Επειδη δε γνωριζω αν εχει διαφορες ή οχι πριν απο το 2009 το 990 κατι τετοιο θα σε χαλουσε δηλαδη ? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1533431/
Επειδη δε γνωριζω αν εχει διαφορες ή οχι πριν απο το 2009 το 990 κατι τετοιο θα σε χαλουσε δηλαδη ? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1533431/
Σαφώς.........
όπως στα είπε ο ggs ......αρκεί να είναι και τα δύο από το 09 και μετά.....ειδικά το 800.....
εγώ θα προσέθετα και το after sales , αλλά αυτό ως πρώην κάτοχος το γνωρίζεις..........
Υ.Γ.....μόλις γυρίσει η κουβέντα στην αξιοπιστία και των δυο θα σου πω κι'αλλα.....![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
[QUOTE=Anty12;2232890]Σαφώς.........
όπως στα είπε ο ggs ......αρκεί να είναι και τα δύο από το 09 και μετά.....ειδικά το 800.....
εγώ θα προσέθετα και το after sales , αλλά αυτό ως πρώην κάτοχος το γνωρίζεις..........
εχω βρει ενα tenere σε σουπερ κατασταση και τιμη.με πρωτη αδεια το 09,αλλα ειναι του 08.
το καταλαβα απο την μονοχρωμη σελλα και τα μονοχρωμα γραφικα.
του 08 γιατι οχι?
εχω ακουσει κατι για το ιντζεκσιον.ισχυει?
[QUOTE=cristof40;2232902]
Το τενερε από το 08 εως και σήμερα είναι το ίδιο…. Μόνο οπτικές αλλαγές έχει…
Α.. έχει βγάλει to 10-11 νομίζω και ένα μοντέλο χαμηλότερο με ABS…
Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε τενερε από το 08 …
Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να έχει ένα μεταχειρισμένο είναι να θέλει γρασάρισμα το ρουλεμάν του λαιμού ή αντικατάσταση αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε γράψει στα @@ του…
Για τα προβλήματα του f800gs θα σου πει ο προεδραΑς , μιας και τα έχει αρχειοθετημένα ανά έτος , μήνα , ημέρα και σειριακό αριθμό…![]()
για το οτι θελω απο 2009 και πανω ειναι προσωπικο μου κολλημα και δεν χρειαζεται να μου ελεγξει κανενας μηχανικος την μοτο γιατι ειμαι εγω
τωρα για τον αν θα μου προσφερει περισσοτερα το tenere απο το f650gs δεν το ξερω και για αυτο προβληματιζομαι αναμεσα στα 2 που συζυταμε......
660 και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δεν είναι εποχές για ιστορίες...
Επίσης, καλό το 990 αλλά εισαι τόσο πλούσιος για τη βενζίνη που καίει;;; Ασε που ψήνεται να μπει και τεκμήριο στις μηχανες οπότε κάτοχοι μηχανών από 900 και επάνω θα θεωρούνται μεγιστάνες...
παντελη μεσ το μυαλο μου εισαι.....και εγω τα ιδια σκεφτομαι και μαλλον γερνω (αλλα δεν τον παιιρνω) προς το 660.
αν ειναι εξισου καλο στην ασφαλτο με το f650gs και καλυτερο στο χωμα,τοτε θα το παρω και στην εθνικη θα συνεχισω να παιρνω τα χαπια για την καταθλιψη και την υπνηλια..
λοιπον σημερα πηρα τηλ σε αντιπροσωπεια της bmw και ρωτησα τον υπευθυνο...
ποσο κανει η μετταλικη ποδια στο f800gs?
-300e περιπου μου λεει.
-και γιατι ειναι τοσο ακριβη του απανταω?
μηπως ειναι φτιαγμενη απο πλατινα μην τυχον στο βουνο σπασεις το ποδαρρρρ η το κουλο σου και βαλεις την ποδια για λαμμες??
και μου απανταει με υφος 100καρδηναλιων....
-κυριε...........η ποδια ειναι κατασκευασμενη απο ειδικο κραμμα αλουμινιου αεροπορικου τυπου,ιδιαιτερα ενισχυμενη παχους 4χιλ και μελετημενη ειδικα για το f800gs.
και επιπλεον καλυπτεται απο την εγγυηση της μαμας bmw.
-ααααααααααα......μαλιστα του λεω.και να σας ρωτησω κατι αλλο?
ποσο εχει η μεγαλη ζελατινα στο f800gs?
-370 κομπλε μου απανταει.
-και γιατι ειναι τοσο ακριβη του λεω?
απο τι ειναι κατασκευασμενη?
απο πλαστικο η κρυπτονιτη μην τυχον και οπως πας στο δρομο σου κολλησει ο σουπερμαν στην ζελατινα σαν μυγα και γινεις κολος??
-απο σκατα ειναι μου απανταει και μου κλεινει το τηλ.
μου φτιαξε την μερα ο κιορατας.
![]()
υπαρχει κανα συμφουριτης στην αθηνα που εχει τενερε 660 να μου το δωσει για test drive??
κερναω καφε και μπυρα και θα του δωσω για test drive gsxr750 του 1985 τουμπανο για να ξεκ@λωσει..