Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: το Imitation στο μεγαλειο του...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    επειδη προκειται για προστατευτικο εξοπλισμο...
    εσεις θα εμπιστευοσασταν το ποδι (χερι, κεφαλι) σας, σε αυτα τα αμφιβολου ποιοτητας προϊοντα??

γιατι και εγω παιρνω nike απο Αγ. Βαρβαρα αλλα ειμαι συνειδητοποιημενος τι παιρνω και ΓΙΑΤΙ το παιρνω...
    αν θελω να παιξω μπασκετ, πηγαινω και τα σκαω κανονικα για ενα παπουτσακι, να μου κραταει το ποδι και να μην διαλυθει στο πρωτο αλμα...

αν ομως δωσω καποια λεφτα (ας ειναι και λιγα) για κατι το οποιο αν γινει η στραβη..1ον δεν θα με προστατεψει (γιατι δεν εχει περασει απο ελεγχους και tests) και 2ον θα μου διαλυθει και δεν θα μπορεσω να το ξαναφορεσω, δεν θα το ελεγα και κελεπουρι αγορα...

και σε ρωτάω εγώ....

η χ εταιρεία παράγει τα προιόντα της στην κίνα....

έχεις την εντύπωση οτι ο κινέζος παραγωγός/βιομήχανος (που φτάσαμε θεε μου) δεν μπορεί να τα βγάζει και για πάρτη του? τα ίδια ακριβώς.....

αν ήταν όλα "μειντ ιν "χώρα εδρας εταιρείας"" να το συζητάγαμε.... τώρα που είναι κίνα/μπαγκλαντές/ταιλάνδη κλπ κλπ, κρατάω μία πισινή.....

ντισκλέιμερ..... μιλάμε πάντα για ρούχα όχι για άλλα προιόντα έτσι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    και σε ρωτάω εγώ....

έχεις την εντύπωση οτι ο κινέζος παραγωγός/βιομήχανος (που φτάσαμε θεε μου) δεν μπορεί να τα βγάζει και για πάρτη του? τα ίδια ακριβώς.....

αν ήταν όλα "μειντ ιν "χώρα εδρας εταιρείας"" να το συζητάγαμε.... τώρα που είναι κίνα/μπαγκλαντές/ταιλάνδη κλπ κλπ, κρατάω μία πισινή.....

μπορει...
    αλλα αν το κανει, και το παρει γραμμη η "μαμα" εταιρεια εχει καταστραφει οικονομικα για ολη την υπολοιπη ζωη του...
    το ρισκαρει?? δεν νομιζω...
    αντιθετως, βγαζει προϊοντα που μοιαζουν αλλα ουδεμια σχεση εχουν με τα original, οσων αφορα υλικα, δεσιμο, τεχνογνωσια...
    τα ονομαζει και με ενα παραπλησιο ονομα και οποιος τσιμπισε, τσιμπισε...

και εγω μιλαω ως επι το πλειστον για τις μποτες που εχουν "ιδιαιτερα" υλικα...τωρα για τα ρουχα, ειναι μεγαλη η ιστορια, γιατι την ποιοτητα ουτε ειδημων δεν μπορει πολλες φορες να καταλαβει...εκει παιζουν ρολο οι ραφες, η εφαρμογη κλπ...

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    και σε ρωτάω εγώ....

Ακριβώς αυτό ισχύει. Πολλοί εργοστασιάρχαι απο δαύτους βγάζουν το ορίτζιναλ για την τάδε εταιρία και ένα ΙΔΙΟ μαϊμού που το πουλάνε οι ίδιοι.
    Αυτό σημαίνει πως μερικά μαιμού είναι κυριολεκτικά άψογα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Αν βλέπω καλά (επειδή είναι block στο γραφείο) έχει και μικρά μποτάκια σαν τα sidi???

Ρε σείς να κάνουμε καμμιά ομαδική!
    Για κοίτα το λίγο πιο ζεστά το ομαδική. Αν βρείς τπτ ανθρώπινα με κάνα 30άρι γιούρα το κόβω να μαζευόμαστε πολλοί...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Σε προσφατη εκπομπη εβλεπα μια κινεζικη εταιρια εφτιαξε ενα κλωνο του Χ6
    Το ειδες η Bmw και εκανε μηνυση στην εταιρια.

Ηρθε ο καιρος του δικαστηριου, και το δικαστηριο(Κινεζικο προφανως εκει εκδικαστηκε) οτι δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το ταδε(δε θυμαμε ονομα) με το BMW Χ6 και απλα η BMW εχασε τη δικη και το οχημα πωλειτε κανονικα εκειπερα.

Στη Κινα κανουν ΟΤΙ θελουν παιδες και κανεις δε τους κουναει..Μηπως ειναι η 1η ή η τελευταια αντιγραφη που βλέπουμε

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Γιατι μηπως τα μειντ ιν τζαπαν μηχανακια κατασκευαζοντε στο τζαπαν; Για κανενα λογο και αυτα σε ινδονησιες και λοιπες παρομοιες χωρες κατασκευαζοντε. Αλλα πληρουν καποιες προδιαγραφες για αυτο παραμενουν αξιοπιστα και κορυφαια, κατασκευαζοντε δηλαδη με τα ιδια υλικα / τεχνολογια / τεχνογνωσια με τα οποια θα κατασκευαζοντουσαν στο τζαπαν, απλα για ευνοητους λογους παραγοντε σε αυτες τις χωρες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    μπορει...
    αλλα αν το κανει, και το παρει γραμμη η "μαμα" εταιρεια εχει καταστραφει οικονομικα για ολη την υπολοιπη ζωη του...
    το ρισκαρει?? δεν νομιζω...
    αντιθετως, βγαζει προϊοντα που μοιαζουν αλλα ουδεμια σχεση εχουν με τα original, οσων αφορα υλικα, δεσιμο, τεχνογνωσια...
    τα ονομαζει και με ενα παραπλησιο ονομα και οποιος τσιμπισε, τσιμπισε...

και εγω μιλαω ως επι το πλειστον για τις μποτες που εχουν "ιδιαιτερα" υλικα...τωρα για τα ρουχα, ειναι μεγαλη η ιστορια, γιατι την ποιοτητα ουτε ειδημων δεν μπορει πολλες φορες να καταλαβει...εκει παιζουν ρολο οι ραφες, η εφαρμογη κλπ...
    Κι όμως βγάζει το ίδιο αλλά μαιμού και εννοείται πως δεν εμπλέκεται απ ευθείας στην πώλησή του. Επίσης άλλος συνάδελφος της ίδιας κλίκας μπορεί να το παράξει αντί γι αυτόν έχοντας τα πατρόν.
    Αυτά μην τα πολυφοβάσαι, τα άλλα που σχεδιάζουν οι ίδιοι και είναι ακόμα πιο φθηνά να σε υποψιάζουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    μπορει...
    εγώ βλέπω το ποστάρισμα νο8 του σβουξ να έχει ενα γαμάτο μπουφανάκι μαιμου με κανονικότατα το δαινεσε τυπωμένο.... και πιο κάτω απαντάει, εμμέσως πλην σαφώς, οτι οι εταιρείες βολεύονται με την ύπαρξη μαιμούδων (εκτός αν κατάλαβα λάθος).....

βέβαια αν το πιάσω στα χέρια μου δεν ξέρω τι θα βγει.... ξέρεις την ιστορία με το μαγαζί στην κηφισιά που πουλούσε λουί-μαιμού? οι τύποι, μέσα στα γνήσια είχαν πάρει και μαιμούδες τσαντάκια.... πηγαίνανε οι ψωνάρες, τα σκάγανε και αγοράζανε την μαιμού που μοστράρανε εν αγνοία τους για γνήσια.... κάποια στιγμή κάποιο λουράκι χάλασε, το στείλανε γαλλία για επισκευή, "ξέρετε, το φτιάξαμε αλλά δεν είναι ογιτζινάλε" αποκρίθηκαν τα γαλλάκια....
    ναι, το μαγαζί στην κηφισιά το σκίσανε (δεν παίζουν με τις ψωνισμένες κυράτσες) αλλά εδώ, μιλάμε για κίνα, άλλη δυναμική.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Κι όμως βγάζει το ίδιο αλλά μαιμού και εννοείται πως δεν εμπλέκεται απ ευθείας στην πώλησή του. Επίσης άλλος συνάδελφος της ίδιας κλίκας μπορεί να το παράξει αντί γι αυτόν έχοντας τα πατρόν.

μα, αυτο ειπα...ΑΝ τον παρει γραμμη η μαμα εταιρεια οτι εχει δωσει τα πατρον, ή τα παραγει βραδυ π.χ. μετα την κανονικη παραγωγη, παει ο τυπος...
    και επισης αυτα στην τελικη δεν ειναι μαϊμου...απο την στιγμη που εχουν τα ιδια υλικα (ελεγμενα,τεσταρισμενα) και τον ιδιο τροπο παραγωγης με τα αυθεντικα, ειναι αυθεντικα απλα δεν εχουν το σημα...ή μπορει και να του εχουν...
    γενικως δλδ ΔΕΝ ξερουμε τι αγοραζουμε και απο ποιον γιατι απο την μαμα εταιρεια, μεχρι το εργοστασιο παραγωγης και τους dealers και μεσαζοντες ανα τον κοσμο ειναι ενα κουλουβαχατο...

Αυτά μην τα πολυφοβάσαι, τα άλλα που σχεδιάζουν οι ίδιοι και είναι ακόμα πιο φθηνά να σε υποψιάζουν.

για τα αλλα ελεγα και εγω στο αρχικο ποστ...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    εγώ βλέπω το ποστάρισμα νο8 του σβουξ να έχει ενα γαμάτο μπουφανάκι μαιμου με κανονικότατα το δαινεσε τυπωμένο.... και πιο κάτω απαντάει, εμμέσως πλην σαφώς, οτι οι εταιρείες βολεύονται με την ύπαρξη μαιμούδων (εκτός αν κατάλαβα λάθος).....

βέβαια αν το πιάσω στα χέρια μου δεν ξέρω τι θα βγει.... ξέρεις την ιστορία με το μαγαζί στην κηφισιά που πουλούσε λουί-μαιμού? οι τύποι, μέσα στα γνήσια είχαν πάρει και μαιμούδες τσαντάκια.... πηγαίνανε οι ψωνάρες, τα σκάγανε και αγοράζανε την μαιμού που μοστράρανε εν αγνοία τους για γνήσια.... κάποια στιγμή κάποιο λουράκι χάλασε, το στείλανε γαλλία για επισκευή, "ξέρετε, το φτιάξαμε αλλά δεν είναι ογιτζινάλε" αποκρίθηκαν τα γαλλάκια....
    ναι, το μαγαζί στην κηφισιά το σκίσανε (δεν παίζουν με τις ψωνισμένες κυράτσες) αλλά εδώ, μιλάμε για κίνα, άλλη δυναμική.....

παντως οταν κατοχοι μαϊμουδονταινεζ, πηγαιναν για αναβαθμιση / αγορα προστασιας πλατης , οι ελληνες καταστηματαρχες δεν παιρναν μυρωδια... ισως να ειναι αναλογα με την εσοδεια....
    Accipere quam facere praestat injuriam

επειδη πανω κατω ασχολουμαι (ως εναν βαθμο) με αυτο το πραγμα...
    το ξερεις οτι εχουν ερθει στελεχη και εμπειρογνωμονες απο εξωτερικο και ΔΕΝ μπορουν να καταλαβουν την διαφορα μεταξυ μαϊμου και κανονικου οταν τα βαλαμε μπροστα τους??

το ξερεις οτι πολλα μαγαζια με ειδη αθλητικων ειδων πανε Αγ. Βαρβαρα και αγοραζουν 40-50 ζευγαρια με 20€ το ζευγαρι τα παπουτσια και πανε στα "κλασατα" μαγαζια τους και τα δινουν οσο ενα γνησιο ζευγαρι (δλδ 160-180€)??

ασε σου λεω η κατασταση ειναι μπυ0ρδελο....
    δεν ξερουμε τι παιρνουμε (σχεδον) ποτε...

Κάποτε αγόρασα αυτή την κορντούρα εν γνώση μου πως μπορεί να είναι μαιμού. Την πήγα σε 2 καταστήματα Dainese να μου φύγει η περιέργια και μου είπαν, ο ένας πως είναι γνήσια και ο άλλος πως δείχνει γνήσια αλλά δεν την βρίσκει στους καταλόγους.
    σημ. Η εφαρμογή είναι άψογη (καλά είναι και το ότι αναδεικνύω ότι ρούχο φοράω ), οι προστασίες, τα ταμπελάκια κπλ όλα γνήσια. Μόνο η τιμή ήταν τσάμπα. Γιατί όχι λοιπόν; Μην φαλιρίσει ο Ιταλός που ''τόσο καλά'' μας έχει συμπεριφερθεί;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	duke 013.jpg 
Προβολές:	210 
Μέγεθος:	93,4 KB 
ID:	269425

υπαρχουν 3 τυποι μαιμου,
    1ος μαιμου προιον που φτιαχνεται με γνησια υλικα και γνησια πατρον αριστο αποτελεσμα και δεν βλεπεις διαφορα εντονη
    2ος μαιμου προιον που φτιαχνεται με γνησια πατρον και μαιμου υλικα πολυ καλο αποτελεσμα αλλα ψιλο φαινεται
    3ος μαιμου προιον που φτιαχνεται με μαιμου πατρον και μαιμου υλικα οτι ναναι αποτελεσμα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Πραγματικά εφόσον μιλάμε για Κινέζικα υλικά ,Κινέζικα εργατικά, και ουσιαστικά Κινέζικα εργοστάσια (εφόσον έχουν την δυνατότητα να παράγουν παράλληλα δικά τους μαιμού), πού πάει η διαφορά στην τιμή.
    Για τις "προδιαγραφές" που πληρούν τα εργοστάσια και οι υποκατασκευαστές στις τριτοκοσμικές χώρες μιλάνε από μόνα τους τα προϊόντα που παράγονται.
    Τα Ταϊλανδέζικα και Βραζιλιάνικα honda σε σχέση με τα japan των παρελθόντων ετών και τα λοιπά αντίστοιχα Ευρωπαϊκά καραγκιοζιλίκια.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF