Σελίδα 117 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1767107112113114115116117118119120121122127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.741 έως 1.755 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iosif Προβολή μηνύματος
    MG-KTiNoS: εγραψες
    Αυτό που πολλοί αναρχο-αριστεροί κλπ κυρίως, δεν καταλαβαίνουν είναι ότι το κράτος είναι παντοδύναμο.

αυτο που μαλλλον δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι "πολλοί αναρχο-αριστεροί κλπ κυρίως" θελουν να καταστρεψουν καθε λογης εξουσια (
    Πάντα φιλικά έτσι…
    -Αυτό το «δεν έχεις καταλάβει» είναι μια έκφραση κλασσική της αναρχο-αριστεράς.
    Φίλε μου οι άνθρωποι μια χαρά έχουν καταλάβει.
    ΕΣΕΙΣ δεν έχετε καταλάβει πως σκέφτονται.
    Βασικά ο κόσμος δεν ζητά σήμερα νομιμότητα!
    Ζητά να παρανομεί ο ίδιος !
    Θέλει και τον Αλβανό να βάφει τσάμπα θέλει και τη σύνταξη των 2000ε θέλει και να μη δουλεύει κλπ κλπ
    Είναι διαφορετικό, πολύ διαφορετικό.
    Ξαναλέω πάντα φιλικά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης.
    Το 73 πχ πήγαν και σκοτώθηκαν μερικές δεκάδες άνθρωποι στο πολυτεχνείο. Ύστερα στις εκλογές ο λαός ψήφισε Καραμανλή κοντά στο 50%, λέγοντας μάλιστα και το τρομερό ή Καραμάναλης ή τανξ.
    Οκ δικαίωμα τους.
    Έρχονται όμως σήμερα και σου λένε ότι για όλα μας τα δεινά φταίει η γενιά του Πολυτεχνείου και φυσικά εννοούν αυτούς που κλείστηκαν μέσα ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    Όχι αυτούς που πήγαν και ψήφισαν τον εθνάρχη… (και που ήταν οι ίδιοι που δεν ήξεραν τίποτα για χούντες κλπ) αυτοί δε φταίνε !
    Οι άλλοι φταίνε , ΑΥΤΟΙ που ήθελαν δημοκρατία και ήταν μια χούφτα άνθρωποι εν τέλει…
    (και που σήμερα πλην 2 ηλιθίων που εξαργύρωσαν παραμένουν παγκοσμίως άγνωστοι)
    Ε αυτός είναι ο Έλληνας και έχω αρχίσει πια να πιστεύω ότι το χάλι μας είναι αποτέλεσμα φυσικής επιλογής, αφού όποιος ήταν καλός ή τον διώξαμε στο εξωτερικό ή τον σκοτώσαμε ή τον κάναμε στην άκρη γενικά κι έμειναν οι φελλοί και τα παιδιά των φελλών.
    Και για να στο κάνω λιανά, όλες αυτές οι καλές σχέσεις με τη Γερμανία είναι από την εποχή που οι Ναζί ήρθαν εδώ.
    Σιχτιρ !
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 08/09/2012 στις 21:08.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    η "γενια του πολυτεχνειου" μπορει να μας διδαξει πολυ απλα ποσο πολυ μπορει ενας ανθρωπος να πουλησει να ιδανικα,τις αρχες και τις αξιες του για την εξουσια και το χρημα....πρωτεργατης αυτου του φαινομενου η "κυρια" δαμανακη και ο "κυριος λαλιωτης.....bastards!!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    η "γενια του πολυτεχνειου" μπορει να μας διδαξει πολυ απλα ποσο πολυ μπορει ενας ανθρωπος να πουλησει να ιδανικα,τις αρχες και τις αξιες του για την εξουσια και το χρημα....πρωτεργατης αυτου του φαινομενου η "κυρια" δαμανακη και ο "κυριος λαλιωτης.....bastards!!!!
    Μπορείς να ονομάσεις άλλους 2 ?
    ΟΧΙ
    Εγώ όμως μπορώ να σου ονομάσω άλλους 2000 που ήταν συνομήλικοι τους ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ και όμως έπαιξαν καθιστικό ρόλο στα δρώμενα της χώρας (Ντορούλα, Μειμαράκης, Αφοί Παπανδρέου, Αντωνάκης κλπ κλπ)
    Αλλά βλέπεις η προπαγάνδα αυτά σας δίδαξε και αυτά λέτε.
    Για αυτό κι εγώ λέω πως ήταν μαλάκες όλοι όσοι πήγαν εκεί και πέθαναν (80- που δεν μπόρεσαν και να εξαργυρώσουν)
    Έπρεπε να κάτσουν σπίτι τους να ζουν σήμερα.
    Στο κάτω κάτω τον Νίκο Ξυλούρη τον θυμάσαι ?
    Όχι, τη Δαμανάκη ονομάζεις και την εξισώνεις με τον Ξυλούρη.,
    Εν ολίγοις με επιβεβαίωσες πλήρως .
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 08/09/2012 στις 16:25.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    ωραια ... να πω και γω το αλλο.... Ο "λαϊκος χειμαρρος" που θα εκφραζοταν μεσα απο ενα 10-11% του ΚΚΕ μεσα στη βουλη...
    Καταντησε σε 17-18 "ρυακια " ψευδοξεσηκωμενων και γιαλαντζι ευρω-αριστερων ... οποτε βλεπεις οτι η μολυνση δεν εχει προσβαλει το ενα ακρο μονο... γαγγραινα δεξια, γαγγραινα και αριστερα
    κάτσε ρε φίλε, επειδή λες κάτι για γάγγραινα δεξιά και αριστερά

πως στο καλό καταλήγεις σε αυτό το συμπέρασμα;

Δηλαδή εγώ θέλω εκ των προτέρων να συμφωνήσω μαζί σου, εσύ πως φτάνεις στο συμπέρασμα αυτό δεν το καταλαβαίνω με καμία παναγία

Θες να το πεις εξ αρχής; ΟΚ, πέστο. Μην πετάς κάτι ξεκούδουνο και μετά λες...........άρα....γάγγραινα δεξιά και αριστερά..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ΟΧΙ
    Εγώ όμως μπορώ να σου ονομάσω άλλους 2000 που ήταν συνομήλικοι τους ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ και όμως έπαιξαν καθιστικό ρόλο στα δρώμενα της χώρας (Ντορούλα, Μειμαράκης, Αφοί Παπανδρέου, Αντωνάκης κλπ κλπ)
    Αλλά βλέπεις η προπαγάνδα αυτά σας δίδαξε και αυτά λέτε.
    Για αυτό κι εγώ λέω πως ήταν μαλάκες όλοι όσοι πήγαν εκεί και πέθαναν (80- που δεν μπόρεσαν και να εξαργυρώσουν)
    Έπρεπε να κάτσουν σπίτι τους να ζουν σήμερα.
    Στο κάτω κάτω τον Νίκο Ξυλούρη τον θυμάσαι ?
    Όχι, τη Δαμανάκη ονομάζεις και την εξισώνεις με τον Ξυλούρη.,
    Εν ολίγοις με επιβεβαίωσες πλήρως .
    για κάποιο λόγο που δεν θέλω να καταλάβω, συμφωνώ ως εκεί που δεν παίρνει με τις 2 τελευταίες απαντήσεις σου
    δηλαδή άστο διαολο πια, που μιλάει ο καθένας τόσο εύκολα όσο εύκολα κλάνει

1)αυτοι οι 2 μου εχουν μεινει στο μυαλο..και γ@μ@ τον λαλιωτη..η δαμανακη μου εχει κατσει στον μαιλο απο τοτε που πηγε στο πασοκ..και ημουν πολυ πιτσιρικος οταν εγινε αυτο.γυμνασιο μαλλον.και αυτο γιατι μονο και μονο ο προλογος του ραδιοφωνικου σταθμου,τα λογια που ελεγε τοτε,θα επρεπε να τα κουβαλαει μια ζωη!αυτη οχι μονο δεν τα κουβαλαει,κανει ακριβως τα αντιθετα...ελευθεροι ελληνες;;;;ποιοι;ποτε;εχουμε ελευθερια;δημοκρατια;
    2)φυσικα και γνωριζω τον νικο ξυλουρη και οταν ειχα επισκευτει την κρητη ειχα παει στα ανωγεια και ειχα μπει στο σπιτι του.σε καμια μα καμια περιπτωση δεν τους εξισωνω.θα ηταν ιεροσυλια!
    3)γεννηθηκα πανω απο μια δεκαετια μετα το πολυτεχνειο δεν ξερω πως ακριβως ηταν η καθημερινοτητα τοτε.απτο δημοτικο και τις γιορτες τοτε μου ειχε φανει η πιο ενδιαφερουσα απο ολες.πιστευω πως οσοι πηγαν μεσα με βαση την ιδεολογια τους και την θεωρια τους για την κατασταση,καλα εκαναν.δεν νομιζω να περιμεναν τετοια εξελιξη.κανανε μια καταληψη σιγουρα πολυ ιδιαιτερη για να εκφρασουν την ανιθεση τους στο καθεστως.δυστυχως πεθαναν καποιοι.χωρις να τους αξιζει τετοιο πραγμα.δεν νομιζω οτι θα ηταν ανουσιο αν ειχαμε κανει διαφορετικα πραγματα απτο 74' ως σημερα.ετσι οπως τα καναμε ναι..."τσαμπα"εχασαν την ζωη τους...γιατι παλι στα ιδια σκατα φτασαμε.απλα σε πιο συγχρονη μορφη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    για κάποιο λόγο που δεν θέλω να καταλάβω, συμφωνώ ως εκεί που δεν παίρνει με τις 2 τελευταίες απαντήσεις σου
    δηλαδή άστο διαολο πια, που μιλάει ο καθένας τόσο εύκολα όσο εύκολα κλάνει
    πως φτασατε σε αυτο το συμπερασμα δεν καταλαβαινω...δεν ειπα οτι φταινε οι 2 τους και αν δεν ηταν αυτοι τωρα θα ημασταν κομπλε!!!!πρωτεργατες του ξεπουληματος αρχων για δοξα και χρημα ειπα πως ειναι.και αυτο γιατι ο προτερος βιος τους ηταν δημοσιος σε αντιθεση με αλλους που ηταν πισω απτις καμερες....

Παλαιό μέλος
    πως φτασατε σε αυτο το συμπερασμα δεν καταλαβαινω...δεν ειπα οτι φταινε οι 2 τους και αν δεν ηταν αυτοι τωρα θα ημασταν κομπλε!!!!πρωτεργατες του ξεπουληματος αρχων για δοξα και χρημα ειπα πως ειναι.και αυτο γιατι ο προτερος βιος τους ηταν δημοσιος σε αντιθεση με αλλους που ηταν πισω απτις καμερες....
    Κάτσε για να μην παρεξηγηθούμε αδίκως
    Εγώ συμφωνώ σε αυτό που λέει το αγόρι ότι "ποια γενιά του πολυτεχνείου μας κατέστρεψε; αφού όλοι οι υπόλοιποι γουστάρουν χούντα με χίλια και στηρίζαν".

Έχεις κολλήσει με το τι κάναν ή δεν κάναν αν έγιναν σάπιοι ή όχι 5-10-100 μαλάκες.

Σόρυ που θα στο πω αλλά η ιστορία δεν έφτιαξε ούτε χάλασε από αυτούς, ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό

Ακόμα και αν η Δαμανάκη ήταν ακόμα με τρίχα στη μασχάλη, αμπέχονο και τ οπλο παρά πόδα, πάλι έτσι θα ήμασταν σήμερα..

Γιατί πολύ απλά αυτοί που ήταν όξω από το γαμωπολυτεχνείο ήταν με τα τανκς....Άσε τώρα την παραμύθα ότι ο λαός έδιωξε τη χούντα, γιατί στο λιμάνι του Λαυρίου που γύρισαν οι εξόριστοι (ψάξε να δεις το βίντεο) είχε κόσμο αλλά δεν ήταν όλη η Ελλάδα...ούτε γήπεδο δε γέμιζαν...

για αλλη μια φορα..δεν ειπα οτι η δαμανακη χαλασε την ελλαδα η τιποτα τετοιο...τοσο στραβος χαζος κλπ δν ειμαι.ναι,με την δαμανακη εχω κολλησει γιατι ειναι κραυγαλεα περιπτωση ξεπουληματος.κι εμεις την βγαλαμε και την ξαναβγαλαμε στην βουλη.να εκπροσωπει τον ελληνικο λαο!!!!!τωρα οι τριχες και τα οπλα εμενα προσωπικα δεν μου λενε τιποτα...απο επαναστατες χωρις αιτια,και φιγουρατζηδες εχω χορτασει στην ζωη μου.παραμυθια εγω ουδεποτε πουλησα ουτε ηθελα να περασω κανενα μηνυμα...που τα βγαζεις αυτα....ιδεα δεν εχω...

Παλαιό μέλος
    για αλλη μια φορα..δεν ειπα οτι η δαμανακη χαλασε την ελλαδα η τιποτα τετοιο...τοσο στραβος χαζος κλπ δν ειμαι.ναι,με την δαμανακη εχω κολλησει γιατι ειναι κραυγαλεα περιπτωση ξεπουληματος.κι εμεις την βγαλαμε και την ξαναβγαλαμε στην βουλη.να εκπροσωπει τον ελληνικο λαο!!!!!τωρα οι τριχες και τα οπλα εμενα προσωπικα δεν μου λενε τιποτα...απο επαναστατες χωρις αιτια,και φιγουρατζηδες εχω χορτασει στην ζωη μου.παραμυθια εγω ουδεποτε πουλησα ουτε ηθελα να περασω κανενα μηνυμα...που τα βγαζεις αυτα....ιδεα δεν εχω...
    Σόρυ δεν είναι το ύφος καθαρό και δημιουργούνται παρανοήσεις, έχεις δίκιο, αστο αλλη φορα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Σόρυ δεν είναι το ύφος καθαρό και δημιουργούνται παρανοήσεις, έχεις δίκιο, αστο αλλη φορα

τι να πει κανεις για τα σχολια του δημοσιογραφου;;;;προκειται ποτε να αλλαξουμε νοοτροπια;;;;
    http://www.apaixtoi.net/2012/09/blog-post_8119.html

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ΟΧΙ
    Αλλά βλέπεις η προπαγάνδα αυτά σας δίδαξε και αυτά λέτε.[/B]

Κι όμως, η Ντόρα ήταν εκεί (κατά δήλωσή της πάντα, πήγε κρυφά γιατί ο μπαμπάς της δεν την άφηνε να πάει κι έκλαιγε η κακομοίρα) !!! Θα μπορούσε να λείψει από ένα τέτοιο επαναστατικό γεγονός;;;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    τι να πει κανεις για τα σχολια του δημοσιογραφου;;;;προκειται ποτε να αλλαξουμε νοοτροπια;;;;
    http://www.apaixtoi.net/2012/09/blog-post_8119.html

Η λέξη δημοσιογράφος φαντάζομαι χρησιμοποιήθηκε χάριν αστεϊσμού... όσο για τον επίλογο του άρθρου, που ελπίζει να πάρει μια απάντηση από το Σαμαρά ΑΜΕΣΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, τί θέλει να πεί ο ποιητής;
    α) Θέλει να τον πάρει ο Σαμαράς τηλ και να του πει: "Όντως, έχω @αρχίδια..."
    β) Θέλει να συναντήσει τον Σαμαρά και να του κάνει πίπα, γαι να διαπιστώσει ότι όντως έχει @ρχίδια, γιατί ο σωστός δημοσιογράφος κάνει ο ίδιος ρεπορτάζ...
    γ) Επειδή οι καιροί είναι χαλεποί θέλει ΑΜΕΣΑ εξαργύρωση του payroll o @ρχίδια δημοσιογράφος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Κι όμως, η Ντόρα ήταν εκεί (κατά δήλωσή της πάντα, πήγε κρυφά γιατί ο μπαμπάς της δεν την άφηνε να πάει κι έκλαιγε η κακομοίρα) !!! Θα μπορούσε να λείψει από ένα τέτοιο επαναστατικό γεγονός;;;
    Λες εκει να συναντησε κι εκεινον τον τραγουδιστη...?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40