Ολοι φερνουν AGV,ανταλακτικα ομως?Για καινουργιο μοντελο και δεν υπαρχουν !!!!!!!!!
Ολοι φερνουν AGV,ανταλακτικα ομως?Για καινουργιο μοντελο και δεν υπαρχουν !!!!!!!!!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
μα πηγαινετε και περνετε avg ρπμ παρτε αραι.
εγω πηρα αραι απο αμερικη απο τον bajoron μαζι μετα μεταφορικα σε μονοχρωμο χρωμα το vector-2 axess 2 στην ευρωπη,το πηρα 350ευρω και ειναι αραι.
υ.γ εβαλα το γρηγορο αλλα επειδη ο τυπος ξερει τα κολπα ουτε τελωνειο ουτε τιποτα.
στην πορτα μου ηρθε με κουριερ σε 5 ημερες.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
καλα και σιγα μην κατσει ο τσοςμπα να δει αμα εχει προδιαγραφες ευρωπης το κρανος.
ειναι αυτο που λες εδω...
ας κοιταξουν τους ακρανοτους και ας αφησουνε εμας που φορανε απο αμερικα χεχεχε.
πλακα πλακα τρελη διαφορα παντος χρηματικη βρε παιδια.
οταν πηγα να παρω καινουργιο κρανος ειχα παει πρωτα απο εδω απο τον αντιπροσωπο απλα για να δοκιμασω αραι αν και ηξερα το μεγεθος,διοτι εχω αλλα δυο.
ειχα ακουσει ομως οτι τα καινουργια κρανη της αραι εχουν αλλαξει λεω ας παω να δοκιμασω μπας και το μεγεθος εχει γινει κατι,λοιπον τα λαμογια εδω ο αντιπρωσοπος το ειχε χωρις μυτακι το κρανος με την δικαιολογια τα φτηνα μοντελα της αραι δεν εχουν μυτακι το πληρωνεις εξτρα,ενω ο αμερικανος ειχε.
βεβαια θα αλλαξα το μυτακι με ζελατινα αντιθαμβωτικη που δεν δινει ο αμερικανος.
για ποιο λογο στην αμερικη τα κρανη ειναι χωρις το pinlock και χωρις αντιθαμβωτικη δεν μπορω να το καταλαβω.
Το τελωνείο ανεβάζει την τελική τιμή περί τα 35% στο σύνολο
Δλδ 35% όχι μόνο στο κόστος αλλά και στα μεταφορικά.
Το να κάνεις υποτιμολόγηση είναι αρκετά καλό κόλπο αλλά εάν έχει μέσα στο δέμα την απόδειξη με την κανονική τιμή του προιοντος δεν την γλυτώνεις.
Τα μεγάλα μαγαζιά δεν κάνουν εύκολα υποτιμολογηση διότι κλέβουν το κράτος τους έτσι και επίσης δεν μπορούν πάντα.Για παράδειγμα όταν έφερα 4 αμορτισέρ αυτοκινήτου από Αμερική και είπα στο κατάστημα να κάνει υποτιμολόγηση μου είπε τα εξής''Δεν μπορώ να γράψω άλλη τιμή,γιατί πολύ απλά σε έναν έλεγχο θα μου πουν αφού πουλάς τόσο 350 ευρώ π.χ. γιατί αναγράφεις στο προιον που στένεις έξω 150 ευρώ?''
Και έχει και δίκιο εδώ που τα λέμε...
Επίσης αποφεύγετε την FEDEX,UPS γενικά όλες τις εταιρίες κούριερ.Παθών και μαθών.Δύο φορές έχω φάει τελωνείο.Την πρώτη το δέμα ήρθε με USPS η οποία είναι τα αντιστοιχα ΕΛΤΑ εδώ και ο εκτελωνισμός έγινε αυτόματα χωρίς να ερωτηθώ.Όταν πήγα στο τελωνείο ενημερώθηκα.
Και άλλη μία με FEDEX όπου πήγα εγώ ο ίδιος για τον εκτελωνισμό.Στο τελωνείο αν δεν ήταν ένα παληκαράκι το οποίο βοήθαγε αφιλοκερδώς όλο τον κόσμο εκεί στο να συμπληρώσει την χαρτούρα ακόμα εκεί θα ήμασταν.
Ride till the end....isle of man style!
William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)
Παρ'όλο που πλέον είμαι σίγουρος(όσο γίνεται) πως θα μου ταιριάζει το αμερικάνικο κρανάκι, μετά-φόρου βγαίνει πιο ακριβό απ'το να το πάρω από Ευρώπη...γ#$%&#$^%...
Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο ε? Ή μήπως κάτι μου διαφεύγει?
Φίλε Indianos 46 μάλλον από το λίνκ σου με βλέπω να το παίρνω...
Δεν πληρωνεις τιποτα αν το παρεις απο Ευρωπη!Ερχεται με ups στο σπιτι σου και σου στελνουν και tracking number για να παρακολουθεις την αποστολη που βρισκεται!Περιπου μια εβδομαδα κανει!
Στην τριτη σελιδα το εχει!