Να ξεκαθαρίσω, επίσης, ότι ΠΑΝΤΑ πληρώνω σε Αττική οδό και γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου για τους εξής λόγους:
1. Είναι μεγάλα, σωστά έργα, που έχουν διευκολύνει απείρως τις μετακινήσεις, κάτι το οποίο σέβομαι και εκτιμώ. Επίσης κανείς δε σε υποχρεώνει να τα χρησιμοποιήσεις, υπάρχουν πάντα εύκολες εναλλακτικές.
2. Σέβονται τα μηχανάκια (η ΑΟ είναι μισή τιμή για τα μηχανάκια, η γέφυρα έχει 13ε για τα αυτοκίνητα και 2-2.5 για τα μηχανάκια), αντίθετα με τα περισσότερα διόδια, όπου πρέπει να πληρώνουμε τα 3/4 του αντιτίμου για τα αυτοκίνητα.
To μόνο που αναγνωρίζω είναι ότι υπάρχουν 1-2 σταθμοί διοδίων στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από τους οποίους δυσκολεύομαι να περάσω με κλειστές μπάρες.
Life begins at 45°.
Απλά, όταν ο ίδιος ο Κράτος περνάει νόμους αντισυνταγματικούς (πέραν της κοινής λογικής που πολλές φορές δεν έχουν),
όταν ο ίδιος ο κράτος δεν τηρεί τις δικές του τις συμβάσεις, δε μπορώ να καταλάβω πως με αυτό το τρόπο θα πείσετε κάποιον
ότι αυτός μετά θα πρέπει να τηρήσει αυτούς ή άλλους νόμους.
1,90 ιουλιο και αυγουστο που περασα... και το τραγικο ειναι οτι η κορινθου-πατρων τις μηχανες τις χρεωνει 2,20!!!
τους κοπανας μετα, η δεν τους κοπανας?? επισης, εγω ρε πστμ δεν θυμαμαι ποτε πριν γινει η γεφυρα παντως να στηθει πουθενα
κιοσκι και να με βαζουν να πληρωνω "γεφυροσημο" για την κατασκευη της! πρωτα τη φτιαξαν και μετα μπηκαν
τα διοδια! (και νομιζω οτι τον πρωτο μηνα ηταν και δωρεαν η διελευση για να γνωρισει το εργο ο κοσμος! ναι??)
οπως και η εγνατια!!
@blitzer και trooper, θεωρω πως αντιληφθηκατε τη χιουμοριστικη διαθεση των προηγουμενων σχολιων μου! σκεφτηκα οτι αφου πολλοι εδω γραφουν το μακρυ τους και το κοντο τους
να γραψω και εγω τα δικα μου!! (το μακρυ δλδ γιατι κοντο δεν εχω!!![]()
)
Ενώ η Θεσσαλονίκης είναι καλύτερη... Γύρισα από κει πρόσφατα, αναγκαζόμενος να το κάνω με το αυτοκίνητο και παιδεύτηκα πάρα πολύ σε αρκετά κομμάτια, με μια λωρίδα και, φυσικά, ατελείωτο μποτιλιάρισμα, ενώ πλήρωνα διόδια κάθε λίγα χιλιόμετρα... Γενικά, ψόφος σε όλους τους.
@motomike: Εγώ το κατάλαβα και απέσυρα ένα σχόλιό μου που απευθυνόταν αποκλειστικά σε σένα. No worries :P
Life begins at 45°.
[QUOTE=BLiTzER;2233509]Ενώ η Θεσσαλονίκης είναι καλύτερη... Γύρισα από κει πρόσφατα, αναγκαζόμενος να το κάνω με το αυτοκίνητο και παιδεύτηκα πάρα πολύ σε αρκετά κομμάτια, με μια λωρίδα και, φυσικά, ατελείωτο μποτιλιάρισμα, ενώ πλήρωνα διόδια κάθε λίγα χιλιόμετρα... Γενικά, ψόφος σε όλους τους.
@motomike: Εγώ το κατάλαβα και απέσυρα ένα σχόλιό μου που απευθυνόταν αποκλειστικά σε σένα. No worries :P[/QUOT
Δεν το συζητώ, όλοι οι δημόσιοι δρόμοι καρμανιόλες είναι. Και μόνο που ζητούν διόδια Γι αυτό το χάλι γελοιότητα είναι.......
καλά, άμα βαριέται να ρωτήσει και είναι τόσος κόπος και αντ'αυτού προτιμάει να περνάει αέρα χωρίς να με υπολογίζει, τότε θα του τα χώσω. όπως θα έκανα και σε αυτόν που πετάει το τσιγάρο από το παράθυρο στα μούτρα μου, ή σε αυτόν που πλένει τα τζάμια του αυτοκινήτου του μπροστά μου χωρίς να υπολογίζει τίποτα, νομίζοντας ότι είναι μόνος στον κόσμο του. είναι γυφτιά ρε φίλε. άμα εσύ γουστάρεις να είσαι γύφτος τότε μαγκιά σου, αλλά πήγαινε κάντα στους όμοιούς σου. εδώ θα κάθεσαι και θα τα ακούς και θα παραδέχεσαι ότι είσαι γύφτος, έτσι απλά. μην ανησυχείς, δεν θα ρίξω μπουνιές, απλά μπινελίκια θα ρίξω και θα με γράψεις στα αρχίδια σου όπως έκανες και πριν και θα συνεχίσεις τη γυφτομέρα σου χωρίς καν να το θυμάσαι. και θα γλυτώσεις και τα λεφτάκια σου, νομίζοντας ότι έκανες τρύπα στο σύστημα και ότι είσαι χάκερ και ότι πολεμάς τις σκοτεινές κατασκευαστικές και μελετητικές εταιρείες που αναλαμβάνουν και εκτελούν αυτά τα έργα, που προφανώς όλοι οι υπάλληλοί τους είναι καλοπληρωμένοι και πάμπλουτοι. ενώ αν πας από τον παράδρομο π.χ., δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, σου αφαιρείται το super hero status.