να πω την μπαρουφα μου εγω.
ειμαι σχετικα προσφατο μελος,και στον περιπου ενα χρονο που ειμαι καθημερινος επισκεπτης του φορουμ,βλεπω μεγαλη διαφορα στον σεπτεμβρη του 11 με τον σεπτεμβρη του 12.πρωτα απολα λογο της οικονομιας μας γενικα,πολλοι δινουν αμαξια και παιρνουν παπια,σκουτερ,μοτοσυκλετες,χωρις να το γουσταρουν,απλα και μονο επειδη τους αναγκασαν οι καταστασεις.πολλοι τετοιοι καλως η κακως εχουν μπει εδω μεσα,αλλοι για να ρωτησουν απλα κατι και να εξαφανιστουν αλλοι,παραμενουν.
το αλλο και κυριοτερο ειναι (οπως κατα καποιο τροπο ειπαν 2-3 πριν απο μενα)οτι η κατασταση δεν μας αφηνει να παμε βολτες.και οχι μονο αυτο,μας εχει φθειρει,μας εχει νευριασει και πιανομαστε ακομα και απο την τελευταια μαλ@κια που θα περνουσε απαρατηρητη και το κανουμε θεμα ολοκληρο.επισης,αντι να εχει ποστ στα ταξιδιωτικα εχει στους φιλελευθερους vs αριστερους και παει λεγωντας.
εν κατακλειδι:γενικα,με αφορμη το συγκεκριμενο,ας προσπαθησουμε να χαλαρωσουμε και να ειμαστε πιο ελαστικοι με τους αλλους και με τα πραγματα γενικοτερα.τα εχουμε με τους απο πανω και τσακωνομαστε μεταξυ μας..peace μαγκες....ολοι παρεα ειμαστε σε αυτο το αγγουρι...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
δε φτάνει που έχουν αναλάβει να διατηρούν ένα φόρουμ σε λειτουργία αφιερώνοντας σημαντικό μέρος του πολύτιμου χρόνου τους, ας τους βάζουμε τώρα να λογοδοτούν και να επιχειρηματολογούν για την κάθε τους ενέργεια σε δημόσια θρέντ.
Το νού σας, γιατί όπως γράφτηκε και πιο πάνω, τα πάντα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους ...
Κάποια στιγμή οι τωρινοι moderators θα βαρεθούν, θα κουραστούν και κάποιοι απο εμάς θα πρέπει να αναλάβουμε το ρόλο τους.
Και ο Ιερεμίας έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις για τα ιταλικά παρτάλια και τώρα έχει καταπιεί τη γλώσσα του ...
Υ.Γ: δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση του Cpt Haddock, αναφέρομαι στη γενικότερη τάση ορισμένων να το παίζουν αντιπολίτευση.
Τον συγκεκριμένο και γω δεν τονε γουστάρω, αλλά αρκετά τον εκδικήθηκε η μοίρα με τα αγγλικά σώβρακα που καβαλάει, σαν τι χειρότερο να του κάνω δλδ ...
εγινε ενα thread με ενα βιντεακι απο καποιους που προσπαθουν ανεπιτυχως να κανουν καγκουριλικια με τυπου τσοπερ/custom μηχανακια...αλλα harley αλλα ιαπωνικα μπρικια...
ολοι γελαγαν και ελεγαν ποσο μ@λακες ειναι που προσπαθουν να κανουν κατι που οι μηχανες δεν εχουν φτιαχτει να κανουν και ο Ηλιας αρχισε να λεει για το ποσο ανευθυνο ειναι εκ μερους τους να κοροϊδευουν ατομα που μπορει να τους κοστισαν οι πτωσεις απο πονο μεχρι και πολυ χρημα...
ε, μετα του θυμισα καποιες καταστασεις εδω μεσα, που ολοι γελαγαμε με τις γκαφες, τις μ@λακιες και τις πτωσεις ολων των μελων και καναμε καζουρα και καλοπροαιρετη πλακα ειτε απο κοντα (βλ.Δελεαρ) ειτε απο εδω μεσα...
και για να το "σπασω ταληρα" του εβαλα και 2 threads που το ενα το ειχε κανει ο ιδιος και αυτοσαρκαζοταν με την δικια του χαζη πτωση και φορουσε ενα κοκκινο σωβρακο και το αλλο ηταν δικο μου, που επισης το ειχα δημιουργησει εγω μετα απο πτωση και γελουσαμε με τα χαλια μας...
παντα μια πτωση φερνει γελιο...αρκει να μην ειναι κατι σοβαρο...
δεν μπορει τωρα να γραφει οτι "δεν σας νοιαζει που οι αλλοι πονανε στην τσεπη"...
ειτε μπροστα στον αλλον, ειτε απο πισω του, υπηρχαν παντα σχολια για το ποσο "κουλατζα" ειναι ή για το ποσο "βροντακας" κλπ...
επισης δεν μπορει να σβηνει το thread που το εγραψα αυτο και στα καπακια να εξαφανιζεται και το δικο του thread που ειναι 6 χρονων με ενα πληγωμενο γονατο και ενα κατακοκκινο σωβρακο να κοιτα τον φακο λες και ειναι ο rocco sifredi...![]()
οχι δεν καταλαβες τιποτα και φαινεται και απο τις 2 απαντησεις σου, λυπάμαι αλλα στον γραπτό λογο δεν το εχω, μαλλον ειναι παρεξηγησιμος. αυτος βεβαια θα ηταν ενας λογος να σταματησω να σπαμαρω αλλα και παλι απο την αλλη δεν νομιζω να σπαμαρω αν δει κανεις αναλογικα το ποσοστο μου.
επισης δεν εγραψα την δικια μου αποψη που εχω για το μοτο (αν ειχα αυτην την αποψη απλα δεν θα εγραφα εδω οπως προειπες)
εγραψα ενα σεναριο σκεψης για αυτους που δεν τους αρεσει το μοτο γρ. με λιγα λογια δεν κρατατε οι μοντ καποιον εδω μεσα, οποιος θελει απλα δεν διαβαζει και δεν γραφει (φευγει), αν θελει ατομικοτητα και κλικα υπαρχει το φατσοβιβλιο.
exei ginei idi
αμφιβαλλω παντως αν οι μοντς φταινε για τυχον παλια μελη που φευγουν, θυμαμαι το μοτο του 2004 πχ κ ολοι σχεδον οσοι εγραφαν τακτικα λειπουν τωρα αλλα δατς ρεησινγκδν νομιζω να φταιει κανεις ο καθενας φευγει για τον α β δικο του λογο
για τα θεματα που σβηνονται προσωπικα η αποψη μου ειναι να κλειδωνονται, αλλα να μη σβηνεται ποτε τιποτα
Τελευταία τροποποίηση από vassilis88; 16/09/2012 στις 21:06.
@devil's animal: μ΄αρέσει που επιμένεις να βάζεις στο λογαριασμό και το δικό του θρεντ, το οποίο μπορεί να σβήστηκε για χίλιους δυο άλλους προσωπικούς λόγους!
Μήπως να ζητούσε και άδεια πρώτα? Ξεπερνάς κάθε όριο, δεν το καταλαβαίνεις?
Βυρωνα ξερεις πολυ καλα οτι υπηρχαν ατομα που ειχαν προσφερει πολυ σε αυτο εδω το φορουμ...
ειτε απο την γνωση που ειχαν σε τεχνικα κομματια, ειτε απο την εμπειρια τους πανω στα μοτοσυκλετιστικα θεματα, ειτε απο το αντικειμενικο ματι που ειχαν...
δεν ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα οταν ολοι το παραδεχονται...
αυτα οσον αφορα την επεξηγηση της λεξης "αξιολογος"....
τωρα οσον αφορα την "επιθεση", πραγματικα δεν το καταλαβαινω αυτο...
επειδη εχω αντιθετη αποψη με τον Ηλια και ενιοτε τεκμηριωμενη, του κανω επιθεση??
δεν νομιζω κατ'αρχην να εχω παρεκτραπει με οποιονδηποτε τροπο...
ημουν (και ειμαι) πολυ προσεκτικος στις εκφρασεις μου...
η πλακα ειναι η εξης...
οτι καποιοι ΜΠΟΡΟΥΝ να ανοιγουν threads για τα "στραβα του αλλου" ή για την καζουρα...
αλλα μολις πας να ανοιξεις ΕΣΥ ενα (το εσυ αφορα οποιδηποτε μελος δεν ειναι mod ή admin), το τρωει η μαρμαγκα με συνοπτικες επειδη εχουν την δυναμη...
τελος θα σου πω κατι γι'αυτη σου την προταση: "Για άλλη μια φορά κάποιος ή κάποιοι χαλιούνται και ανοίγουν ένα θέμα για την λογοκρισία των mods κλπ. Και πάντα γίνονται αναφορές σε αξιόλογα άτομα που έφυγαν για αυτόν τον λόγο."
οταν εχει γινει ρουτινα, τοτε δεν φταινε οι μ@λακες που δεν μπορουν αν καταλαβουν το υφος του moto.gr...
φταινε αυτοι που διαχειριζονται αυτον τον χωρο...
δεν μπορει ΟΛΟΙ να ειναι στραβοι που το επισημαινουν και τα 3-4 ατομα του mod team να ειναι οι σωστοι...
think about it...
![]()
δε την παλευετε ρε εδω μεσα..![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
ναι ετσι ειναι αυτος ειναι ενας αξιολογος στον τομεα αυτον.
ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ομως ειναι και αυτος που κοιταει να κανει σωστα την δουλεια του.
ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ειναι και αυτος που κοιταει να διοργανωνει οσο ποιο ομορφα γινετε καφε event εδω μεσα και ειναι πολυ δυσκολο.
αξιολογος......
αξιολογος......
ο καθενας στο ειδος του.
δεν μπορουμε ολα να τα κανουμε μια μπαλα.
υπαρχουν πολλα ατομα που εφυγαν απο το μοτο. δεν μπορουμε να τα ριξουμε στους μοντ οταν καποιος ειναι πχ απο το 03 εδω μεσα μπορει απλα να βαρεθηκε και να εφυγε, μπορει να τσακωθηκε και να εφυγε μπορει μπορει μπορει κλπ.
@ Devil's
Πόσο δύσκολο πιστεύεις είναι για κάποιον να έχει αναθεωρήσει τον τρόπο σκέψης του στα 6 χρόνια που μεσολάβησαν από τη δημιουργία του θρεντ???
Πόσο δύσκολο πιστεύεις είναι κάποιος που πριν 6 χρόνια χλεύαζε μια τούμπα ν' αναθεωρεί τρόπο σκέψης γιατί έμαθε με τον δύσκολο τρόπο????
Χωρίς να θέλω να το παίξω δικηγόρος το όποιου cpt (μπορεί ο ίδιος να γράψει καλύτερα από μένα) μπορεί κάλλιστα κάποιος να διαβάσει τι έγραφε 6 - 10 χρόνια πριν και ν' αναρωτηθεί "τι μλκιες είναι αυτά που έγραφα τότε" να του χτυπήσει άσχημα το συγκεκριμένο θρέντ και να το στείλει. Σε όλους μας φαντάζομαι (σε μένα σίγουρα) έχει συμβεί να ξαναδιαβάσουμε τι είχαμε γράψει προ καιρού σε κάποιο θρεντ και να μη συμφωνούμε με τα δικά μας γραφόμενα. Θεωρώ ότι τσάμπα κάθεσαι και χαλιέσαι για χαζομάρες, όσο όμως για τ' αξιόλογα άτομα που κατά καιρούς έχουν φύγει από το φόρουμ, αυτό είναι μια αλήθεια αλλά that's life Σταύρο. Κάποιοι έκαναν τον κύκλο τους εδώ μέσα, έκριναν ότι δεν τους προσφέρει τπτ τούτος ο χώρος και αποχώρησαν, κάποιοι άλλοι στράβωσαν δικαίως ή αδίκως με το μοντερέισον τιμ και την έκαναν κι αυτοί. Το αποδέχεσαι και συνεχίζεις ή δεν το αποδέχεσαι και σταματάς (δεν είναι προσωπικό μιλώ γενικά).
Πάντως θα ομολογήσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι παλιότερα υπήρχε πολύς περισσότερος χαβαλές απ' ότι σήμερα αλλά θεωρώ ότι γι' αυτό φταίει η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα και όχι το μοντερέισον τιμ. Η βενζίνη στα ύψη, λιγοστές πια οι μεγάλες αλλά και οι μικρότερες βόλτες και πολύ περισσότερη η γκρίνια.
Στο τεχνικό κομμάτι τώρα που είναι και το πιο νευραλγικό σε τούτο το φόρουμ, η απόφαση του Rein ας πούμε, να σταματήσει να γράφει με λύπησε αφάνταστα, αλλά παρηγοριέμαι που αξιόλογα άτομα και γνώστες τεχνικών θεμάτων συνεχίζουν να γράφουν και να μας βοηθάνε στην όποια απορία - πρόβλημα έχουμε.
Αυτά από μένα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).