οταν χαιρετουσα με το gsxr,οι περισσοτεροι χαιρετουσαν,οταν το δωσα και πηρα enduro ,οποτε μου μεινε το παπι για..τον αγιο..δε χαιρεταει κανεις..παντως οντως πιο συχνα χαιρετανε οι στρηταδες![]()
οταν χαιρετουσα με το gsxr,οι περισσοτεροι χαιρετουσαν,οταν το δωσα και πηρα enduro ,οποτε μου μεινε το παπι για..τον αγιο..δε χαιρεταει κανεις..παντως οντως πιο συχνα χαιρετανε οι στρηταδες![]()
Εγω παντως μια φορα που απλωσα το χερι να χαιρετησω εναν στρητα ......
Τον βρηκα στην καυκαλα με ολεθρια αποτελεσματα.....![]()
οι σουπερσπορταδες χαιρετανε ακομα και σε σφιχτο στροφιλικι σηκωνοντας ελαφρα το χερι...
οι on-offαδες αν τους πετυχεις σε κανεναν Αγιο, τρεμει ο κωλος τους να βγει η ψυχη τους, δεν αφηνουν τιμονι για κανεναν λογο...
τους βλεπεις οτι καταλαβαινουν οτι παιρνεις την στροφη και χαιρετας ταυτοχρονα...θελουν να ανταποδωσουν αλλα σκεφτονται και την στροφη που ερχεται και εκει πεφτει ζορισμα...
:rotflmao::rotflmao:
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Οταν ειμαι με το Μπουσα με χαιρετουν οι ΠΑΝΤΕΣ! Οταν ταξιδευω με το CBF, ακομα και με βαλιτσες+κορντουρες πανω-κατω, που πηγα φορτωμενος προσφατα (οπως και καθε φορα), με ειχαν ολοι χ...νο.... ΟΛΟΙ! Και χαιρετω παντα και τα παντα...
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Γενικότερα δε χαιρετάει εύκολα ο κόσμος.
Μόνο όταν περνάω από κανά χωριό και καλημερίζω τους παππούδες-γιαγιάδες, τους φαίνεται το πιο φυσικό πράγμα κι ανταποδίδουν πάντα με χαμόγελο.
Εδώ, όταν χαιρετάω κάποιους που ερχόμαστε σχεδόν μούρη με μούρη όταν τρέχουμε, (με τα πόδια εννοώ), με κοιτάνε είτε με το βλέμμα της αγελάδος, είτε με τρομερή έκπληξη.
Think faster than you ride
Εμένα δε με χαιρετάει κανένας. Είστε όλοι
Spoiler:Εμφάνιση
Δεν έχει να κάνει με ονοφάδες και μη.
Έχει να κάνει με αυτούς που θέλουν να χαιρετίσουν και αυτούς που δεν θέλουν.
Προσωπικά χαιρετάω και ποδηλάτες όταν βγαίνω βολτίτσα για πετάλι!
Αντρέας
BMW F800 GS (08)