν πήγαινε σε αυτόν που θα την πηγαίνεις για σέρβις και πες του ότι θα γίνεις πελάτης του είτε με αυτήν τη μηχανή είτε με όποια σου πει αυτός ότι αξίζει.
    Καλή επιτυχία.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheFace Προβολή μηνύματος
    Απο τους πωλητες στα εξουσιοδοτημενα συνεργια... τουτεστιν απο τη Σκυλα στη Χαριβδη... κουραγιο!!
    Τι να κάνουμε, είμαι εγκλωβισμένος! Πάντως έχω ήδη συνεννοηθεί και έλεγχο κάνουν δωρεάν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Εγώ μετά από αρκετά μηχανάκια έχω καταλήξει στα εξής, που απλώς σου αυξάνουν κάπως τις πιθανότητες να μην φας φόλα:
    Αγορά από ιδιώτη. Το "πρώτο χέρι" είναι αυτό που ψάχνω. Καταλαβαίνεις πολλά όταν βλέπεις τον (μοναδικό) ιδιοκτήτη και οδηγό της μηχανής. Βιβλίο σέρβις έχει? (όχι πως μπορεί να μην είναι συμπληρωμένο εκ των υστέρων αλλά κοίτα το). Έτσι τσεκάρεις και τα χιλιόμετρα και αν ήταν τυπικός στα σέρβις. Εγώ κρατάω πλέον μέχρι και τα τιμολόγια από το συνεργείο για τη δικιά μου. Αν έχεις γνωστό ασφαλιστή του δίνεις την πινακίδα και σου λέει αν έχει εμπλακεί σε ατύχημα. Υπόψιν ότι τα μηχανάκια πέφτουν, δεν τα πετάμε μετά. Αν δεις όμως ζημιά 2.000 ευρώ το ξανασκέφτεσαι....Τέλος έλεγχος σε μηχανικό. Αν δεν ξέρεις κανέναν πήγαινε σε αυτόν που θα την πηγαίνεις για σέρβις και πες του ότι θα γίνεις πελάτης του είτε με αυτήν τη μηχανή είτε με όποια σου πει αυτός ότι αξίζει.
    Καλή επιτυχία.
    Μεγάλε! Ευχαριστώ, αυτό με τον ασφαλιστή δεν το είχα σκεφτεί!
    Απότι βλέπω θέλει πολυυυυυ ψάξιμο για να πέσεις σε καλή περίπτωση και σκέφτομαι μήπως τελικά είναι καλύτερο να πάρω καινούριο μεν, παλαιότερου έτους δε. Π.χ. το versys του '09 το δίνουν κάπου 6500 με μπαγκαζιέρα, συναγερμό, μανιτάρια ή κάγκελα κ κάτι ψιλά.

Κουράγιο μου!!

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ
    Θα σου φανούν χρήσιμα.
    Καλή μελέτη.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menos Προβολή μηνύματος
    Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ
    Θα σου φανούν χρήσιμα.
    Καλή μελέτη.
    Ευχαριστώ, τα είδα και θα τα έχω υπόψη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Το cbf καίει αρκετά και σε κάθε περίπτωση εκτιμώ ότι το versys είναι πιο βολικό μηχανάκι.

Αν έχεις το μετρητό στο χέρι η καλύτερη λύση είναι ο ιδιώτης. Πάτε μαζί σε μηχανικό που εμπιστεύεσαι και αν το μηχανάκι δεν έχει φάει γερό τρακάρισμα και δεν έχει σοβαρό μηχανικό πρόβλημα είσαι ΟΚ. Αν θέλει μαζέματα, ο μηχανικός σου θα σου κάνει μια εκτίμηση κόστους και μπορείς να παζαρέψεις την τιμή με τον ιδιώτη.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mixalakis Προβολή μηνύματος
    Το cbf καίει αρκετά και σε κάθε περίπτωση εκτιμώ ότι το versys είναι πιο βολικό μηχανάκι.

Αν έχεις το μετρητό στο χέρι η καλύτερη λύση είναι ο ιδιώτης. Πάτε μαζί σε μηχανικό που εμπιστεύεσαι και αν το μηχανάκι δεν έχει φάει γερό τρακάρισμα και δεν έχει σοβαρό μηχανικό πρόβλημα είσαι ΟΚ. Αν θέλει μαζέματα, ο μηχανικός σου θα σου κάνει μια εκτίμηση κόστους και μπορείς να παζαρέψεις την τιμή με τον ιδιώτη.
    mixalakis σε αυτό κατέληξα και εγώ σήμερα. Versys με ABS. Θα ξεκινήσω να βλέπω μηχανές και αν αξίζει τον κόπο θα το πηγαίνω σε μηχανικό. Σε πρώτη φάση θα πάω ο ίδιος να τα δω. Θα περιμένω κ λίγο καμιά βροχή να πέσουν οι τιμές.
    Μόνη δυσκολία ότι δεν υπάρχουν πολλά στην αγορά.
    Τελευταία τροποποίηση από Motoneos; 09/09/2012 στις 22:31.

Μέλος
    Παίδες ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Βασικά ψάχνω μεταχείρα και δε βρίσκω εύκολα σε versys με ABS στην τιμή που θέλω. Επιπλέον οι ιδιώτες λένε τα μισά στις αγγελίες και δεν είναι και τόσο αξιόπιστοι.

Γιαυτο άρχισα να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να πάρω καινούριο αλλά άλλου τύπου (γιατί τα φράγκα δε φτάνουν και μπορεί να μου βάλουν δόσεις στο καινούριο). Συγκεκριμένα γλυκοκοιτάω (και το είχα σταμπάρει και από παλιά γιατί είναι όμορφο ειδικά το κόκκινο μπλε άσπρο αλλά και το μαύρο) το CBR250. Ξέρω ότι δν έχει σχέση με το Versys ή τα άλλα ON-OFF. Αλλά από κατανάλωση λένε έχει 3.6lt/100km μέγιστη.

Ερώτηση:

Ξέρει κανείς αν έχει βγάλει προβλήματα το μηχανάκι? Γενικά ότι πληροφορία δώσετε θα εκτιμηθεί δεόντως

Η χρήση όπως έχω ξαναπεί είναι 80% πόλη και το πολύ 20% εκτός αθηνών (ταξίδι να πάω και να έρθω και μετακινήσεις στον προορισμό διακοπές σβκ κλπ)

Παίδες ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Βασικά ψάχνω μεταχείρα και δε βρίσκω εύκολα σε versys με ABS στην τιμή που θέλω. Επιπλέον οι ιδιώτες λένε τα μισά στις αγγελίες και δεν είναι και τόσο αξιόπιστοι.

Γιαυτο άρχισα να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να πάρω καινούριο αλλά άλλου τύπου (γιατί τα φράγκα δε φτάνουν και μπορεί να μου βάλουν δόσεις στο καινούριο). Συγκεκριμένα γλυκοκοιτάω (και το είχα σταμπάρει και από παλιά γιατί είναι όμορφο ειδικά το κόκκινο μπλε άσπρο αλλά και το μαύρο) το CBR250. Ξέρω ότι δν έχει σχέση με το Versys ή τα άλλα ON-OFF. Αλλά από κατανάλωση λένε έχει 3.6lt/100km μέγιστη.

Ερώτηση:

Ξέρει κανείς αν έχει βγάλει προβλήματα το μηχανάκι? Γενικά ότι πληροφορία δώσετε θα εκτιμηθεί δεόντως

Η χρήση όπως έχω ξαναπεί είναι 80% πόλη και το πολύ 20% εκτός αθηνών (ταξίδι να πάω και να έρθω και μετακινήσεις στον προορισμό διακοπές σβκ κλπ)

Υπέροχο μηχανάκι, άντε πάρτο γιατί εδώ και καιρό ψάχνουμε έναν να το έχει να μας πει εντυπώσεις.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF