καλο καθαρισμα ,καινουργια βιδακια.καινουργιο γρασο και περασμα τις ντιζας γκαζιου στην φωλια
καλο καθαρισμα ,καινουργια βιδακια.καινουργιο γρασο και περασμα τις ντιζας γκαζιου στην φωλια
περασα το τιμονι και το δοχειο λαδιου .
το τιμονι το εχω περασει προχειρα .αργοτερα θα το παω για χρωμιο οπως και ολα τα βιδακια που φαινονται και εχουν σκουρια
περασα πολυ ευκολα τις εξατμισεις και αρχισε να δειχνει οτι ειναι μηχανακι.οι εξατμισεις ειναι σε πολυ καλη κατασταση.ειμαι τυχερος γιατι το μονο που χρειαστηκαν ηταν ενα καθαρισμα
μερικες ακομα φωτο ....
αυτα για σημερα.....keep watching που ελεγε και ο Σπυρος!!!!![]()
Φαίνεται απο τώρα ότι θα γίνει κούκλα
το ρεζερβουάρ φαντάζομαι θα το βάψεις,το χρώμα πού έχει τώρα δείχνει πολύ όμορφο πάντως!
ειμαι και εγω σε διλημμα.... ειναι σε αρκετα καλη κατασταση αλλα ενα δυο σημεια που χρειαζονται επισκευη.εσωτερικα εχει σκουρια.πρωτο βημα ειναι να του κανω πλαστικοποιηση.μετα βλεπουμε.μπορει νατο αφησω οπως ειναι
Το εργαλειο γινεται σουπερ![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Πολύ ωραίο γίνεται ....![]()
πολυ μου αρεσει το εργαλειο.οτι βαζεις πανω τωρα δειχνει![]()
καλησπερα!!!!
εχει γινει μια καλη προοδος.εβγαλα το καπακι να καθαρισω και να δω τις πλατινες....
η μια πλατινα ηταν σπασμενη.εγινε παραγγελια ενα ζευγαρι καινουργιες και περιμενα να ερθουν.επι της ευκαιριας εγινε ενας καλος καθαρισμος εσωτερικα στο μανιατο απο βρωμιες
λογω ελλειψης χωρου εκανα σχεδον ολες ις αρμωσεις.εβαλα τις ροδες ,τα φτερα τις εξατμισεις ωστε να μπροω να μετακινω μεσα στο γκαραζ το μηχανακι
τωρα βρισκεται σε αυτην την κατασταση...
σιγα σιγα θα βγαζω πραγματα για χρωμια.φτερα .βιδες τιμονι, μανιβελα.σιγα σιγα γιατι τα χρωμια θελουν χρημα