Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Σκαλι στο γκαζι? Δεν παιζουμε με αυτα παιδες.......Ανατριχιασα και μονο στην ιδεα!![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
καταλαβαίνω τον ενδοιασμο σου και εχεις δικιο που το λες, αλλα στην πατεντα που ειχε ο άλλος στο αμάξι του πραγματικά δεν υπηρχε φόβος να κολλησει πχ το γκαζι... Μονο στο πατημα ειχε αυτην την αντισταση.. τερμα γκαζι να χες και να το αφηνες επεστρεφε κανονικα και γρηγορα. Το ειχε κανει με τετοιο τροπο ωστε να επηρρεαζει μόνο στο ανοιγμα του γκαζιου και οχι στο κλείσιμο... Αν απο εκει και πέρα αυτη κατασκευή γινει σωστα τοτε δεν τιθεται θεμα ασφάλειας απο τι στιγμή που αφορά μονο το ανοιγμα του γκαζιου, θεωρω...
Βέβαια το πιο σωστο ειναι αυτο που λες... Και στην τελικη δεν αξίζει ο κοπος. Πιο ευκολα μαθαίνεις τον εαυτό σου να οδηγεί οικονομικά παρα να καθεσαι και να πατενταρεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ 600ΑΡΙ DIVERSION XJ6
Μέ παπί, Καβασάκι ΖΧ-130 πρίν 6-7 μήνες.
Ή διαφορά κόστους άνά χιλιόμετρο είναι άρκετή.
Πολλά τά ώφέλη,άπό άσφάλεια τέλη κυκλοφορίας,κατανάλωση
μέχρι σέρβις σηντήρηση κ.λ.π.
Τό παπάκι όπως πολύ σωστά είπες είναι τό φθηνότερο μεταφορικό μέσον
τό ΚΑΛΥΤΕΡΟ καί τό πλέον άξιόπιστο γιαυτό τό χρησιμοποιούν οί ντελιβεράδες.
Γιατί τούς έξασφαλίζει τό ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ χιλιόμετρο πού είναι καί τό ζητούμενο
στή δουλειά τους.
Καί όχι βέβαια γιά τό ότι είναι ήμιαυτόματο,τά σκούτερ είναι πολύ πιό εύχρηστα
διότι είναι μόνο φρένο γκάζι ΑΛΛΑ.....!!!
Όσο γιά αύτά περί περιφερειακού κ.λ.π. μή τό φοβάσαι,τά κάνει γιά πλάκα
καί 10 φορές τή μέρα τά 4 χιλ....!!
Καί άν τό προσέχεις στή συντήρηση του θά σού πάει 100.000χιλ. γιά πλάκα...!!
Θά σού βγάλει μιά δεκαετία δηλαδή μέχρι νά τό βαρεθείς.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Γιαυτό είναι καί τό μηχανάκι τών φτωχών,ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ..!!
Ή μεγαλύτερη ζημιά πού μπορείς νά πάθεις κοστίζει όσο ένα καλό σέρβις σέ
ένα τετρακύλινδρο έξακοσάρι...!!
Τά σύγχρονα παπιά πάνε πλέον τά 100 γιά πλάκα.
Τώρα νά έχω Χόρνετ καί νά φοβάμαι νά γυρίσω τό γκάζι..??
ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ............
Αν σε απασχολεί ΜΟΝΟ το οικονομικό δεν υπάρχει άλλη λύση...το παπί είναι το οικονομικότερο μεταφορικό μέσο. Όταν το εισητήριο είναι στα 1.5 ευρά με το παπί κάνεις 100 χλμ με 3 λίτρα. Εγώ κάθε μέρα από Πατήσια στα Μέγαρα (2 φορές την ημέρα και καλοκαίρι) και δεν έκανε κιχ. Φίλος που το κόλησε άλλαξε μοτέρ ολόκληρο σε κόστος μικρότερο ενός σέρβις μεγάλης μηχανής.
Επειδή όμως είχα μεγάλη μηχανή και μετά πήγα σε παπί...μιζέρια ρε φίλε...αν την αντέχεις...Εγώ έδωσα την πάπια και ψάχνομαι για μεγάλη πάλι. Αλλά τα οικονομικά σου εσύ τα ξέρεις καλύτερα. Γνώμη μου, κράτα την μηχανή σου και παίξε το γκάζι σου οικονομικά.
Επειδή όμως είχα μεγάλη μηχανή και μετά πήγα σε παπί...μιζέρια ρε φίλε...αν την αντέχεις...Εγώ έδωσα την πάπια και ψάχνομαι για μεγάλη πάλι. Αλλά τα οικονομικά σου εσύ τα ξέρεις καλύτερα. Γνώμη μου, κράτα την μηχανή σου και παίξε το γκάζι σου οικονομικά.[/QUOTE]
Αυτό φοβάμαι.. ότι θα το δώσω και θα ψάχνω πάλι για μεγάλη.. αλλά τα οικονομικά είναι σκατάαααα
Εκτος απο την καταναλωση ομως την οποια ειναι στο χερι του να περιορισει, υπαρχουν και ολα τα αλλα εξοδα που δεν περιοριζονται, σερβις, ανταλλακτικα, ασφαλειες.Αλλά τα οικονομικά σου εσύ τα ξέρεις καλύτερα. Γνώμη μου, κράτα την μηχανή σου και παίξε το γκάζι σου οικονομικά.
Αρα αν χρειαζεσαι κατι παρα πολυ οικονομικο μαλλον πρεπει να στραφεις σε παπι...
Αυτό φοβάμαι.. ότι θα το δώσω και θα ψάχνω πάλι για μεγάλη.. αλλά τα οικονομικά είναι σκατάαααα[/QUOTE]
Πάρε παπί τότε είναι μονόδρομος γιατί μιζέρια είναι και να έχεις καλή μηχανή και να βλαστιμάς την ώρα και τη στιμή στα βενζινάδικα και στα συνεργεία.
Ανάλογα με την χρήση και τα οικονομικά του καθενός πάνε αυτά.
Ότι και να αποφασίσεις, να είσαι πάντα καλά. Καλημέρα.
Έβαλα την αγγελία τελικά με ανταλαγή crypton.. Πάει η μηχανή. Βέβαια δεν με πηρε κανεις ακόμα.. αλλα λέμε
παράτα τα μηχανάκια να γίνεις άνθρωπος... εγώ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ!!!!!
υπήρξε οικονομική βοήθεια, οπότε το έβαλα 5.000.. σιγά μην με πάρει κανείς.. οπότε το κρατάω![]()
Ασε φιλαράκι όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε...Οντως η μετακίνηση πλέον κοστίζει πανάκριβα...Είχαμε όλοι συνηθισει στις χρυσές εποχές,πήραμε καλά εργαλεία και τώρα τα έχουμε παντρευτεί... Εχω ενα seat leon τετρακίνητο φτιαγμένο (μόνο 100αρα καίει) και ενα hayabusa k9..Στην αρχή της κρίσης το αυτοκίνητο το ειχα μόνο για εξόδους με την οικογένεια και όλα τα πήγαινε έλα τα είχα με την μοτό..Τώρα δεν αντέχω ούτε τα έξοδα αυτής...Λυπάμαι να την πουλήσω γιατί είναι σαν καινούργια και να πάρω παπί...Μια πτώση όμως από σταντ μου κόστισε 1800 ευρώ ....Φαντάζομαι αν πέσει με ταχύτητα δεν θα φτιαχτεί ποτέ...απλα... Αντε και την πουλάς,φόρμες,κράνη πανάκριβα,μπότες,μπουφάν όλα επί 2 πάνε για πέταμα...Γαμώ την κρίση μου γαμώ..