Με είδα μετά από μήνες να οδηγώ ξανά μοτοσυκλέττα............
Με είδα μετά από μήνες να οδηγώ ξανά μοτοσυκλέττα............
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Με είδα να μήν ξέρω πού πάν' τα τέσσερα μετά από 2 βδομάδες διακοπών.....![]()
Keep spamming!!!:a13:
Με βλεπω σχεδον καθε νυχτα,σε συγκεκριμενη στροφη,διπλωμενο τερμα το κρυπτον στη στροφη,ο κωλος δεξια,το τιμονι κλειδωμενο αναποδα και το αριστερο ποδι να ξυνει την ασφαλτο.
Δε με βλεπω καλα...
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Με είδα μετά από τρείς ολόκληρούς μήνες να ξαναφοράω το Colori και να μήν κλείνει με τίποτα....![]()
Με είδα με το ΚΑΖΕ-R της εταιρείας να πηγαίνω στη δουλειά...γαμώ την αφραγκία γαμώ...![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Με είδα να οδηγώ σήμερα για καμία 100 χλμ. Ένα Yamaha T MAX που αυτός που το είχε , είχε ρίξει αλλά τόσα επάνω του (akrpovich , paolini ,pazolini ,fellini e.t.c)
Για scooter … καλά πήγαινε…![]()
Με είδα να προσπαθώ επί μισή ώρα να βάλω μπροστά την μηχανή και να μην γυρίζει καν η μίζα.....βράδυ, στην ερημιά και ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ (το τονίζω). Με είδα να λέω κι ευχαριστώ σε ένα παλλικάρι που προθυμοποιήθηκε να με σπρώξει μπας και πάρει με ταχύτητα....μάταιο κι αυτό. Και μετά το μηχανάκι μπήκε κάτω από μιά κολώνα και στο φώς της είδα τον κόκκινο διακόπτη του κινητήρα στο OFF.....
Φυσικά μετά με άκουσα να βρίζω Θεούς και Δαίμονες..................
Με βλέπω να χαζεύω τελευταία το vstrom και να το γλυκοκοιτάζω.....πάει γέρασα ρε πστ μου...
Με βλέπω να γελάω με την αντίδραση του Άφρο όταν διαβάσει ....Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS
Με βλέπω να χαζεύω τελευταία το vstrom και να το γλυκοκοιτάζω.....πάει γέρασα ρε πστ μου...
Και όχι μόνον εσύ. Εργαλείον.