Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: Internet-ικη ερώτηση για οποιον μπορει να βοηθησει !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24

Internet-ικη ερώτηση για οποιον μπορει να βοηθησει !!

ολο και καποιος μπορει να γνωριζει καποια λυση για το προβλημα που αντιμετωπισω με το wi-fi του σπιτιου μου οποτε σας το παραθετω :

Ειχα ενα wifi δικτυο στο σπιτι και ολα μια χαρα....συνδεση CONNEX με το ασυρματο ρουτερ που εδιναν και μαι χαρα.....
    laptop εμπαινε κανονικα, iphone & ipad κανονικα και κανενα προβλημα....
    Ξαφνικα αρχισε να μην πιανει στα πισω δωματια του σπιτιου ( μιλαμε για κανονικο σπιτι και οχι για καμια βιλα !)....
    μετα δεν επιανε ουτε στα 10 μετρα......συνδεοταν, ξεσυνδεοταν, και μετα απο 2-3 φορες restart το ρουτερ μπορει και να συνδεομουν με το ipad (το οποιο και χρησιμοποιω κατα κορον στο σπιτι !)...
    αλλαζω ρουτερ .....τα ιδια......
    φωναζω τεχνικο του ΟΤΕ να δει την ποιοτητα των γραμμων μου.....μια χαρα....κανενα προβλημα.....
    αλλαζω password,SSID, και ολα τα σχετικα....μια παιζει, μια δεν παιζει .....

τι σκ@τ@ μπορει να συμβαινει?
    το router πια το εχω φερει στο σαλονι ...εχω οπτικη επαφη μαζι του !!!
    χθες το βραδυ εμπαινα κανονικα και σερφαρα μια χαρα.....σημερα το πρωι να μην συνδεεται με την καμια....

Το δικτυο το βλεπει με φουλ ισχυ.....αλλα δεν μπαινει.....password και ολα τα σχετικα ειναι σωστα.....
    καμια ιδεα ?
    τιποτα ?
    γιατι ειδικα με το Iphone & ipad δυσκολευομαι να μπω ?

Τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα.....3(!!) διαφορετικα router.....
    το Iphone & ipad σε αλλα δικτυα μπαινουν μια χαρα !!!

Υπαρχει περιπτωση να παρεμβαλεται κατι ? να το παρενοχλει( το δικτυο ντε!!!) κατι ?

ρε παιδια πειτε καμια ιδεα να δοκιμασω γιατι τα νευρα μου τσανταλια εχουν γινει !!!!

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Όχι κάτι, κάποιος μάλλον.

Άλλαξε το password για το wifi κι επέλεξε κάτι μεγάλο (13 ψηφία αριθμοί και γράμματα).

Επίσης, όταν δεν μπαίνουν δοκίμασε κι απο PC με UTP καλώδιο.

Εκτός κι αν παθαίνει η σύνδεση με το DSLAM κάτι και σε κόβει.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Εμπλουτίζει ο γείτονας την ταινιοθήκη του, μήπως;
    safety doesn't happen by accident

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    φωναζω τεχνικο του ΟΤΕ να δει την ποιοτητα των γραμμων μου.....μια χαρα....κανενα προβλημα.....
    αλλαζω password,SSID, και ολα τα σχετικα....μια παιζει, μια δεν παιζει .....
    Τα έχει ήδη αλλάξει.

Εγώ θα σου έλεγα να ζητήσεις αντικατάση του ρούτερ.

Googlare το ρουτερ να δεις αν εχουν και άλλοι ίδια θέματα.Το έχω πάθει εγώ παλιότερα με το ρουτερ της On.
    Keep spamming!!!:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Τα έχει ήδη αλλάξει.

Googlare το ρουτερ να δεις αν εχουν και άλλοι ίδια θέματα.Το έχω πάθει εγώ παλιότερα με το ρουτερ της On.
    Κοιτα να δεις... ο ρουτερ πασιφανώς δεν έχει πρόβλημα, αφου έχει φουλ σήμα.

Άσε που τον άλλαξε ο άνθρωπος.

Το πιθανότερο είναι πρόβλημα στο DSLAM και τα μασάνε οι ΟΤΕτζήδες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Τα έχει ήδη αλλάξει.

ολα αυτ ατα εχω ηδη δοκιμασει......
    password καινουργια, κρυφα SSID, ελευθερα ολα, τα παντα......
    το θεμα ειναι οτι δεν πιανει στα 5 μετρα !!!

αυτο με το router θα το δω...η αληθεια ειναι οτι και το 3ο router που δοκιμασα ειναι ακριβως το ιδιο με το 2ο....(το Bautech το ασυρματο που δινει η CONNEX).....
    απλα....αυτο που μου κανιε εντυπωση ειναι οτι ηταν μια χαρα και ξαφνικα απο την μεση του καλοκαιριου αρχισαν τα τρελλα....

τα λαμπακια παντως στο router ειναι οπως πρεπει αν ειναι.....

απο to laptop με καλωδιο Ethernet ...no problem.....ολα μια χαρα......

κατι γινεται με το ασυρματο.......

και η εντυπωση μου ειναι στο γεγονος οτι την μια ειναι μια χαρα ( χθες πχ το βραδυ εμπαινε μια χαρα !!)....σημερα το πρωι με την καμια !!!!

υπαρχει περιπτωση αν πχ καποιος εχει καμια φοβερη κεραια καπου να με παρεμβαλει....( ο γειτονας μου πιανει "λεει" ενα ασυρματο δικτυο Saronikos Wifi, που παιζει καπου στα Καλυβια...εγω στην περιοχη με τo iphone δεν το εχω βρει ποτε !!.....)...υπαρχει περιπτωση να εχει πχ κανεναν τετοιο δεκτη στο PC του, και να μου δημιουργει εμενα προβλημα οταν συνδεεται ?

Η αλλη λυση ειναι να παω να αλλαξω ενα router....απλα τσιγκουνευομαι να παω να δωσω το €50 τουλαχιστον, και να μην φταει το router μου.....

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Υπαρχει περιπτωση το να μην δινει IP το router στις συσκευες που συνδεονται (γιατι κατι τετοιο γινατε), να οφειλεται στο DSLAM ?

Από τη στιγμή που το πρόβλημα είναι στην ασύρματη σύνδεση, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση ούτε η γραμμή, ούτε ο ΟΤΕ ούτε τα DSLAM.
    Κάνε reset to factory defaults το router και ξαναδοκίμασε.
    Αν και με τα default SSID/password δεν μπορείς να μπεις τότε έχει θέμα το router.

Αν συνδέοντας με καλώδιο τον Η/Υ σου είναι όλα καλά, τότε έχει θέμα το ασύρματο interface του router.

Υπαρχει περιπτωση το να μην δινει IP το router στις συσκευες που συνδεονται (γιατι κατι τετοιο γινατε), να οφειλεται στο DSLAM ?
    Όχι

υπαρχει περιπτωση αν πχ καποιος εχει καμια φοβερη κεραια καπου να με παρεμβαλει...
    Θα υπήρχε μειωμένη απόδοση αν εκπέμπατε στο ίδιο κανάλι, αλλά να μην μπορείς να συνδεθείς καθόλου...δύσκολο

....

απο to laptop με καλωδιο Ethernet ...no problem.....ολα μια χαρα......

κατι γινεται με το ασυρματο.......
    ....

Τότε φταίει το ασύρματο...

Εdit : με προλάβανε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο WiFi από τον ρούτερ σου.

Υπάρχει και ένα application για android (ίσως και για iPhone) που λέγεται Wifi Analyzer. Σου δείχνει σε ένα συγκεκριμένο σημείο μέσα στο σπίτι σου πόσο δυνατό είναι το σήμα από τον δικό σου router αλλά σου δείχνει και τι κανάλια είναι πιασμένα από τους γείτονες. Με βάση αυτό, σου προτείνει και πιά κανάλια να προτιμήσεις.
    I will take the mountains!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12

υπαρχει περιπτωση αν πχ καποιος εχει καμια φοβερη κεραια καπου να με παρεμβαλει....( ο γειτονας μου πιανει "λεει" ενα ασυρματο δικτυο Saronikos Wifi, που παιζει καπου στα Καλυβια...εγω στην περιοχη με τo iphone δεν το εχω βρει ποτε !!.....)...υπαρχει περιπτωση να εχει πχ κανεναν τετοιο δεκτη στο PC του, και να μου δημιουργει εμενα προβλημα οταν συνδεεται ?
    Αν είναι παρεμβολές, και από την ώρα που με το καλώδιο είναι οκ, μπες στο modem και άλλαξε την συχνότητα εκπομπής (το κανάλι) του...δοκίμασε διάφορα κανάλια μέχρι να βρεις το καλύτερο...(ελπίζω βέβαια στα modem του πΟΤΕ να μπορείς να αλλάξεις κανάλι...)
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

παιδες θα τα δοκιμασω ολα αυτα που μου λετε και θα δω....

οποιαδηποτε επιπλον πληροφορια/ιδεα...ευπροσδεκτη !!!

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Το θέμα σου είναι το router γενικά τα bautech είναι τής πλάκας όπως επίσεις πολλά είχαν βγάλει πρόβλημα απο τήν αρχή

πήγαινε σε κάτι καλύτερο και με client managment καλύτερο netgear , linksys

Το πρόβλημα δέν είναι στο DSLAM απο όσα λές μια χαρά φτάνει μέσα στο router
    πρίν αλλάξεις βέβαια router
    κάνε τα παρακάτω
    μέτρα απο το router SNR
    κοίτα το ασύρματο σου άν είναι σε αυτόματο για το κανάλι ή σε συγκεκριμένο (παίξε με τα κανάλια λίγο γιατί παίζει το πρόβλημα να υπάρχουν παρεμβολές απο άλλες συσκευές )
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF