Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: Κράνος και τελωνείο...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ολοι φερνουν AGV,ανταλακτικα ομως?Για καινουργιο μοντελο και δεν υπαρχουν !!!!!!!!!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

μα πηγαινετε και περνετε avg ρπμ παρτε αραι.
    εγω πηρα αραι απο αμερικη απο τον bajoron μαζι μετα μεταφορικα σε μονοχρωμο χρωμα το vector-2 axess 2 στην ευρωπη,το πηρα 350ευρω και ειναι αραι.
    υ.γ εβαλα το γρηγορο αλλα επειδη ο τυπος ξερει τα κολπα ουτε τελωνειο ουτε τιποτα.
    στην πορτα μου ηρθε με κουριερ σε 5 ημερες.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    ΒΡΗΚΕΣ τον αντιπροσωπο της AGV !!!?? εδω ο αλλος τον ψαχνει 3 μερες...
    Αυτός στη Μιχαλακοπούλου δεν είναι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    εγω πηρα αραι απο αμερικη απο τον bajoron μαζι μετα μεταφορικα σε μονοχρωμο χρωμα το vector-2 axess 2 στην ευρωπη,το πηρα 350ευρω και ειναι αραι.
    υ.γ εβαλα το γρηγορο αλλα επειδη ο τυπος ξερει τα κολπα ουτε τελωνειο ουτε τιποτα.
    Μπορείς να μου στείλεις ένα link του καταστήματος πλίζ?

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Στο site της Αραι γραφει οτι τα κρανη που πωλουνται σε αλλες ηπειρους δεν φερουν προδιαγραφες ECE που θετει η ευρωπη.Το δικο σου εχει σταμπα με ECE?
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Στο site της Αραι γραφει οτι τα κρανη που πωλουνται σε αλλες ηπειρους δεν φερουν προδιαγραφες ECE που θετει η ευρωπη.Το δικο σου εχει σταμπα με ECE?
    Οχι βέβαια, απο Αμερική έχουν Snell.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    ναι αυτο θα μας χαλασει αμα εχει προδιγραφες για την ευρωπη.
    οχι εχει snell που πιστευω οι προδιαγραφες της αμερικης ειναι ποιο καλες απο της ευρωπης.
    φιλικα παντα μην παρεξηγηθεις.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teoT Προβολή μηνύματος
    Αυτός στη Μιχαλακοπούλου δεν είναι?

Μπορείς να μου στείλεις ένα link του καταστήματος πλίζ?
    δεν εχει πλεον μαγαζι συνενοησε μεσου εμαιλ ελπιζω να ξερεις καλα αγγλικα.
    αμα ειναι πες μου να σου στηλω το εμαιλ του να συννενοηθεις αμα ειναι μαζι του.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    ναι αυτο θα μας χαλασει αμα εχει προδιγραφες για την ευρωπη.
    οχι εχει snell που πιστευω οι προδιαγραφες της αμερικης ειναι ποιο καλες απο της ευρωπης.
    φιλικα παντα μην παρεξηγηθεις.
    Θεωρητικά δεν επιτρέπεται η χρήση κράνους χωρίς ευρωπαϊκές προδιαγραφές...

Τώρα βέβαια αυτό θα μας απασχολούσε αν είμαστε πχ στην Αγγλία...

εδώ.. :a13:
    Give me fuel, Give me fire

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Θεωρητικά δεν επιτρέπεται η χρήση κράνους χωρίς ευρωπαϊκές προδιαγραφές...

Τώρα βέβαια αυτό θα μας απασχολούσε αν είμαστε πχ στην Αγγλία...

εδώ.. :a13:
    καλα και σιγα μην κατσει ο τσοςμπα να δει αμα εχει προδιαγραφες ευρωπης το κρανος.
    ειναι αυτο που λες εδω...
    ας κοιταξουν τους ακρανοτους και ας αφησουνε εμας που φορανε απο αμερικα χεχεχε.

πλακα πλακα τρελη διαφορα παντος χρηματικη βρε παιδια.
    οταν πηγα να παρω καινουργιο κρανος ειχα παει πρωτα απο εδω απο τον αντιπροσωπο απλα για να δοκιμασω αραι αν και ηξερα το μεγεθος,διοτι εχω αλλα δυο.
    ειχα ακουσει ομως οτι τα καινουργια κρανη της αραι εχουν αλλαξει λεω ας παω να δοκιμασω μπας και το μεγεθος εχει γινει κατι,λοιπον τα λαμογια εδω ο αντιπρωσοπος το ειχε χωρις μυτακι το κρανος με την δικαιολογια τα φτηνα μοντελα της αραι δεν εχουν μυτακι το πληρωνεις εξτρα,ενω ο αμερικανος ειχε.
    βεβαια θα αλλαξα το μυτακι με ζελατινα αντιθαμβωτικη που δεν δινει ο αμερικανος.
    για ποιο λογο στην αμερικη τα κρανη ειναι χωρις το pinlock και χωρις αντιθαμβωτικη δεν μπορω να το καταλαβω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iliasfyntanidis
    Το τελωνείο ανεβάζει την τελική τιμή περί τα 35% στο σύνολο
    Δλδ 35% όχι μόνο στο κόστος αλλά και στα μεταφορικά.
    Το να κάνεις υποτιμολόγηση είναι αρκετά καλό κόλπο αλλά εάν έχει μέσα στο δέμα την απόδειξη με την κανονική τιμή του προιοντος δεν την γλυτώνεις.
    Τα μεγάλα μαγαζιά δεν κάνουν εύκολα υποτιμολογηση διότι κλέβουν το κράτος τους έτσι και επίσης δεν μπορούν πάντα.Για παράδειγμα όταν έφερα 4 αμορτισέρ αυτοκινήτου από Αμερική και είπα στο κατάστημα να κάνει υποτιμολόγηση μου είπε τα εξής''Δεν μπορώ να γράψω άλλη τιμή,γιατί πολύ απλά σε έναν έλεγχο θα μου πουν αφού πουλάς τόσο 350 ευρώ π.χ. γιατί αναγράφεις στο προιον που στένεις έξω 150 ευρώ?''
    Και έχει και δίκιο εδώ που τα λέμε...
    Επίσης αποφεύγετε την FEDEX,UPS γενικά όλες τις εταιρίες κούριερ.Παθών και μαθών.Δύο φορές έχω φάει τελωνείο.Την πρώτη το δέμα ήρθε με USPS η οποία είναι τα αντιστοιχα ΕΛΤΑ εδώ και ο εκτελωνισμός έγινε αυτόματα χωρίς να ερωτηθώ.Όταν πήγα στο τελωνείο ενημερώθηκα.
    Και άλλη μία με FEDEX όπου πήγα εγώ ο ίδιος για τον εκτελωνισμό.Στο τελωνείο αν δεν ήταν ένα παληκαράκι το οποίο βοήθαγε αφιλοκερδώς όλο τον κόσμο εκεί στο να συμπληρώσει την χαρτούρα ακόμα εκεί θα ήμασταν.
    Ride till the end....isle of man style!
    William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)

Μέλος
    Παρ'όλο που πλέον είμαι σίγουρος(όσο γίνεται) πως θα μου ταιριάζει το αμερικάνικο κρανάκι, μετά-φόρου βγαίνει πιο ακριβό απ'το να το πάρω από Ευρώπη...γ#$%&#$^%...
    Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο ε? Ή μήπως κάτι μου διαφεύγει?

Φίλε Indianos 46 μάλλον από το λίνκ σου με βλέπω να το παίρνω...

Νέο μέλος
    Δεν πληρωνεις τιποτα αν το παρεις απο Ευρωπη!Ερχεται με ups στο σπιτι σου και σου στελνουν και tracking number για να παρακολουθεις την αποστολη που βρισκεται!Περιπου μια εβδομαδα κανει!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Indianos 46 Προβολή μηνύματος
    Δεν πληρωνεις τιποτα αν το παρεις απο Ευρωπη!Ερχεται με ups στο σπιτι σου και σου στελνουν και tracking number για να παρακολουθεις την αποστολη που βρισκεται!Περιπου μια εβδομαδα κανει!
    'Ολα καλά, αλλά δεν υπάρχει πλέον το κρανάκι στο site που έστειλες...

Νέο μέλος
    Στην τριτη σελιδα το εχει!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF