me to pou kano apo xamosternas aristera stin pireos vlepo oura aftokinita ke mia timi se mia malon revoil itan 1,47 kati kontepsa na lipo8imiso ama iste prosvasimi petaxtite
me to pou kano apo xamosternas aristera stin pireos vlepo oura aftokinita ke mia timi se mia malon revoil itan 1,47 kati kontepsa na lipo8imiso ama iste prosvasimi petaxtite
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
μήπως ήταν πετρέλαιο ;
Give me fuel, Give me fire
Βάζω μία τα ρούχα μου κι έρχομαι τώρα.
Υ.Γ.
Αν έχεις κάνει λάθος στην τιμή, μαύρο φίδι που σ' έφαγε
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
μήπως ήταν κάτουρο? φίλε chris_86 αμφισβήτησες την οξυδέρκεια του Άφρο... τα βασανιστήρια του saw θα είναι παιδικό πάρτι μπροστά σε αυτά που θα σου κάνει !!!
Ωχ θα θρηνήσουμε θύματα !!! ο άλλος είναι αρκετά τρελός ώστε να απειλήσει τον Άφρο αφρο φρο ο ο ο ο ο (φωνή από παιδική σειρά με ηχώ)
Είμαι από Ηράκλειο, μένω Λενικά, δουλεύω Πλάκα και βάζω από του Καλυβά που είναι ο φθηνότερος (1,89 προχτές).... Συ ποιος είσαι;![]()
Ναι, καλά το διάβασες... Άντε αν μένεις Ηράκλειο να βρεις 4-5 λεπτά φθηνότερα... Και η "επίσημη" αιτιολόγηση είναι λέει τα μεταφορικά! δηλαδή το κόστος μεταφοράς για κάθε λίτρο ξεπερνάει τα 30 λεπτά...
Λες και στο νησί είναι μεγαλύτεροι οι μισθοί ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Πάντως αυτό δεν είναι πρόβλημα που προέκυψε πρόσφατα, απλά όσο πάει και διογκώνεται. Για ψυχολογικούς καθαρά λόγους δεν έχει μπει το 2.xxx αν και είναι θέμα χρόνου. Τι να πω, απελπισία με πιάνει κάθε φορά που βλέπω τις τιμές στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Υπάρχει κι αυτό. Δεν έχω τσεκάρει αν είναι έγκυρο 100%..
safety doesn't happen by accident
Και για τους έχοντες android υπάρχει και αυτό...αρκετά απλό και ενημερωμένο...
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων