μερικες ακομα
Για μια ακόμη φορά... μπράβο για την όρεξη, το μεράκι σου και το ταλέντο φυσικά!!
Το'χεις!! Προχώρα!!![]()
Πατέρας πια..
εχεις αρκετες γρατσουνιτσες. ετριψες με χοντρο γυαλοχαρτο πιο πριν? για να γινουν τελεια θελει 800αρι 1000αρι 1500 (ολα νερου) και μετα αλοιφη και βουρτσα. την εχω πατησει με ολους τους τροπους οσον αφορα τα γυαλισματα.. αντε τριβε τριβε να το δουμε μονταρισμενο!!!!![]()
Θειο,ολο τριβεις και παζαρευεις ροδες στο μπεη.Κανενα μηχανακι θα τελειωσεις,η θα κανουμε βολτες μονο με βεσπινο?
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Και εγώ ακόμη μαθαίνω οσο αφορά το γυάλισμα,αλλά όπως είπε ο motomaniac τις γρατζουνιές τις παίρνεις με γυαλόχαρτο πρώτα (βαθμιδωτά όσο αφορά τα νούμερα ) έπειτα καλό είναι να πάρεις διπλό σετ με πανόβρουτσες η πρώτη με το σκούρο σαπούνι παίρνει τα χοντρά και η δεύτερη είναι για τελικό φινίρισμα που δεν το δίνει η αλοιφή,εγώ πήρα αυτό: http://www.toolstore.gr/wolfcraft-%C...00-p-6236.html
μανο εγω μετα τα ντουκοχαρτα ειχα ακριβως το ιδιο αποτελεσμα. αλοιφη χρησιμοποιω μια σοναξ. νομιζω πως αμα δεν παιξεις με τα ντουκοχαρτα καλα ειναι πιο αποτελεσματικα τα σαπουνια.
Για τα τριψίματα μίλα με τον Pig (χρόνια μπροστά)![]()
χθες εφερα τα πραγαματα απο το σπιτι του Στεργιου!!! για ερασιτεχνικο βαψιμο ειναι πολυ καλο και πιστευω οτι εμενα με ικανοποιει αρκετα
μερικες ακομα.
εκανα μερικες δουλιτσες σημερα.εβαλα το ψαλιδι,αμορτισερ και το διπλο σταντ.
Eλα να παιρνει μορφη λεμε!!!
οι πλατινες θελουν ρυθμισμα.... τις καθαρισα αλλα πρεπει να ασχοληθω πιο πολυ.οταν θα φτασει η ωρα πρπει να ρυθμιστουν.
στην συνεχεια εβαλα το στρωματακι κατω και ξαπλωσα το μοτερ.ηρθε η ωρα να μπει πανω
και φυσικα εκανα και γρατσουνιες.....