ego na sxolia sou ligo tin arxiki foto pou ida nomizo oti i eteries arxisan na sxediazoun mixanes me vasi ti tous exi mini stock apoulito na to kseforto8oun ke gia afto miazoune me oti nane transalp me oura apo cb streetfighter skeleto apo zundap
teliosane i idees kirioi erxete i kenouria mixani etimastite gia aero8oumena
episi min ksodevete lefta se mixanes emporiou parte ena palio super spor ke ftiaxte to opos 8elete
ke opos ipame min pernete mixanes gia gkomenes i gkomenes den goustaroun mixanes ke aftes pou goustaroun exoun mixanes apo mones tous
ke den sas goustaroun epidi exete mixanes ala epidi iste mixanovioi osi iste vevea giati kiklofori poli ksirismeni gampa me mixanes ke tis protimane i geopoustides logo oti i sela tous frazi tin kolosfirida ke den 8a tous poilisi kami pordi ke 8a ftasoun ke pio grigora sto mpampi i ston abdul gia to vradino ksekoliasma
ama 8elete na kanete epidiksi oti exete lefta foreste kana diamantenio kolie kamia xiropeda me diamantia an ke kindinevete na ginete o ekefalos kavalaris i o koulos me to kabrio... pantos afto to mixanaki ine san pareksigimeni lesvia
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
... Τί δουλειά έχει η γνώμη μιας αδαούς εδω μέσα ε ?χμμμμ
Δειλά δειλά ...λοιπόν
.... Εαν ήθελα ένα μεταφορικό μέσο για μετακινήσεις εντός πόλης ....(με υπέροχη ασφαλτόστρωση ...ιδανική για τα "ροδάκια" των σκούτερ .....)
....Εαν ήθελα να κάνω μια επιλογή "γενικής χρηστικότητας" ....χωρίς να επιλέξω κάτι αμιγώς τουριστικό ... ή με γκάζια .... ή εκτός δρόμου ....
....Εαν ήμουν γυναίκα και ήθελα κάτι κομψό και χαμηλό (μιλάω για το S)....χωρίς τρελή πλαστικούρα για την οποια θα κλαίω κάθε φορά που το ρίχνω
σε στάση ή παρκάρισμα (σύνηθες)
.....Εαν φοβόμουν την αγορά μεταχειρισμένων λόγω της παντελούς άγνοιάς μου για τα μηχανολογικά της και έψαχνα κάτι οικονομικό σαν καινούργιο...
....Εαν μου φαινόταν εξαιρετικά αστεία η ακράνωτη παρουσία τρέντηδων με κάτι "busa" που επιτελούν χρέη παντόφλας για την μεταφορά σε καφέ της γειτονιάς ...
...Εαν δεν είχα λόγο να ταίσω "πολλά άλογα" για να πάω στη δουλειά μου περνώντας τα φανάρια της Αλεξάνδρας με 260km/h .....
....Εαν η "παράνοική" μου απαίτηση να μην κουβαλάω το κράνος στο χέρι μοστράρωντας τα άχρηστα πια ανθρακωνήματα των 500 ευρώ -απο τα τρακαρίσματα με ζώνες - τσαντάκια- ατσούμπαλες σερβιτόρες στα καφέ "Αχ καλέ συγνώμη - δεν έσπασε όμως ε ?" .....ούτε να παίρνω μαζί μου και την μπαγκαζιέρα καθώς στο κέντρο σε λίγο κάθε αμήχανος κλέφτης θα διαθέτει απο μία ως τσαντάκι χειρός......
Αν η λέξη Ιάπωνας μου προκαλεί μια αδικιαιολόγητη ασφάλεια .....
Αν δεν μου φαινόντουσαν λίγα τα 700 κυβικά ,γιατί είχα κάνει μοτοτουρισμο με 125άρι ...υπομονετικό ....γλυκήτατο ...καθόλου απαιτητικό και βολικότατο (μόνο ο αντίχειράς μου παραπονέθηκε ...που κρατούσε σταθερή ταχύτητα με το στανιό πάνω απο τα 100km/h)......
Τοτε .........ΝΑΙ ....γιατί να μην έπαιρνα ένα NC700 ?????
....και πάλι συγνώμη για την εισβολή μου στο ανδρικό βασίλειο της μοτογνωσίας (δε το λέω ειρωνικά ....πραγματικά ενδεχομένως να έψαχνα ενδελεχώς κάθε συμβουλή απο γνωστη αν ήταν να επιλέξω μοτόρι ....κάθε κριτική χρήστη ...μηχανικού......αλλά μπαίνω στη διαδικασία να εξηγήσω τον λόγο δημιουργίας της απο την Honda ....o "μέσος χρήστης")
Τελευταία τροποποίηση από Isi; 20/09/2012 στις 13:35. Αιτία: ορθογραφικα λαθη
Pinky: Gee, Brain. What are we going to do tonight?
The Brain: The same thing we do every night, Pinky. Try to take over the world.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Pinky: Gee, Brain. What are we going to do tonight?
The Brain: The same thing we do every night, Pinky. Try to take over the world.
Ξεκίνα με το λήμμα "Φουκοσίμα"
και μετά δες "ανορθωτές", "πηνία", "δίχρονα CBR1000", "πλαίσια GSXR" κτλ
Απλά και κατανοητά μιλάει η κοπελιά με χρήση της κοινής λογικής...
τιίποτε το σπουδαίο υπό κανονικές συνθήκες...αλλά...που μυαλό...!!
To μηχανάκι είναι πολύ καλό κομιούτερ και αγοραστικό κοινό υπάρχει... μπορεί μάλιστα να μεγαλώσει σημαντικά αρκεί να αποκτήσει κοινή λογική ο μέσος καταναλωτής και να απλώνει τα πόδια μέχρι εκεί που έχει πάπλωμα...
Ίσως η κρίση να είναι μια καλή ευκαιρία για επαναπροσδιορισμούς αν και φρούδες οι ελπίζες, νομίζω και πάλι...
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Εγώ που το καλοβλέπω για την κόρη?????? Να πάω σε γιατρό?????
Αν δεν μου κάτσει μια ανταποδοτική λύση από πελάτη με ένα Βαυαρικό 800άρι, το ψήνω άσχημα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
κοιταξτε πως φαινεται διπλα στο στρομα 2012 !! Παπίνο σκέτο.... το μονο που το σωζει ειναι λιγο φορτωματακι με καγκελα ζαλατινες βαλιτσουλα κλπ
απο κει και περα ο κινητηρας ειναι αυτοκινηταδικης προελευσης (1/2 Jazz) αλλα και κωλοπροβληματα να βγαζει ,οπως ανορθωτες , χαλαρα κολαρα κλπ...εδω τα συγχωρουμε τοσο καιρο στα αξιοπιστα Africa & VFR...γιατι να μην τα συγχωρησουμε και για δαυτο? αν ειναι τοσο οικονομικο που λενε , κανεις λιγο τα στραβα ματια
Υ.Γ. για τη γυμνη εκδοση ουτε λογος , πουθενα ?
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam