Φιλε μου δεν ηταν on-offαδες αυτοι........ΒΜWδακηδες ηταν
Τελευταια την εχουν δει καρδιναλιοι και κατι ξεχασμενοι με scarver και μπαινει και νεος παιχτης στο παιχνιδι με Tiger 800
Φιλε μου δεν ηταν on-offαδες αυτοι........ΒΜWδακηδες ηταν
Τελευταια την εχουν δει καρδιναλιοι και κατι ξεχασμενοι με scarver και μπαινει και νεος παιχτης στο παιχνιδι με Tiger 800
Μάλλον οι νεώτεροι γενικώς δεν χαιρετάνε. Ισως δεν καταλαβαίνουν το "γιατί", ίσως απλά είναι χρήστες δικύκλου και όχι μοτοσυκλετιστές. Ισως με τον καιρό να ωριμάσουν και να χαιρετάνε. Ισως... (πσσσ πολύ ποιητικό μου βγήκεμου)
Και εγώ εχω παρατηρήσει πάντως ότι η πλειοψηφία των ΒΜWδάκιδων με γράφει κανονικά στα παλιά τους τα μπόξερ αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Πάντως όταν ανταποδίδει κάποιος τον χαιρετισμό, είτε με φώτα είτε με χερι, χαμογελάω αυθόρμητα μέσα από το κράνος. Στην αντίθετη περίπτωση ρίχνω κανα μπινελικάκι (αυθόρμητο κι αυτό) αναλόγως κατηγορίας και κυβικών.
Χαιρετάτε γιατί χανόμαστε συνάδελφοι.
Οι "νέοι" στο χώρο δε χαιρετάνε...μη τους παρεξηγείς συνέχισε να χαιρετάς...Η Ζαχλωρού πάντα τα έσπαγε...
...που να πας και στο Πλανητέρο δηλαδή....
υγ.και μη βλέπω διακρίσεις σε ονοφαδες και στρηταδες,άντε....δεν είναι ποδόσφαιρα εδώ,αλλά 2 ρόδες που σήμερα τις ρολλάρουμε και υπάρχουμε και αύριο όχι....![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Ρε οι άνθρωποι προσπαθούν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια πάνω στην λαλακία που καβαλάνε και θέλετε και χαιρετισμό ..???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Η αλήθεια είναι ότι τους καταλαβαίνω: Από τη μια οι κραδασμοί που σε φτάνουν στα όρια του πάρκινσον και από την άλλη η σέλα στρινγκ και με τα α@ρχίδια μονίμως μουδιασμένα, κρατιούνται οι άνθρωπες σφιχτά στο τιμόνι για να μην πηδήξουν.
Γιαυτο έχεις συνεπιβάτη....αναλαμβάνει τις χαιρετούρες και είσαι αρχηγός....![]()
Run, rabbit run
ναι μετα απο 150 χιλιομετρα πετρας,λασπης κ ποταμου μπορουν κ χαιρετανε.....εσεις μονο τα μυγακια γνωριζετε με το μικρο τους ονομα..![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Εγω παντος που ειμαι με το Cbrακι δεν με εχει χαιρετισει κανενας μεχρι τωρα.Και ειχα χαιρετισει αρκετους οταν ειχα παει απο Αθηνα στην Ευβοια το καλοκαιρι αλλα κανενας δεν ανταπεδωσε.
πιστευω οτι κανετε λαθος.
οι μηχανοβοιοι ασχετος τυπου μηχανης παντα χερετανε. οι χρηστες μηχανης δεν καταλαβενουν γιατι ο αλλος τους χερεταει γιατι απλα τα ταξιδια τους ειναι γυρο απο το σπιτη την δουλια και την καφερια. και εαν καποιος τους χερετησει στον δρομο την αλλη μερα ψαχνουν μηπος ηταν κανεις απο την δουλια τους που τους αναγνωρισε με την σουπερ ντουπερ μηχαναρα τους......
ναι ξερω ειμαι κακος..........
ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....