Σελίδα 24 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 14192021222324252627282934 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 537

Θέμα: Neo Honda NC700X - To neo Transalp/Africa?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Γιατί όχι?.........
    γιατί δεν υπάρχουν ευρά μάτια μου.....

ego na sxolia sou ligo tin arxiki foto pou ida nomizo oti i eteries arxisan na sxediazoun mixanes me vasi ti tous exi mini stock apoulito na to kseforto8oun ke gia afto miazoune me oti nane transalp me oura apo cb streetfighter skeleto apo zundap
    teliosane i idees kirioi erxete i kenouria mixani etimastite gia aero8oumena

episi min ksodevete lefta se mixanes emporiou parte ena palio super spor ke ftiaxte to opos 8elete

ke opos ipame min pernete mixanes gia gkomenes i gkomenes den goustaroun mixanes ke aftes pou goustaroun exoun mixanes apo mones tous

ke den sas goustaroun epidi exete mixanes ala epidi iste mixanovioi osi iste vevea giati kiklofori poli ksirismeni gampa me mixanes ke tis protimane i geopoustides logo oti i sela tous frazi tin kolosfirida ke den 8a tous poilisi kami pordi ke 8a ftasoun ke pio grigora sto mpampi i ston abdul gia to vradino ksekoliasma

ama 8elete na kanete epidiksi oti exete lefta foreste kana diamantenio kolie kamia xiropeda me diamantia an ke kindinevete na ginete o ekefalos kavalaris i o koulos me to kabrio... pantos afto to mixanaki ine san pareksigimeni lesvia
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Μέλος Το avatar του/της Isi
    ... Τί δουλειά έχει η γνώμη μιας αδαούς εδω μέσα ε ?χμμμμ
    Δειλά δειλά ...λοιπόν
    .... Εαν ήθελα ένα μεταφορικό μέσο για μετακινήσεις εντός πόλης ....(με υπέροχη ασφαλτόστρωση ...ιδανική για τα "ροδάκια" των σκούτερ .....)
    ....Εαν ήθελα να κάνω μια επιλογή "γενικής χρηστικότητας" ....χωρίς να επιλέξω κάτι αμιγώς τουριστικό ... ή με γκάζια .... ή εκτός δρόμου ....
    ....Εαν ήμουν γυναίκα και ήθελα κάτι κομψό και χαμηλό (μιλάω για το S)....χωρίς τρελή πλαστικούρα για την οποια θα κλαίω κάθε φορά που το ρίχνω
    σε στάση ή παρκάρισμα (σύνηθες)
    .....Εαν φοβόμουν την αγορά μεταχειρισμένων λόγω της παντελούς άγνοιάς μου για τα μηχανολογικά της και έψαχνα κάτι οικονομικό σαν καινούργιο...
    ....Εαν μου φαινόταν εξαιρετικά αστεία η ακράνωτη παρουσία τρέντηδων με κάτι "busa" που επιτελούν χρέη παντόφλας για την μεταφορά σε καφέ της γειτονιάς ...
    ...Εαν δεν είχα λόγο να ταίσω "πολλά άλογα" για να πάω στη δουλειά μου περνώντας τα φανάρια της Αλεξάνδρας με 260km/h .....
    ....Εαν η "παράνοική" μου απαίτηση να μην κουβαλάω το κράνος στο χέρι μοστράρωντας τα άχρηστα πια ανθρακωνήματα των 500 ευρώ -απο τα τρακαρίσματα με ζώνες - τσαντάκια- ατσούμπαλες σερβιτόρες στα καφέ "Αχ καλέ συγνώμη - δεν έσπασε όμως ε ?" .....ούτε να παίρνω μαζί μου και την μπαγκαζιέρα καθώς στο κέντρο σε λίγο κάθε αμήχανος κλέφτης θα διαθέτει απο μία ως τσαντάκι χειρός......
    Αν η λέξη Ιάπωνας μου προκαλεί μια αδικιαιολόγητη ασφάλεια .....
    Αν δεν μου φαινόντουσαν λίγα τα 700 κυβικά ,γιατί είχα κάνει μοτοτουρισμο με 125άρι ...υπομονετικό ....γλυκήτατο ...καθόλου απαιτητικό και βολικότατο (μόνο ο αντίχειράς μου παραπονέθηκε ...που κρατούσε σταθερή ταχύτητα με το στανιό πάνω απο τα 100km/h)......
    Τοτε .........ΝΑΙ ....γιατί να μην έπαιρνα ένα NC700 ?????

....και πάλι συγνώμη για την εισβολή μου στο ανδρικό βασίλειο της μοτογνωσίας (δε το λέω ειρωνικά ....πραγματικά ενδεχομένως να έψαχνα ενδελεχώς κάθε συμβουλή απο γνωστη αν ήταν να επιλέξω μοτόρι ....κάθε κριτική χρήστη ...μηχανικού......αλλά μπαίνω στη διαδικασία να εξηγήσω τον λόγο δημιουργίας της απο την Honda ....o "μέσος χρήστης")
    Τελευταία τροποποίηση από Isi; 20/09/2012 στις 13:35. Αιτία: ορθογραφικα λαθη
    Pinky: Gee, Brain. What are we going to do tonight?
    The Brain: The same thing we do every night, Pinky. Try to take over the world.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Isi Προβολή μηνύματος
    Δειλά δειλά ...λοιπόν
    .... Εαν ήθελα ένα μεταφορικό μέσο για μετακινήσεις εντός πόλης ....(με υπέροχη ασφαλτόστρωση ...ιδανική για τα "ροδάκια" των σκούτερ .....)
    ....Εαν ήθελα να κάνω μια επιλογή "γενικής χρηστικότητας" ....χωρίς να επιλέξω κάτι αμιγώς τουριστικό ... ή με γκάζια .... ή εκτός δρόμου ....
    ....Εαν ήμουν γυναίκα και ήθελα κάτι κομψό και χαμηλό (μιλάω για το S)....χωρίς τρελή πλαστικούρα για την οποια θα κλαίω κάθε φορά που το ρίχνω
    .....Εαν φοβόμουν την αγορά μεταχειρισμένων λόγω της παντελούς άγνοιάς μου για τα μηχανολογικά της και έψαχνα κάτι οικονομικό σαν καινούργιο...
    ....Εαν μου φαινόταν εξαιρετικά αστεία η ακράνωτη παρουσία τρέντηδων με κάτι "busa" που επιτελούν χρέη παντόφλας για την μεταφορά σε καφέ της γειτονιάς ...
    ...Εαν δεν είχα λόγο να ταίσω "πολλά άλογα" για να πάω στη δουλειά μου περνώντας τα φανάρια της Αλεξάνδρας με 260km/h .....
    ....Εαν η "παράνοική" μου απαίτηση να μην κουβαλάω το κράνος στο χέρι μοστράρωντας τα άχρηστα πια ανθρακωνήματα των 500 ευρώ -απο τα τρακαρίσματα με ζώνες - τσαντάκια- ατσούμπαλες σερβιτόρες στα καφέ "Αχ καλέ συγνώμη - δεν έσπασε όμως ε ?" .....ούτε να παίρνω μαζί μου και την μπαγκαζιέρα καθώς στο κέντρο σε λίγο κάθε αμήχανος κλέφτης θα διαθέτει απο μία ως τσαντάκι χειρός......
    Αν δεν μου φαινόντουσαν λίγα τα 700 κυβικά ,γιατί είχα κάνει μοτοτουρισμο με 125άρι ...υπομονετικό ....γλυκήτατο ...καθόλου απαιτητικό και βολικότατο (μόνο ο αντίχειράς μου παραπονέθηκε ...που κρατούσε σταθερή ταχύτητα με το στανιό πάνω απο τα 100km/h)......

....και πάλι συγνώμη για την εισβολή μου στο ανδρικό βασίλειο της μοτογνωσίας (δε το λέω ειρωνικά ....πραγματικά ενδεχομένως να έψαχνα ενδελεχώς κάθε συμβουλή απο γνωστη αν ήταν να επιλέξω μοτόρι ....κάθε κριτική χρήστη ...μηχανικού......αλλά μπαίνω στη διαδικασία να εξηγήσω τον λόγο δημιουργίας της απο την Honda ....o "μέσος χρήστης")
    Μπορεί να εχεις 0 ποστ (συμφωνα με το counter) αλλά ο τρόπος που γράφεις και σκέπτεσαι είναι κατι που λείπει απο το moto.gr.
    Ελπίζω να καταφέρεις να παραμείνεις έτσι και μετα απο χιλιάδες ποστ.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Νέο μέλος
    Δειλά δειλά ...λοιπόν

Καλά τα είπες isi!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Μπορεί να εχεις 0 ποστ (συμφωνα με το counter) αλλά ο τρόπος που γράφεις και σκέπτεσαι είναι κατι που λείπει απο το moto.gr.
    Ελπίζω να καταφέρεις να παραμείνεις έτσι και μετα απο χιλιάδες ποστ.
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ...
    Κι εγώ με τη σειρά μου ελπίζω να αποκομίσω απο την παρέα σας -φυσική και ηλεκτρονική- πολύτιμες γνώσεις για ασφαλή και ευχάριστη μοτο-χρήση της "entry - level " μου...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Καλά τα λες αλλά γιατί αδικαιολόγητη ;
    Give me fuel, Give me fire

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Καλά τα λες αλλά γιατί αδικαιολόγητη ;
    Ξεκίνα με το λήμμα "Φουκοσίμα"

και μετά δες "ανορθωτές", "πηνία", "δίχρονα CBR1000", "πλαίσια GSXR" κτλ

Απλά και κατανοητά μιλάει η κοπελιά με χρήση της κοινής λογικής...
    τιίποτε το σπουδαίο υπό κανονικές συνθήκες...αλλά...που μυαλό...!!
    To μηχανάκι είναι πολύ καλό κομιούτερ και αγοραστικό κοινό υπάρχει... μπορεί μάλιστα να μεγαλώσει σημαντικά αρκεί να αποκτήσει κοινή λογική ο μέσος καταναλωτής και να απλώνει τα πόδια μέχρι εκεί που έχει πάπλωμα...
    Ίσως η κρίση να είναι μια καλή ευκαιρία για επαναπροσδιορισμούς αν και φρούδες οι ελπίζες, νομίζω και πάλι...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Εγώ που το καλοβλέπω για την κόρη?????? Να πάω σε γιατρό?????

Αν δεν μου κάτσει μια ανταποδοτική λύση από πελάτη με ένα Βαυαρικό 800άρι, το ψήνω άσχημα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    κοιταξτε πως φαινεται διπλα στο στρομα 2012 !! Παπίνο σκέτο.... το μονο που το σωζει ειναι λιγο φορτωματακι με καγκελα ζαλατινες βαλιτσουλα κλπ
    απο κει και περα ο κινητηρας ειναι αυτοκινηταδικης προελευσης (1/2 Jazz) αλλα και κωλοπροβληματα να βγαζει ,οπως ανορθωτες , χαλαρα κολαρα κλπ...εδω τα συγχωρουμε τοσο καιρο στα αξιοπιστα Africa & VFR...γιατι να μην τα συγχωρησουμε και για δαυτο? αν ειναι τοσο οικονομικο που λενε , κανεις λιγο τα στραβα ματια

Υ.Γ. για τη γυμνη εκδοση ουτε λογος , πουθενα ?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	TT_DL650_NC700X.jpg 
Προβολές:	270 
Μέγεθος:	52,2 KB 
ID:	268760
    Accipere quam facere praestat injuriam

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    κοιταξτε πως φαινεται διπλα στο στρομα 2012 !! Παπίνο σκέτο.... το μονο που το σωζει ειναι λιγο φορτωματακι με καγκελα ζαλατινες βαλιτσουλα κλπ
    Νοιωθω την αναγκη να εξηγησω οτι οσο πιο μακρυα βρισκεται ενα αντικειμενο, τοσο πιο μικρο φαινεται
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Νοιωθω την αναγκη να εξηγησω οτι οσο πιο μακρυα βρισκεται ενα αντικειμενο, τοσο πιο μικρο φαινεται
    Επισης ...Χαλια το monster της κολλητης μπροστα στο δικο μου ε? ειναι τοσο μικρο ...χααχαα
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	576617_3483021246967_1502641321_n.jpg 
Προβολές:	268 
Μέγεθος:	99,2 KB 
ID:	268762

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Προοπτική....;
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

http://www.youtube.com/watch?v=FJolF...eature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Προοπτική....;
    Είναι πραγματικά μικρό.

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. To Neo Transalp
    από blackroses στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 22:46
  3. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  4. Neo Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2004, 09:28
  5. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43

Κανόνες δημοσιεύσεων