Πες ό,τι θες![]()
Πες ό,τι θες![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εσυ το ζητησες...
https://www.youtube.com/watch?v=wp-K...eature=related
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εγώ πάλι ξέρεις τι βαρέθηκα?
Ανθρώπους «χτεσινούς» στη μοτοσικλέτα, «χρήστες» που μια στο τόσο μεταμφιέζονται σε μοτοσικλετιστές και γίνονται οι κλειδοκράτορες της απόλυτης αλήθειας.
(Tώρα που το σκέφτομαι καλλίτερα δεν βαρέθηκα, κουράστηκα….)
Το κακό με τους νέους στο χώρο της μοτοσικλέτας είναι πως νομίζουν ότι οι «παλιοί» ξέρουν να τους πουν.
Εγώ που βαρέθηκα να βαριέμαι ? Να ακουω τη λέξη βαριέμαι ? .... και σκέφτηκα, ως δραστικότερο μέσο στη λύση του προβληματός μου, να πληκτρολογήσω off topic σε ένα forum - όχι αφιερωμένο σε θέματα ψυχολογίας - μια σάχλα ....Πόσο μεγάλο πρόβλημα έχω ?
Pinky: Gee, Brain. What are we going to do tonight?
The Brain: The same thing we do every night, Pinky. Try to take over the world.
Όποιος βαριέται ας πάει βόλτα με το μηχανάκι :a13:![]()
Give me fuel, Give me fire
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
ουφ, βαρεθηκα αυτους που βαριουνται.
θα επρεπε να υπαρχει ενα app για το smartphone, που να γραφεις τα στοιχεια σου, υψος, βαρος, ηλικια κτλ και να σου βγαζει αυτοματα ποια μοτοσυκλετα να παρεις...
ΥΣ: Οταν λεω να γραφεις, εννοω να τα φωναζεις και με voice control να τα γραφει μονο του... ουφ, βαριεμαι να γραφω...
εγω που θελω μια γνωμη για τη γυναικα που θελω να παντρευτω μπορω να ρωτησω εδω; Η χρηση που θα της κανω ειναι κυριως πολη, λιγα ταξιδακια, να μην τρωει πολυ και να εχει καλη μεταπωλητικη αξια. Εχετε να προτεινετε τιποτα;
Ο νεος ειναι ωραιος