ολο και καποιος μπορει να γνωριζει καποια λυση για το προβλημα που αντιμετωπισω με το wi-fi του σπιτιου μου οποτε σας το παραθετω :
Ειχα ενα wifi δικτυο στο σπιτι και ολα μια χαρα....συνδεση CONNEX με το ασυρματο ρουτερ που εδιναν και μαι χαρα.....
laptop εμπαινε κανονικα, iphone & ipad κανονικα και κανενα προβλημα....
Ξαφνικα αρχισε να μην πιανει στα πισω δωματια του σπιτιου ( μιλαμε για κανονικο σπιτι και οχι για καμια βιλα !)....
μετα δεν επιανε ουτε στα 10 μετρα......συνδεοταν, ξεσυνδεοταν, και μετα απο 2-3 φορες restart το ρουτερ μπορει και να συνδεομουν με το ipad (το οποιο και χρησιμοποιω κατα κορον στο σπιτι !)...
αλλαζω ρουτερ .....τα ιδια......
φωναζω τεχνικο του ΟΤΕ να δει την ποιοτητα των γραμμων μου.....μια χαρα....κανενα προβλημα.....
αλλαζω password,SSID, και ολα τα σχετικα....μια παιζει, μια δεν παιζει .....
τι σκ@τ@ μπορει να συμβαινει?
το router πια το εχω φερει στο σαλονι ...εχω οπτικη επαφη μαζι του !!!
χθες το βραδυ εμπαινα κανονικα και σερφαρα μια χαρα.....σημερα το πρωι να μην συνδεεται με την καμια....
Το δικτυο το βλεπει με φουλ ισχυ.....αλλα δεν μπαινει.....password και ολα τα σχετικα ειναι σωστα.....
καμια ιδεα ?
τιποτα ?
γιατι ειδικα με το Iphone & ipad δυσκολευομαι να μπω ?
Τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα.....3(!!) διαφορετικα router.....
το Iphone & ipad σε αλλα δικτυα μπαινουν μια χαρα !!!
Υπαρχει περιπτωση να παρεμβαλεται κατι ? να το παρενοχλει( το δικτυο ντε!!!) κατι ?
ρε παιδια πειτε καμια ιδεα να δοκιμασω γιατι τα νευρα μου τσανταλια εχουν γινει !!!!