Παιδες τον τελευταιο μηνα ειμαι πολυ γκαντέμης και πολυ φτωχος...
Σπαει το σκουτερακι μου
Σπαει το αμάξι μου
Και μου κλέβουν και το ποδήλατο...
Χρειάζομαι συμφορουμιτη να πιανουν τα χερια του/μαστορα για αλλαγή φλάντζας σε ΒΜW 316 E36 1997 πιθανόν την πανω φλάντζα καπακιού γιατι απο εκει ειδα καπνους
Δεν θελω αγιογδυτη και φουστη μαστορα οποτε δεν προτιμω καποιον ο οποιος εχει συνεργειο μιας και δεν πιστευω στον τιμιο μαστορα και ειδικα στη Θεσσαλονικη... Εχω παει σε πολλους και ολοι ειναι ενας κ ενας πραγματικα...
Αν υπάρχεις ομως και εισαι εγγεγραμένος σε αυτο το φορουμ παρακαλω επικοινωνησε
Ο τελευταιος μαλιστα που τον ειχα κανα χρονο και ηταν και φτηνος και καλος, την τελευταια φορα μου εφαγε 17λιτρα βενζινη και μου κολλησε τον δεικτη βενζίνας στην τρομπα ωστε να δειχνει οτι και καλα εχω βενζινη μεσα... Ειχα παει για αλλαγη τρομπας βενζινης..
Ε πηγα ο ερμος στη δουλεια την αλλη μερα και εμεινα χανοντας και μεροκαματο, ταλαιπωρησα και τους συνεργατες μου... παραγγελνω μια αλλη τρομπα και την αλλάζω μονος και μολις την βγαζω τι να δω... Σταγονα μες το ντεποζιτο ! ! !
ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ
Εχω ακουσει τιμες για αλλαγη φλαντζας απο 300 μεχρι και 500ευρω... δεν ειμαι διατεθειμενος να δωσω τοσα.. στην τελικη παραδιδω και πινακίδες... 50ευρω εχουν οι φλάντζες να ουμε...
Στο σκουτερακι λοιπον...
Εδω φταιω γιατι ειχα ξεχάσει να ελεγξω λαδια κανα διμηνο+ και με αφησε.. Συμπληρωσα.. δουλεψε καμια βδομαδα βγαζοντας μπλε καπνους και μετα παπαλα... Δεν ξαναπηρε... Αλλα το πιστονι γυρναει με μιζια.
Δεν γνωριζω τι ζημια μπορει να ειναι, αν ειναι πιστονι η κατι αλλο αλλα οι τιμες που μου ειπαν μπορει να κυμαινονται απο 150 εως και 350 ευρω! ! ! !
400 το πηρα... εννοειται πως δεν ειμαι διατεθειμενος να το ξαναπληρωσω ολο...
Συν οτι δεν παιζει σαλιο... Τα πιστονακια να ουμε 30ευρω εχουν γμτ... πως το φτανουν στα 300+ απορω...
Το σκουτερακι ειναι ενας κινεζος cheetah125 και ειμαι μεγαλος λακαμας που το αφησα ετσι... δεν ειχε κανει κιχ μεχρι τοτε..
Τις παραπανω επισκευες θα τις εκανα μονος μου εαν ειχα το χωρο και τα εργαλεία εδω στη Θεσσαλονικη αλλα δυστυχως δεν τα εχω...
Πολυ κριμα για τους Θεσσαλονικεις οδηγους με τα καθαρματα που κρατανε συνεργεια εδω... Στα Τρικαλα ως μικρη πολη ετσι και τολμησει κανας μαστορας να κανει πουστια, τον επομενο μηνα θα εχει κλεισει το μαγαζι σιγουρα... Βγαινει ευκολα η βρομα στις μικρες πολεις... Στις μεγαλες ομως τα κοροιδα ειναι πολλα..
Οποιος μπορει να με βοηθησει παιδια ας επικοινωνησει... πραγματικα καιγομαι.. εχω μεινει με τα ποδια μονο και δεν ειμαι φαν του walking around the city.
Ψαχνω οποιονδηποτε εχει τις γνωσεις να κανει τετοιου ειδους επισκευες.
Επισης αν γνωριζετε καποιον ΤΙΜΙΟ με συνεργειο εννοειτε να μου τον προτεινετε... Μονο μην καταληξει κ αυτος λεχριτης και τον βγαλω στη φόρα και εκτεθειτε και εσεις...