Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 76

Θέμα: Dogo Argentino

Dogo Argentino

Άσχετο με τις 2 ρόδες μας αλλά λατρεία.
    Ότι λέει ο τίτλος λοιπόν. Έχουμε κανέναν συνάδελφο στον τομέα; Έχω βρει κουτάβι απο Βουλγαρια σε καλη (πιστεύω) τιμή αλλα πριν το φέρω ας δούμε και μεταξύ μας μπας και υπάρχει κάτι.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μήπως να το ξανασκεφτείς;

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    βγες μια βολτα στον δρομο ή πηγαινε σε ενα καταφυγιο αδεσποτων.εκει μπορεις να βρεις ακομα και ρατσα...παντως θα βρεις καποιο σιγουρα που να γουσταρεις...εχουν απειρα σκυλακια καθε μεγεθους και "στυλ"...δωστου ζωη!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    βγες μια βολτα στον δρομο ή πηγαινε σε ενα καταφυγιο αδεσποτων.εκει μπορεις να βρεις ακομα και ρατσα...παντως θα βρεις καποιο σιγουρα που να γουσταρεις...εχουν απειρα σκυλακια καθε μεγεθους και "στυλ"...δωστου ζωη!!!
    +1000000000

ελπίζω να ξέρεις για τα puppy mills, το ότι μιλάς για εκτροφέα ίσως να σώζει την κατάσταση αλλά πολύ αμφιβάλω ...
    Τελευταία τροποποίηση από skylaros; 13/09/2012 στις 16:53.

Ενας γνωστος μου εχει βρει κουταβι και ανεβαινει Αθηνα για να το παρει.Θες να ρωτησω αν εχει μηνει τιποτα απο τη γεννα;
    Το μονο που ξερω ειναι πως εψαχνε καιρο και βρηκε τελικα αυτο που εψαχνε.

Πιστευω πως ξερεις που πας να μπλεξεις .

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Κόπερμαν. Λατρεμένη ράτσα σκύλου, πραγματικά θα σε κοιτάει στα μάτια και θα καταλαβαίνει πως νιώθεις. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με καθαρά αίματα και εκτροφείς γτπκ.

Το ίδια και περισσότερο θα σε αγαπάει το κοπριτάκι κι εσύ αυτό αν είσαι πραγματικά ζωόφιλος.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ρωτησα και ακυρο τελικα. Η γεννα εχει κλησει.
    Οταν ακουσα και την τιμη για τα κουταβια τα χασα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lioulios Προβολή μηνύματος
    Οταν ακουσα και την τιμη για τα κουταβια τα χασα.

μιλε

Εχουν λεει μπαμπα πρωταθλητη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lioulios Προβολή μηνύματος
    μιλε

Εχουν λεει μπαμπα πρωταθλητη.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τώρα με τις ράτσες θυμήθηκα κάτι... η μια σκυλίτσα που έχω είναι με pedigree καρακοπρίταινα με πολύ περίεργο μαλί, πυρόξανθο στο χρώμα και σαν προβάτου, με κάτι λωρίδες λευκού και σταχτί στο λαιμό και στο στήθος. Εν πάσει περιτπώση είναι πολύ μυστήρια, σου κάνει για εξωτικός σκύλος, η αλήθεια είναι βέβαια ότο βρέθηκε στο χωριό μέσα σε ένα αυλάκι.

Όταν ήμουν στην Αθήνα, έβγαζα την σκυλίτσα βόλτες σε ένα αλσύλιο δίπλα στο σπίτι κάθε απόγευμα. Εκεί, λόγω της περιοχής (Β.Π.) κάνανε παρέλαση την ίδια ώρα υπερήφανοι ιδιοκτήτες υπερκαθαρόαιμων σκύλων. Ε μια - δυο γνωρίστηκα με κάποιους από αυτούς και λέγαμε καμμια κουβέντα. Ένα απόγευμα είχαμε σχηματίσει πηγαδάκι καμμιά 5αριά και η κουβέντα πήγε φυσικά στους σκύλους... και αρχίσαν οι λαλάκες:

"το δικό μου είναι σταχτί ντόμπερμαν, όχι αυτό που είναι επιμειξία με 28 ράτσες, το καλό με τις 32 ράτσες, το πήρα τόσα χρήματα"
    "α ο δικός μου είναι γερμανικός τσοπάνης, από το εκτροφείο τους Γκλουνκενστράουφερ στις Άλπεις, και είναι από τη γέννα της πρωταθλήτριας Γερμανίας και του πρωταθλητή της Βεστφαλίας"

...εγώ άκουγα τάχα μου με ενδιαφέρον και έβλεπα μια το σταχτί ντόμπερμαν που ο ιδιοκτήτης του το είχε κάνει σαν τα μούτρα του το ζωντανό, απίστευτα επιθετικό και κακιασμένο και μια τον υπερπρωταθλητή Γερμανίας, που μπροστά του ο Ραν Ταν Πλαν φάνταζε ως ιδιοφυία...

ε και σε κάποια φάση με ρώτησε ένας:

"Εσένα φίλε είναι κάποια ράτσα ο σκύλος σου ή ημίαιμο; Φαίνεται πολύ περίεργο!"

και τότε δεν ξέρω πως μου 'ρθε, τους είπα ότι είναι Θιβετιανός Ιχνηλάτης, πολύ σπάνιος σκύλος και πανάκριβος και ότι τον πήρα με ειδική άδεια από την Λάσα και γενικά τους φλόμωσα στο δούλεμα, απορρώ πως κρατήθηκα και δεν έσκασα στα γέλια.

Τέσπα, για 2-3 μέρες με έβλεπαν εμένα και τη Λήδα αλλιώς... μέχρι που μάλλον ρώτησαν ή έψαξαν και κατάλαβαν ότι τους έλεγα μ@λ@κιες... μετά δεν ξαναμιλήσαμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Τώρα με τις ράτσες θυμήθηκα κάτι... η μια σκυλίτσα που έχω είναι με pedigree καρακοπρίταινα με πολύ περίεργο μαλί, πυρόξανθο στο χρώμα και σαν προβάτου, με κάτι λωρίδες λευκού και σταχτί στο λαιμό και στο στήθος. Εν πάσει περιτπώση είναι πολύ μυστήρια, σου κάνει για εξωτικός σκύλος, η αλήθεια είναι βέβαια ότο βρέθηκε στο χωριό μέσα σε ένα αυλάκι.

Όταν ήμουν στην Αθήνα, έβγαζα την σκυλίτσα βόλτες σε ένα αλσύλιο δίπλα στο σπίτι κάθε απόγευμα. Εκεί, λόγω της περιοχής (Β.Π.) κάνανε παρέλαση την ίδια ώρα υπερήφανοι ιδιοκτήτες υπερκαθαρόαιμων σκύλων. Ε μια - δυο γνωρίστηκα με κάποιους από αυτούς και λέγαμε καμμια κουβέντα. Ένα απόγευμα είχαμε σχηματίσει πηγαδάκι καμμιά 5αριά και η κουβέντα πήγε φυσικά στους σκύλους... και αρχίσαν οι λαλάκες:

"το δικό μου είναι σταχτί ντόμπερμαν, όχι αυτό που είναι επιμειξία με 28 ράτσες, το καλό με τις 32 ράτσες, το πήρα τόσα χρήματα"
    "α ο δικός μου είναι γερμανικός τσοπάνης, από το εκτροφείο τους Γκλουνκενστράουφερ στις Άλπεις, και είναι από τη γέννα της πρωταθλήτριας Γερμανίας και του πρωταθλητή της Βεστφαλίας"

...εγώ άκουγα τάχα μου με ενδιαφέρον και έβλεπα μια το σταχτί ντόμπερμαν που ο ιδιοκτήτης του το είχε κάνει σαν τα μούτρα του το ζωντανό, απίστευτα επιθετικό και κακιασμένο και μια τον υπερπρωταθλητή Γερμανίας, που μπροστά του ο Ραν Ταν Πλαν φάνταζε ως ιδιοφυία...

ε και σε κάποια φάση με ρώτησε ένας:

"Εσένα φίλε είναι κάποια ράτσα ο σκύλος σου ή ημίαιμο; Φαίνεται πολύ περίεργο!"

και τότε δεν ξέρω πως μου 'ρθε, τους είπα ότι είναι Θιβετιανός Ιχνηλάτης, πολύ σπάνιος σκύλος και πανάκριβος και ότι τον πήρα με ειδική άδεια από την Λάσα και γενικά τους φλόμωσα στο δούλεμα, απορρώ πως κρατήθηκα και δεν έσκασα στα γέλια.

Τέσπα, για 2-3 μέρες με έβλεπαν εμένα και τη Λήδα αλλιώς... μέχρι που μάλλον ρώτησαν ή έψαξαν και κατάλαβαν ότι τους έλεγα μ@λ@κιες... μετά δεν ξαναμιλήσαμε...

το χαψανε (στην αρχη) ρε γιατι σου μοιαζει το σκυλι! Σου λεει "τοσο ηλιθιος, δε μπορει! Οντως σπανιος θα ναι!"

Ε ρε να μουν απο μια μερια!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ελ χυμα...γ@μ@τος!!!!
    κατι αλλο που θελω να πω στον φιλο.δεν ξερω το σκεπτικο σου,το τι θα κανεις τον σκυλο-εννοω θες για φυλακα,γιατι απλα γουσταρεις κλπ-αλλα να σου πω κατι σε σχεση καθαροαιμο και ημιαιμο.εχω 3 σκυλια.2 ημιαιμα και ενα δαλματιας.τα 2 τα βρηκαμε στον δρομο,το δαλματιας μας το εδωσε συγγενεις κυνηγος,του το εδωσαν,δεν του εκανε κλπ.το δαλματιας αυτο λοιπον ειναι μεν μεγαλο σε ηλικια αλλα:ειναι σχεδον τυφλο,δεν ακουει καλα,εχει αρθριτικα,εχει ψηλη πιεση στην καρδια.το 10-20% των δαλματιας γεννιουνται κουφα.των γερμανικων ποιμενικων με δυσπλασια ισχυου,τα μποξερ ειναι σχεδον βεβαια οτι θα αποκτησουν καρκινο ......αυτο συμβαινει γιατι τα καθαροαιμα ειναι αποτελεσμα αιμομιξιας στην αρχη της διαιωνισης της ρατσας.
    ενα ημιαιμο δυσκολα θα σου βγαλει τετοια προβληματα,και αν στα βγαλει,σε πολυ μεγαλη ηλικια.επιπλεον υπαρχουν απειρα αδεσποτα που υποφερουν καθημερινα,δεν λεω να παρουμε καποιο,οτι να ναι,αλλα καποιο που ανταποκρινεται στα χαρακτηριστικα μεγεθους,εμφανισης,φυλου που θελουμε...
    ποτε δεν χωνεψα το:να πληρωσω να αγορασω κατι ζωντανο!!!!επελεξε οτι πιστευεις εσυ καλυτερο.απλα τα λεω να τα βαλουμε λιγο μεσα στο μυαλο μας ολα αυτα....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Πάρε CBF

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    ελ χυμα...γ@μ@τος!!!!
    ποτε δεν χωνεψα το:να πληρωσω να αγορασω κατι ζωντανο!!!!
    RESPECT!!!

Μου φενεται ακρως ανηθικο και ακρως θλιβερο, να γινεται αντικειμενο εμποριου το υπερτατο αγαθο που λεγεται η ΖΩΗ οπου κι αν αυτη ανηκει, σαν να ειναι προϊον
    Αχ και να υπηρχε Θεος...
    money cant buy me love !!!

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF