Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 183

Θέμα: AO Διόδια Κηφισσού, σήμερα 11/09/2012

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από butterfly Προβολή μηνύματος
    .... Πάντα κατά την γνώμη μου, αυτός που περνάει ταυτόχρονα με αυτόν που πληρώνει κάνει κάτι άτιμο........
    θα μεινω σε αυτο και θα πω απλα οτι πραγματι η τιμη, τιμη δεν εχει.και ο νοων νοειτω.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Να ξεκαθαρίσω, επίσης, ότι ΠΑΝΤΑ πληρώνω σε Αττική οδό και γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου για τους εξής λόγους:

1. Είναι μεγάλα, σωστά έργα, που έχουν διευκολύνει απείρως τις μετακινήσεις, κάτι το οποίο σέβομαι και εκτιμώ. Επίσης κανείς δε σε υποχρεώνει να τα χρησιμοποιήσεις, υπάρχουν πάντα εύκολες εναλλακτικές.

2. Σέβονται τα μηχανάκια (η ΑΟ είναι μισή τιμή για τα μηχανάκια, η γέφυρα έχει 13ε για τα αυτοκίνητα και 2-2.5 για τα μηχανάκια), αντίθετα με τα περισσότερα διόδια, όπου πρέπει να πληρώνουμε τα 3/4 του αντιτίμου για τα αυτοκίνητα.

Πάντα κατά την γνώμη μου, αυτός που περνάει ταυτόχρονα με αυτόν που πληρώνει κάνει κάτι άτιμο. Όυσιαστικά αναγνωρίζεις ότι πρέπει να πληρώνονται τα διόδια, αλλά από τους άλλους!! Να με συμπαθάτε αλλά είναι λίγο παρασιτικό......
    To μόνο που αναγνωρίζω είναι ότι υπάρχουν 1-2 σταθμοί διοδίων στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από τους οποίους δυσκολεύομαι να περάσω με κλειστές μπάρες.
    Life begins at 45°.

Απλά, όταν ο ίδιος ο Κράτος περνάει νόμους αντισυνταγματικούς (πέραν της κοινής λογικής που πολλές φορές δεν έχουν),
    όταν ο ίδιος ο κράτος δεν τηρεί τις δικές του τις συμβάσεις, δε μπορώ να καταλάβω πως με αυτό το τρόπο θα πείσετε κάποιον
    ότι αυτός μετά θα πρέπει να τηρήσει αυτούς ή άλλους νόμους.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    ........ η γέφυρα έχει 13ε για τα αυτοκίνητα και 2-2.5 για τα μηχανάκια), ......
    1,90 ιουλιο και αυγουστο που περασα... και το τραγικο ειναι οτι η κορινθου-πατρων τις μηχανες τις χρεωνει 2,20!!!
    τους κοπανας μετα, η δεν τους κοπανας?? επισης, εγω ρε πστμ δεν θυμαμαι ποτε πριν γινει η γεφυρα παντως να στηθει πουθενα
    κιοσκι και να με βαζουν να πληρωνω "γεφυροσημο" για την κατασκευη της! πρωτα τη φτιαξαν και μετα μπηκαν
    τα διοδια! (και νομιζω οτι τον πρωτο μηνα ηταν και δωρεαν η διελευση για να γνωρισει το εργο ο κοσμος! ναι??)
    οπως και η εγνατια!!

@blitzer και trooper, θεωρω πως αντιληφθηκατε τη χιουμοριστικη διαθεση των προηγουμενων σχολιων μου! σκεφτηκα οτι αφου πολλοι εδω γραφουν το μακρυ τους και το κοντο τους
    να γραψω και εγω τα δικα μου!! (το μακρυ δλδ γιατι κοντο δεν εχω!! )

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    ..............@blitzer και trooper, θεωρω πως αντιληφθηκατε τη χιουμοριστικη διαθεση των προηγουμενων σχολιων μου! σκεφτηκα οτι αφου πολλοι εδω γραφουν το μακρυ τους και το κοντο τους
    να γραψω και εγω τα δικα μου!! (το μακρυ δλδ γιατι κοντο δεν εχω!! )
    αυτο ηθελα να πιστευω απλα δεν ημανε σιγουρος μικε

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Απλά, όταν ο ίδιος ο Κράτος περνάει νόμους αντισυνταγματικούς (πέραν της κοινής λογικής που πολλές φορές δεν έχουν),
    όταν ο ίδιος ο κράτος δεν τηρεί τις δικές του τις συμβάσεις, δε μπορώ να καταλάβω πως με αυτό το τρόπο θα πείσετε κάποιον
    ότι αυτός μετά θα πρέπει να τηρήσει αυτούς ή άλλους νόμους.
    Νικόλα η Αττική Οδός όμως δεν είναι κράτος. Είναι ένας ιδιώτης που μου ζητάει λεφτά για κάτι που μου δίνει. Δεν με κοροιδεύει. Εκεί πληρώνω και νιώθω ότι τα λεφτά μου πιάνουν τόπο. Ενώ στην Κορίνθου -Πατρών είναι μια κοροιδία και μισή...αυτή είναι η διαφορά.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    [...]και μεινατε με το πουλι στο χερι ενω αμα πηγαινατε στην καθοδηγηση ολο και καμια ρηγου θα βγαζατε
    Ασε ρε φιλε, ηταν ακριβα τα ξυραφάκια τότε...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ενώ στην Κορίνθου -Πατρών είναι μια κοροιδία και μισή...αυτή είναι η διαφορά.....
    Ενώ η Θεσσαλονίκης είναι καλύτερη... Γύρισα από κει πρόσφατα, αναγκαζόμενος να το κάνω με το αυτοκίνητο και παιδεύτηκα πάρα πολύ σε αρκετά κομμάτια, με μια λωρίδα και, φυσικά, ατελείωτο μποτιλιάρισμα, ενώ πλήρωνα διόδια κάθε λίγα χιλιόμετρα... Γενικά, ψόφος σε όλους τους.

@motomike: Εγώ το κατάλαβα και απέσυρα ένα σχόλιό μου που απευθυνόταν αποκλειστικά σε σένα. No worries :P
    Life begins at 45°.

Μέλος
    [QUOTE=BLiTzER;2233509]Ενώ η Θεσσαλονίκης είναι καλύτερη... Γύρισα από κει πρόσφατα, αναγκαζόμενος να το κάνω με το αυτοκίνητο και παιδεύτηκα πάρα πολύ σε αρκετά κομμάτια, με μια λωρίδα και, φυσικά, ατελείωτο μποτιλιάρισμα, ενώ πλήρωνα διόδια κάθε λίγα χιλιόμετρα... Γενικά, ψόφος σε όλους τους.

@motomike: Εγώ το κατάλαβα και απέσυρα ένα σχόλιό μου που απευθυνόταν αποκλειστικά σε σένα. No worries :P[/QUOT

Δεν το συζητώ, όλοι οι δημόσιοι δρόμοι καρμανιόλες είναι. Και μόνο που ζητούν διόδια Γι αυτό το χάλι γελοιότητα είναι.......

Νικόλα η Αττική Οδός όμως δεν είναι κράτος. Είναι ένας ιδιώτης που μου ζητάει λεφτά για κάτι που μου δίνει. Δεν με κοροιδεύει. Εκεί πληρώνω και νιώθω ότι τα λεφτά μου πιάνουν τόπο. Ενώ στην Κορίνθου -Πατρών είναι μια κοροιδία και μισή...αυτή είναι η διαφορά.....
    Ναι, και για αυτό δεν τη χρησιμοποιώ και πάω περιφερειακά, καθώς είναι πανάκριβη. Έτσι μποϊκοτάρω το προϊόν τους. Αν και δε θυμάμαι τι παίζει με τις συμβάσεις τους όσον αφορά στις τιμές τους.

Μέλος
    Ναι, και για αυτό δεν τη χρησιμοποιώ και πάω περιφερειακά, καθώς είναι πανάκριβη. Έτσι μποϊκοτάρω το προϊόν τους. Αν και δε θυμάμαι τι παίζει με τις συμβάσεις τους όσον αφορά στις τιμές τους.
    Respect.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ασε ρε φιλε, ηταν ακριβα τα ξυραφάκια τότε...
    τι πουστης αυτος ο καπιταλισμος τελικα...

οσοι δεν τον υποστηριζαν ηταν υποχρεωμενοι να πεσουνε στη ζουγκλα και για οσους τον υποστηριζαν ειχε ερημο (ξηρασια).

Ναι, και για αυτό δεν τη χρησιμοποιώ και πάω περιφερειακά....
    +1
    απλά πράγματα....

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Σιγά ρε μεγάλε μην κατέβει να του υπογράψεις και συγκατάθεση. Θα το καταλάβαινα σε άλλη περίπτωση, αλλά ανέβασε ζελατίνα, κάνε νόημα, κατέβασε παράθυρο, κούραση :P Από αυτή την άποψη μόνο και για κανένα άλλο λόγο. Για μένα, αρκεί να με σεβαστεί και να μη δημιουργήσει πρόβλημα. Νομίζω είναι αυτονόητο, για να κάνουν όλοι τη δουλειά τους. Όταν είμαι με το αμάξι, πάντα τους κάνω χώρο και χαίρομαι κιόλας να τους "εξυπηρετήσω". Δεν καταλαβαίνω γιατί όχι... Αν είναι ζώα, οκ, δε μπορείς να κάνεις και πολλά.
    καλά, άμα βαριέται να ρωτήσει και είναι τόσος κόπος και αντ'αυτού προτιμάει να περνάει αέρα χωρίς να με υπολογίζει, τότε θα του τα χώσω. όπως θα έκανα και σε αυτόν που πετάει το τσιγάρο από το παράθυρο στα μούτρα μου, ή σε αυτόν που πλένει τα τζάμια του αυτοκινήτου του μπροστά μου χωρίς να υπολογίζει τίποτα, νομίζοντας ότι είναι μόνος στον κόσμο του. είναι γυφτιά ρε φίλε. άμα εσύ γουστάρεις να είσαι γύφτος τότε μαγκιά σου, αλλά πήγαινε κάντα στους όμοιούς σου. εδώ θα κάθεσαι και θα τα ακούς και θα παραδέχεσαι ότι είσαι γύφτος, έτσι απλά. μην ανησυχείς, δεν θα ρίξω μπουνιές, απλά μπινελίκια θα ρίξω και θα με γράψεις στα αρχίδια σου όπως έκανες και πριν και θα συνεχίσεις τη γυφτομέρα σου χωρίς καν να το θυμάσαι. και θα γλυτώσεις και τα λεφτάκια σου, νομίζοντας ότι έκανες τρύπα στο σύστημα και ότι είσαι χάκερ και ότι πολεμάς τις σκοτεινές κατασκευαστικές και μελετητικές εταιρείες που αναλαμβάνουν και εκτελούν αυτά τα έργα, που προφανώς όλοι οι υπάλληλοί τους είναι καλοπληρωμένοι και πάμπλουτοι. ενώ αν πας από τον παράδρομο π.χ., δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, σου αφαιρείται το super hero status.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    καλά, άμα βαριέται να ρωτήσει και είναι τόσος κόπος και αντ'αυτού προτιμάει να περνάει αέρα χωρίς να με υπολογίζει, τότε θα του τα χώσω. όπως θα έκανα και σε αυτόν που πετάει το τσιγάρο από το παράθυρο στα μούτρα μου, ή σε αυτόν που πλένει τα τζάμια του αυτοκινήτου του μπροστά μου χωρίς να υπολογίζει τίποτα, νομίζοντας ότι είναι μόνος στον κόσμο του. είναι γυφτιά ρε φίλε. άμα εσύ γουστάρεις να είσαι γύφτος τότε μαγκιά σου, αλλά πήγαινε κάντα στους όμοιούς σου. εδώ θα κάθεσαι και θα τα ακούς και θα παραδέχεσαι ότι είσαι γύφτος, έτσι απλά. μην ανησυχείς, δεν θα ρίξω μπουνιές, απλά μπινελίκια θα ρίξω και θα με γράψεις στα αρχίδια σου όπως έκανες και πριν και θα συνεχίσεις τη γυφτομέρα σου χωρίς καν να το θυμάσαι. και θα γλυτώσεις και τα λεφτάκια σου, νομίζοντας ότι έκανες τρύπα στο σύστημα και ότι είσαι χάκερ και ότι πολεμάς τις σκοτεινές κατασκευαστικές και μελετητικές εταιρείες που αναλαμβάνουν και εκτελούν αυτά τα έργα, που προφανώς όλοι οι υπάλληλοί τους είναι καλοπληρωμένοι και πάμπλουτοι. ενώ αν πας από τον παράδρομο π.χ., δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, σου αφαιρείται το super hero status.
    Μα να μην εχει ενα LIKE αυτο το vBulletin

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ